19 / 04 / 2024

Kavaklı TOKİ alt gelir son başvuru tarihi

Kavaklı TOKİ alt gelir son başvuru tarihi

Kavaklı TOKİ alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Kavaklı TOKİ alt gelir son başvuru tarihi ve proje detayları..

TOKİ açıkladı! TOKİ'den 3+1 Orta Gelir konut projesi...

TOKİ alt ve orta gelir grubu konut projesi için yeni satış duyurusunu açıkladı. İlk kez ev alacaklara, hiç evi olmayanlara yeni sosyal konut projesi haberi geldi. İşte haberin ayrıntıları...

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen kalıcı konutların 4 blokunun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde yapılan kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatları tamamlandı.

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

TOKİ aylık 1442 liraya konut satış duyurusu yaptı! TOKİ'nin ucuz konutlarına sahip olmak isteyenler dikkat

Toplu Konut İdaresi TOKİ, alt ve orta gelir gruplarına yönelik konut üretim faaliyetlerine devam ederken aylık 1442 lira taksitle konut satış haberini duyurdu. TOKİ'nin söz konusu konutlarından edinmek isteyen ihtiyaç sahipleri bu şartları karşıladığı takdirde konutlardan satın alabilecek.

TOKİ'den aylık 1.165 liraya sıfır daire fırsatı! Evlerin ateş pahası olduğu bugünlerde 233 bin liraya tapu

TOKİ, alt ve orta gelir grubuna yönelik yaptığı sosyal konut projelerine hız kesmeden devam ediyor. Siirt'in Kurtalan ilçesinde başlayan TOKİ konut projesinden sonra bir projenin daha temeli atıldı. Daireler 233 bin liraya tapu teslim olacak. Aylık ödeme ise 1.165 lira!

Beylikdüzü'nde 13 bin 122 metrekare arsa 91.8 milyon TL'ye icradan!

T.C. Büyükçekmece 1. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Gürpınar Mahallesi Kavaklı Yolu altı mevki, 1086 ada 1 parselde yer alan 13 bin 122 metrekarelik arsayı 91 milyon 854 bin 700 TL'ye satıyor...

Erzincan Kemaliye TOKİ alt gelir son başvuru tarihi!

Erzincan Kemaliye TOKİ alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Erzincan Kemaliye TOKİ alt gelir son başvuru tarihi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ İzmir Bergama alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bergama TOKİ alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021!

Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

TOKİ’den ucuz konut ve dükkan fırsatı!

Konut ya da dükkan almak isteyen kişiler için TOKİ’den müjdeli haber ard arda gelmeye başladı. TOKİ alt kazanç grubu aileler için ev ve dükkan satışlarına başladı...

TOKİ Kavaklı orta gelir son başvuru tarihi!

TOKİ Kavaklı orta gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kavaklı orta gelir son başvuru tarihi ve Kavaklı TOKİ proje detayları 2020...

Kavaklı TOKİ alt gelir son başvuru tarihi!

Kavaklı TOKİ alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Kavaklı TOKİ alt gelir son başvuru tarihi ve proje detayları..

TOKİ'den ucuza ev fırsatı! 140 bin liradan başlıyor!

TOKİ, alt ve orta gelir sahibi vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor.  Türkiye’nin çeşitli illerinde bulunan konutlar uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kavaklı TOKİ alt gelir son başvuru tarihi Haberi

Kavaklı TOKİ alt gelir son başvuru tarihi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Kavaklı alt gelir projesi için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

TOKİ Kavaklı alt gelir projesinde yer alan konutlar 2+1 şeklinde tasarlandı. Toplam 13 adet konutun yer aldığı proje için başvuru dönemi 19 Ekim tarihinde başladı.

Kura heyecanının başladığı Kavaklı alt gelir TOKi projesi için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla alınıyor.

TOKİ Kavaklı alt gelir grubu projesi kuralı satış yöntemiyle satışa çıktı. Projede yer alan konutların kura çekimleri 6 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kavaklı TOKİ alt gelir grubu projesinden yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Konut bedellerinin 139 bin 149 TL ile 156 bin 210 TL arasında değiştiği proje için 180 ay, 216 ay ve 240 ay vade sağlanıyor.

Peşinat bedellerinin 16...