23 / 04 / 2024

Kaya city Kayabaşı

Kaya city Kayabaşı

Kaya City projesi 17 Ekim 2012 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından havadan görüntülendi

Kaya City projesinin havadan videosu!

Celaloğlu İnşaat tarafından Kayabaşı bölgesinden konumlandırılan Kaya City projesinin havadan videosunu www.havadanemalkvideo.com ekibi görüntüledi

Nidakule Kayaşehir'in değerleme raporu yayınladı!

Emlak Konut Başakşehir, Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Nidakule Kayaşehir projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Kayabaşı Adım İstanbul adres!

Kayabaşı Adım İstanbul adres bilgilerine göre proje, Başakşehir Kayaşehir Bulvarı üzerinde bulunuyor. Banka kredisiyle vade fırsatı sağlayan projede 615 tane daire ve 120 tane ticari ünite yer alıyor.

TOKİ Kayaşehir 19. Bölge ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Kayaşehir 19. Bölge'deki konutların bu yılın Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyordu. Ancak 19.Bölge'de teslimler ikinci kez ertelendi, peki Kayabaşı 19.Bölge ne zaman teslim edilecek?

Kayabaşı Park Mavera 2. Etap ulaşım!

Toplam 45 bin 389 metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede 556 adet rezidans ve 252 adet ticari ünite bulunuyor. Kayabaşı Park Mavera 2. Etap ulaşım İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükseliyor.

TOKİ Kayabaşı park inşaatı 2016'da başlayacak!

Kayabaşı'na yapılacak parkın büyüklüğü, İstanbul'daki en büyük korunun 4 katı büyüklüğünde olacak. Kayaşehir merkezden Fenertepe'ye uzanacak parkta; koru alanları, bisiklet ve yürüyüş parkurları ile piknik alanları yer alacak.

Kayabaşı'na 1,5 milyon metrekarelik dev park!

Kayabaşı'na yapılacak parkın büyüklüğü, İstanbul'daki en büyük korunun 4 katı büyüklüğünde olacak. Kayaşehir merkezden Fenertepe'ye uzanacak parkta; koru alanları, bisiklet ve yürüyüş parkurları ile piknik alanları olacak.

TOKİ Kayabaşı'na 1,5 milyon metrekarelik park inşa edecek!

Kayabaşı'na yapılacak parkın büyüklüğü, İstanbul'daki en büyük korunun 4 katı büyüklüğünde olacak. Kayaşehir merkezden Fenertepe'ye uzanacak parkta; koru alanları, bisiklet ve yürüyüş parkurları ile piknik alanları olacak.

Makro İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Kayaşehir Otel İşletmeciliği Şubesi açıldı!

Makro İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Kayaşehir Otel İşletmeciliği Şubesi, Acun Uyar, Ercan Uyar, Murat Çamur Şube Müdürlüğü'nde 28 milyon TL sermaye ile 1 Eylül'de Başakşehir, Kayabaşı Mahallesi'nde açıldı.

Başakşehir-Kayaşehir metrosu geliyor!

Kirazlı-Başakşehir-Olimpiyatköy metrosunun devamı niteliğinde olan ve 5.97 kilometre uzunluğuna sahip Başakşehir-Kayaşehir metrosu 4 duraktan geçerek Kayabaşı durağında son bulacak.

Avrupa Konutları Kayaşehir için imzalar atıldı!

"Avrupa Konutları" markasıyla projeler geliştiren Artaş İnşaat ile Emlak Konut GYO arasında Kayabaşı 6.etap için dün sözleşmeler imzalandı. Avrupa Konutları Kayaşehir projesi, Artaş'ın bölgedeki ilk projesi olacak...

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ son başvuru günü!

Kura çekilişi 23 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan TOKİ Kayaşehir Kayabaşı 2. Etap'ta başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor. İşte Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ son başvuru günü...

Kayacity Residence'de son daireler!

Celaloğlu İnşaat ve E7 Yapı Market işbirliği ile yeni İstanbul olarak planlanan bölgenin merkezi Kayaşehir’de, inşası gerçekleşen Kaya City Residence'nin 236 dairesinden, satışta son 40 dairesi kaldı...

Kaya City Residence'da 304 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Başakşehir'de Celaloğlu ve E7 yapı market tarafından hayata geçirilen Kaya City Residence 15 bin 650 metrekare arsa alanına sahip proje 236 adet daireden meydana geliyor.

Kaya city Kayabaşı Haberi

Kaya city Kayabaşı



 Kaya City'nin havadan görüntüleri için...