25 / 04 / 2024

Faizsiz konut alımında katılım dönemi!

Faizsiz konut alımında katılım dönemi!

Mevcut bütçeleri olan vatandaşlar için faizsiz finansman sistemi ile ev sahibi olabilmek çok daha kolay. Bu alanda hizmet veren Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan,  “Yapmış olduğumuz iş ile birlikte amaç vatandaşlarımızın kendince yaptığı yatırımların değerlendirilmesi" diye konuştu...



Yüksek taksitler ve banka faizleri bu dönemde ev sahibi olmak isteyenlerin gözünü korkutur oldu. Hâlihazırdaki bütçeleri ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar ise tasarrufa dayalı faizsiz finansman ile ev sahibi yapan sistemleri tercih ediyorlar. Katılımevim de bu alanda hizmet vermektedir.

Türkiye Gazetesi’nden Necmi Çiçekçi’nin haberine göre, Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan,  “Yapmış olduğumuz iş ile birlikte amaç vatandaşlarımızın kendince yaptığı yatırımların değerlendirilmesi, Sistem aynı zamanda ülke ekonomisine de fayda sağlıyor” diye konuştu. 

Serdar Turhan kredi usulü ile çalışan kurumlara göre farklı bir sistemin kurulduğunu ve artık herkesin istediği ev konusunda yatırım yapabilme imkanının olduğunu belirterek,  “Kredi faizleriyle 3 ev parasına 1 ev sahibi oluyorsunuz.” dedi.

Ülke ekonomisine de katkısı var

Serdar Turhan; “Bir ev için 300 bin liralık kredi çekildiğinde 900 bin liraya yakın bir para ile geri ödüyorsunuz. Yani bu da 3 ev parası demek oluyor. Biz ise sadece katılım payı olarak almış olduğumuz miktar dışında bir para almıyoruz. Bu da örneğin 300 bin lira artı 30 bin lira oluyor yani toplamda 330 bin lira oluyor. Bu yüzden kimse zorlanmadan kendi aile bütçesini sarsmadan ev sahibi olabiliyor” ifadelerinde bulundu.
Hızla şubeleşerek büyüyeceklerini de aktaran Turhan, konuşmasına şu şekilde devam etti:   
“ARGE’mizi daha fazla geliştirerek mutlak müşteri memnuniyetini oluşturmaya çalışıyoruz. 300 binin üzerinde başvurumuz var. Bunun içerisinde 10 bine yakın üyemiz bulunmakta. Biz bu sektörü çok değerli buluyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Katılımevim'den ev sahibi yapan model!


Geri Dön