25 / 04 / 2024

Kavan Yapı bağdat caddesi

Kavan Yapı bağdat caddesi

Kocaeli'nin en büyük müteahhiti Kavanlar İnsaat'ın ortakları kentsel dönüşüm isine de girdi. Ailenin iki ferdinin kurduğu Kavan Yapı, Bağdat Caddesi'ni de içine alan bölgede pes pese eski binaları yeniliyor.

Kavan Yapı Bağdat Caddesi'ni 100 milyon dolara dönüştürecek!

Bağdat Caddesi'nde kat malikleriyle anlaşma sonucunda 14 binanın yıkımına başlayan Kavan Yapı bu bölgede 400 konutluk yeni projesine başlayacak. Kavan Yapı Bağdat Caddesi kentsel dönüşüm projesi 14 ayda tamamlanacak.

Kavan Yapı Bağdat Caddesi'ni dönüştürüyor!

Bağdat Caddesi’nde yıkılan binaların yerine 100 milyon dolarlık yatırımla 400 konut yapılacak. Hak sahiplerine 1 milyon lira kira ödeyecek olan müteahhit firma, yeni konutları yaklaşık 14 ayda teslim edecek.

Pana Yapı, Bağdat Caddesi’nde butik projeler ile ev sahibi yapıyor!

Konut üretiminde Türkiye’nin en büyük ilk 20 inşaat şirketi arasında yer alan Pana Yapı, kentsel dönüşüm alanındaki uzmanlığını Bağdat Caddesi’nde gerçekleştirdiği butik projeleri ile pekiştiriyor.

Bağdat Caddesi'nde Park Residences ve Four Winds kavgası!

İstanbul Bağdat Caddesi'nde lüks bir konut projesi bulunuyor. Bu projeyi ilk olarak Taşyapı, Four Winds ismiyle tanıttı. Dört kuleden oluşan projede bugün iki marka ortaya çıktı.

Artella, Bağdat Caddesi'ndeki projelerin yüzde 60'ında kullanılıyor!

Kapı ve mutfak alanındaki üretimini 2005 yılında üst segment markalıya kaydıran Aslandağ Şirketler Grubu, Artella markasıyla Bağdat Caddesi’nde yapılan projelerin yüzde 60’ında yer alıyor.

FETÖ'nün Bağdat Caddesi’ndeki 6 dönüşüm projesi durdu!

FETÖ’nün iş dünyasındaki uzantıları, teker teker ortaya çıkıyor. Bu kapsamda kayyum atanan Naksan Holding’e bağlı Paralel Yapı'nın Bağdat Caddesi’ndeki 6 dönüşüm projesi durdu; kirli bağlantıdan habersiz ev sahipleri mağdur oldu.

Bağdat Bina İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bağdat Bina İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şükrü Sipahioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Abdulsamet Nakşibendioğlu Yönetim Kurulu Üyeliğinde 1 milyon TL sermaye ile 1 Aralık'ta Ümraniye'de kuruldu.

Bağdat Caddesi Four Winds'te işler karıştı!

Four Winds adıyla tanınan İstanbul Bağdat Caddesi'ndeki lüks konut projesinde işler iyice karmaşaya döndü. Birleşik İnşaat projenin adını değiştirdiğini açıkladı. Taşyapı, ihtiyati tedbir kararı aldırdı.

Gebze Kirazpınar Yeni Bağdat Caddesi'nde yol çalışmalarına başlandı!

Gebze Kirazpınar Yeni Bağdat Caddesi’nde yapılacak yol çalışması ile yaşanan sorunlar çözüme kavuşacak

Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüm ada bazında yapılmalı!

Bağdat Caddesi’nde yaklaşık 30 proje çizen mimar Ahmet Erkutoğlu, Cadde’deki kentsel dönüşümün ada bazlı yapılması gerektiğine işaret ederek, “10 katlı binayı yıkıp yerine 20 katlı bina yapmakla dönüşüm olmaz” dedi.

Selimoğlu ile Pana Yapı Bağdat Caddesi'nde yeni proje yapmaya devam ediyor!

Selimoğlu, Bağdat Caddesi’nde inşa ettiği lüks konutlar ile Bağdat Caddesi’nin mimarı olarak da anılıyor. Pana Yapı A.Ş. İle ortak olan Selimoğlu Group, var olan projelerine yenilerini ekleyerek yoluna devam ediyor.

Pana Yapı ve Selimoğlu Bağdat Caddesi'nde projeye başlıyor!

Bağdat Caddesi nin mimarı olarak bilinen Selimoğlu Group. Pana Yapı ile güçlerini birleştirdi. Pana Yapı A.Ş. ile ortak olan Selimoğlu Group var olan projelerine yenilerini ekleyecek..

Selimoğlu Group ve Pana Yapı'dan Bağdat Caddesi’ne kentsel dönüşüm projesi!

Türkiye’de ürettiği nitelikli projeler ve lüks yapılarla öne çıkan Selimoğlu Group, Bağdat Caddesi’nin mimarı olarak da nam yapan bir marka.

Fikirtepe kentsel dönüşümle Bağdat Caddesi'ni sollayacak!

Fikirtepe Haber'in yaptığı araştırmalarda lokasyon olarak merkezi konumda bulunan Fikirtepe'de yapılacak olan konsept konutların hızla bitirilip teslim edilmesinden sonra Bağdat Caddesini sollaması ihtimal dışı değil...

Bağdat Caddesi'ne yapılan yatırımlar kentsel dönüşümle artıyor!

Türkiye'nin en prestijli caddelerinden biri olan Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşüm hızla devam ediyor. Kentsel dönüşümün başlamasıyla 3 kat artan metrekare fiyatlarına rağmen yatırımcıların merceğinde Bağdat Caddesi yer alıyor.

Kavan Yapı bağdat caddesi Haberi

Kavan Yapı bağdat caddesi

Star Gazetesi'nin röportajı;


1978 yılında Kocaeli'ye yerleşerek Kavanlar İnşaat'ı kuran Kavan ailesi kentsel dönüşüm işine de girdi. Ailenin fertlerinden Şemsettin ve Faruk Kavan'ın kurduğu Kavan Yapı, Bağdat Caddesi, Suadiye Caddebostan ve Şaşkınbakkal bölgelerde peş peşe eski binaları yeniliyor. 


Kavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Kavan ile hem Symbol Kocaeli, Armadakent gibi projelere imza atarak Kocaeli'nin en büyük müteahhitlik şirketi unvanını elde eden Kavanlar Şirketler Grubu'nu, hem de yeni projelerini konuştuk. 


- İnşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdiniz? 

Aslen Kars'lıyız. Biri kız, 8 kardeşiz. 1963'lerde inşat işine girdik. Kocaeü'ye yerleştikten sonra 1978 yılında aile şirketi Kavanlar İnşaat'ı kurduk. Abimi bir trafik kazasında kaybedince diğer abim Fahri Kavan devraldı işleri. Bu şekilde 1999'a kadar devam ettik. Depremle birlikte inşaat sektörü bittiği için hazır beton...