19 / 04 / 2024

kavaklı Viraİstanbul satılık daire

kavaklı Viraİstanbul satılık daire

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri ne zaman teslim? 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından meydana gelen Vira İstanbul Evleri projesinde metrekare fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor...

Viraİstanbul Kavaklı Evleri satış ofisi!

Viraİstanbul Kavaklı Evleri satış ofisi iletişim için 444 94 85 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından oluşan projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Vira İstanbul satılık konut fiyatları!

Vira İstanbul satılık konut fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. Vira İstanbul Evleri 17 blok olarak hayata geçirildi...

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık daire fiyatları!

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık daire fiyatları 275 bin TL'den başlıyor. Projede konutların tamamının 2018 yılının yaz sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık evler!

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık evlerin fiyatları 265 bin TL'den başlıyor. Vira İstanbul'da aylık taksitler 2 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Kavaklı Vira İstanbul satılık ev!

Kavaklı Vira İstanbul satılık ev fiyatları metrekare bazında 3 bin 100 TL'den başlıyor. E-5'e 2 dakika uzaklıkta yer alan projede 30 ay vade farksız taksit şeklinde ödeme yapılabiliyor.

Kavaklı Viraİstanbul Evleri satılık!

Kavaklı Viraİstanbul Evleri satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor. Viraİstanbul Evleri projesinde 30 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık!

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. 17 blok halinde hayata geçirilen projede 30 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Beylikdüzü Viraİstanbul satılık!

Beylikdüzü Viraİstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Gül Proje imzası ile hayata geçirilen projede 30 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Vira İstanbul satılık daire!

17 blok şeklinde inşa edilen proje İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı 'da hayata geçiriliyor. Vira İstanbul satılık daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Kavaklı Vira İstanbul satış ofisi!

Gül Proje'nin 630 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirdiği Kavaklı Vira İstanbul satış ofisi ile 0212 876 76 61 telefon numarası ile iletişim kurmak mümkün.

Kavaklı Vira İstanbul satılık daire!

Beylikdüzü'nde Gül Proje imzasıyla hayata geçirilen Kavaklı Vira İstanbul satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projede anahtar teslimlerinin 2017 yılının sonunda yapılması öngörülüyor.

Vira İstanbul satılık!

Gül Proje tarafından Beylikdüzü Kavaklı'da hayata geçirilen Vira İstanbul satılık 1.155 adet konut ve 38 cadde mağazasından meydana geliyor. Projede teslimlerin 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Oryapark İstanbul satılık!

Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmana özel fırsatlar sunun projede banka kredisi ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık!

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık daire alanları 125 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen proje 110 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

kavaklı Viraİstanbul satılık daire Haberi

kavaklı Viraİstanbul satılık daire


Gül Proje ve Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçiriliyor olan Vira İstanbul Evleri projesi Kavaklı Mahallesi'nde inşa ediliyor. Vira İstanbul Evleri projesinde 1.156 adet daire ve 39 adet cadde mağazası yer alıyor.


92 bin metrekare alanda yükseliyor olan Vira İstanbul Evleri Beylikdüzü projesinin 74 bin 500 metrekaresi peyzaj ve rekreasyon alanı olarak planlandı. Vira İstanbul Evleri Kavaklı'da 17 blok olarak tasarlandı.



Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri ne zaman teslim?


Vira İstanbul Evleri Beylikdüzü projesinde teslimler 2018 yılının Aralık ayında yapılıyor. Vira İstanbul Evleri'nde 30 ay vade farkı olmadan ya da konut kredisi kullanarak taksitli ödemeler yapılıyor.


Vira İstanbul Evleri Beylikdüzü'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Vira İstanbul Evleri projesinde konutların...