27 / 04 / 2024

kavacık köyü osb projesi

kavacık köyü osb projesi

Kavacık Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projesinin imar planı onayı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından askıya çıkarıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü ise ilginç bir karar verdi.

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

Kırklareli OSB'de yapılaşma şartı yüzde 100’e çıkarıldı!

Kırklareli Valiliği, yeni imar planına göre; OSB'de yapılaşma şartı olan KAKS yüzde 70 iken yüzde 100 ‘e çıkarıldığını açıkladı. Bu sayede Kırklareli OSB katılımcıları, önceki yapılaşma haklarına ilave olarak fazladan yüzde 30 imar hakkına sahip oldu.

Kavacık OSB projesinin imar planı askıda!

Kavacık Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projesinin imar planı onayı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından askıya çıkarıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü ise ilginç bir karar verdi.

Kütahya OSB için istimlak edilen arazilerin bedelleri mecliste!

Kütahya'nın Altıntaş ilçesine bağlı Sevdiğin köyünde kurulacak OSB için istimlak edilen arazilerin bedellerinin köylülere ne zaman ödeneceği TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Edirne Kavacık’ta OSB isyanı!

2016'da eski Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü tarafından onaylanan Edirne Uzunköprü Kavacık Köyü'nde yapılması planlanan Karma Organize Sanayi Bölgesi Projesi için bölge sakinleri harekete geçti. 

Malatya Kavacık Caddesi'nde dönüşüm devam ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi sınırlarında bulunan Kavacık Caddesi’nde değişim dönüşüm ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kula Kavacık Mahallesi'nin çehresi değişiyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği ile Kavacık Mahallesi'nin çehresi değişiyor. Kavacık Mahallesi’ni şehir görünümüne kavuşturacak dev projede alt yapı, üst yapı komple yenilenecek.

Kavacık Maritza Vadi Evleri satılık!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da Kavacık'ta yer alan Maritza Vadi Evleri 21 blok şeklinde yükseliyor. Kavacık Maritza Vadi Evleri toplam 250 adet daireden meydana geliyor. Kavacık Maritza Vadi Evleri satılık...

Manisa Kavacık'ta ıslah çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürüttüğü çalışmalardan Kula ilçesine bağlı Kavacık Mahallesi’ndeki işlemler başladı.

Ofton Elysium Es Kavacık teslim tarihi!

Yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabilen Ofton Elysium Es Kavacık projesinde daire fiyatları 900 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ofton Elysium Es Kavacık teslim tarihi...

Ofton Elysium Es Kavacık fiyatları!

Toplam 100 konut ve 15 dükkandan meydana gelen Ofton Elysium Es Kavacık projesinde yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İşte Ofton Elysium Es Kavacık fiyatları...

Kavacık Elysium Es Ofton daire fiyatları!

Kavacık Elysium Es Ofton daire fiyatları 787 bin 750 TL'den başlangıç gösteriliyor. Elysium Es Kavacık projesi 2018 yılında tamamlanacak...

Kapıköy Gümrük Kapısı'na OSB kurulması gündemde!

TOBB'un yenilediği Kapıköy Gümrük Kapısı, ticaretimizin İran’a ve Orta Asya’ya açılan kapısı olacak. 70 milyon dolar harcanacak proje sayesinde Van-İran sınırında ticaretin artması beklenirken, bölgeye yeni bir lojistik merkez ve OSB kurulması gündemde.

kavacık köyü osb projesi Haberi

kavacık köyü osb projesi

Edirne Uzunköprü  Kavacık Köyü’nde yapılması planlanan Kavacık Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projesinin imar planı onayı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından askıya çıkarıldı. Proje hakkında çeşitli kurumların düşüncelerini  içeren bilgilendirme raporunda ise ilginç ifadelere yer verildi. Raporda görüş  bildiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü, Trakya Alt Bölgesi Ergene Havzası 1/100.000 Ölçekli Revizyon Çevre Düzeni Planı’nda bölgenin mutlak şekilde korunması gereken tarım arazisi olduğu ve su kaynaklarının kirletildiği belirtmesine rağmen “bölgede ‘sürdürülebilir kalkınma’ ilkesine uyularak OSB alanı oluşturulabilir” şeklinde karar aldı.

Oda tv’de yer alan habere göre; 1 hafta  askıda kalacak onay raporunu web sitesinde yayımlayan Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, “Uzunköprü OSB 1/1000 ve 1/5000 ölçekli İmar Planı, Bakanlığımızca 5070 sayılı Elektronik İmza Kanunu ve 4562 Sayılı OSB Kanununun 4’üncü maddesi uyarınca 29.01.2020...