29 / 03 / 2024

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova iletişim

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova iletişim

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova ulaşım ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. İzmir Point Bornova projesinde dairelerin satış fiyatları 186 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova teslim tarihi! 186 bin liraya!

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova teslim tarihi 2015 yılı Aralık ayı olarak belirtiliyor. İzmir'de yükselen Point Bornova projesinde 1+1 daireler 186 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova iletişim!

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova iletişim için 0232 435 46 46 numaralı telefonu arayarak, projenin satış ofisine ulaşabilirsiniz. İzmir Point Bornova'da teslimler Mart 2015 yılında yapılıyor...

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova iletişim!

Point Bornova'da 2+1 dairelerin fiyatı 242 bin TL'den başlıyor. Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0232 435 46 46 şeklinde belirtiliyor...

Point Bornova projesi!

İzmir'de konumlandırılan Point Bornova projesi 46 katlı tek blok olarak inşa ediliyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon daireler 242 bin TL ile 330 bin TL arasında değişen fiyatlarla alıcılara sunuluyor...

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova fiyat!

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova fiyat listesi kapsamında 2 oda 1 salon daireler 242 bin TL'den ve 3 oda 1 salon daireler 364 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor...

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova adres!

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova adres bilgileri ve fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor...

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova projesi!

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova projesi 155 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Konut teslimleri 2015 Kasım Ayı'nda gerçekleşecek...

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova daire fiyatları!

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova daire fiyatları 155 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Altındağ Point Bornova projesinde konut ve AVM alanları yer alıyor...

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Right Point Realestate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Right Point Realestate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Azar Mansurov tarafından kuruldu.

Spot Point Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Spot Point Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Avi Alper Mazalto tarafından kuruldu.

Gayrimenkul Hukuku Eğitimi 3 Kasım'da!

Prof. Dr. Saba Özmen eşliğinde Gayrimenkul Hukuku Eğitimi 3-4 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Taksim Point Hotel'de gerçekleştirilecek olan eğitim 12 saat sürecek. 

Point Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Yönetim Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Point Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Yönetim Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi dün Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yıldız tarafından kuruldu.

Kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun gayrimenkulleri satışa çıktı!

Kayyum atanan Kavuklar Grubu’na ait çok sayıda gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gruba ait Bayraklı Tower’de bulunan lüks ofis katlarının da bulunduğu satış listesindeki gayrimenkullerin toplam değeri 92 milyon TL seviyesinde.

Kavuklar'ın 5 gayrimenkulü açık artırmayla satılıyor!

Kavuklar Grubu'nun İzmir'n Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerindeki 5 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. İhalesi 20 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 92 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

HY Proje başarı grafiğini Best Point’te sürdürecek!

HY Proje A.Ş’nin başarılı gayrimenkul satış uzmanları Mebuskent’teki başarı grafiğini şimdi Best Point’te sürdürecek.

Life Point 101 projesi Ocak ayında başlıyor!

Gayrimenkul sektöründeki yeni nesil konsept anlayışı ile hareket eden Çelikyay İnşaat ve Kızıl-Öz Yapı, yeni markası Life Point ile çağın gereksinimlerini karşılayan bir projeye imza atıyor.

SNR Point Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

SNR Point Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Limited Şirketi 10 bi TL sermaye ile bugün Selda Ekici imzasıyla kuruldu.

Metehan Kavuk serbest bırakıldı!

İzmir'deki FETÖ soruşturması kapsamında göz altına alınan Kavuklar Gayrimenkul'un başında bulunan Abdullah Kavuk'un oğlu Metehan Kavuk, yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kavuklar'dan GYODER konut kampanyasına destek!

İzmir'in en büyük inşaat firmalarından Kavuklar GYO, darbe girişimiyle yavaşlayan gayrimenkul sektörünü harekete geçirmek için karlarından vazgeçti ve çok avantajı bir kampanya başlattı.

ERA Gayrimenkul Franchise İstanbul semineri 19 Temmuz'da!

Gayrimenkul sektörü ve ERA Gayrimenkul Franchise sistemi ile ilgili girişimci adaylara ışık tutacak olan ‘franchise seminer’leri, İstanbul'da düzenlenecek. Seminer 19 Temmuz Salı günü Point Otel Taksim’de gerçekleşecek.

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova iletişim Haberi

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova iletişim


Point Bornova projesi rezidans ve AVM alanlarından oluşuyor. Point Bornova projesi İzmir Bornova'da Kavuklar Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova ulaşım bilgisinden önce proje hakkında bilgi verelim.


Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova projesinde 544 adet konut inşa ediliyor. İzmir Point Bornova projesi 46 katlı ikonik rezidans olarak yükseliyor. Point Bornova İzmir projesi tamamlandığında 170 metre yüksekliğe sahip olacak.


İzmir Point Bornova projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. İzmir Point Bornova projesinde ödemeler yüzde 15 peşinattan sonra, firma bünyesinde vade farksız olarak yapılıyor. Point Bornova teslimleri 2015 yılının sonunda yapılıyor.


280 bin metrekare inşaat alanına sahip olan İzmir Point Bornova projesi 23 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 325 milyon...