24 / 04 / 2024

Kaya City lokasyon

Kaya City lokasyon

Celaloğlu tarafından hayata geçirilen Kaya City projesi İstanbul Avrupa yakası Kayaşehir'de konumlandırılıyor. Projede 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 311 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Kaya City'de 297 bin liraya 2+1!

Celaloğlu tarafından inşa edilen Kaya City projesi İstanbul Avrupa yakası Kayaşehir'de hayata geçiriliyor. Projenin teslimleri için 2014 yılının Ağustos ayı hedefleniyor. Projede 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 297 bin liradan başlıyor.

Kağıthane Tempo City lokasyon!

Kağıthane Axis AVM'nin yanında yer alan Tempo City projesi 14 ve 15 katlı iki blok olarak dizayn edildi. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri sunuluyor...

Doğa City Ankara lokasyon!

Toplam 1.500 adet dairenin yer aldığı projede daire büyüklükleri 134 metrekareden başlangıç gösteriyor. Doğa City Ankara lokasyon bilgisi kapsamında şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Ankara Doğa City lokasyon!

İnşaat çalışmaları 15 Eylül tarihinde başlaması planlanan projede 25 lüks villa bulunuyor. Ankara Doğa City lokasyon bilgisi kapsamında şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Kayacity Residence'de son daireler!

Celaloğlu İnşaat ve E7 Yapı Market işbirliği ile yeni İstanbul olarak planlanan bölgenin merkezi Kayaşehir’de, inşası gerçekleşen Kaya City Residence'nin 236 dairesinden, satışta son 40 dairesi kaldı...

Kaya City Residence'da 304 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Başakşehir'de Celaloğlu ve E7 yapı market tarafından hayata geçirilen Kaya City Residence 15 bin 650 metrekare arsa alanına sahip proje 236 adet daireden meydana geliyor.

Kaya City'de son 40 daire: 310 bin liraya!

Kayaşehir'de, TOKİ dışında özel sektör tarafından gerçekleştirilen, ilk lüks konut projesi olan Kaya City Residence'ın inşaatı tamamlandı. Kaya City'de. taşınmaya hazır son 40 dairenin satışı sürüyor.

Kaya City'de taşınmaya hazır son 40 daire! 310 bin TL!

Kayaşehir'de, TOKİ dışında özel sektör tarafından gerçekleştirilen, ilk lüks konut projesi olan Kaya City Residence'ın inşaatı tamamlandı. Kaya City'de,taşınmaya hazır son 40 dairenin satışı sürüyor...

Kaya City'de taşınmaya hazır son 40 daire!

Kayaşehir'de, TOKİ dışında özel sektör tarafından gerçekleştirilen, ilk lüks konut projesi olan Kaya City Residence'ın inşaatı tamamlandı. Kaya City'de. taşınmaya hazır son 40 dairenin satışı sürüyor.

Kayaşehir 5. Bölge ve Fenertepe muhtarlık binaları bitiyor!

Başakşehir Belediyesi, Kayabaşı’na iki muhtarlık binası kazandırıyor. Faaliyetlerini Emlak Yönetimin Hizmet Binası içerisinde sürdüren, lokasyon olarak Kayaşehir ve Fenertepe'ye uzak olan Kayabaşı Mahalle Muhtarlığı, iki yeni hizmet binasına kavuşuyor.

Kaya City Residence inşaatı yüzde 70 değer artışıyla tamamlandı!

Yeni İstanbul olarak da adlandırılan “planlı kentleşmenin” merkezi Kayaşehir’de, TOKİ dışında özel sektör tarafından gerçekleştirilen, ilk lüks konut projesi olan Kaya City Residence’ın inşaatı tamamlandı.

Başakşehir Kaya City Residence satış ofisi!

Başakşehir Kaya City Residence satış ofisi bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 486 31 93 olarak belirlendi. Kaya City satış fiyatları 311 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Kaya City Residence ne zaman teslim?

Kaya City Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Kaya City projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 311 bin liradan başlangıç gösteriyor

Kayacity'de satış süreci devam ediyor!

İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirilen Kaya City projesi büyüyor. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu Kaya City Evleri projesi, 236 daire olarak tasarlandı.

Kaya City lokasyon Haberi

Kaya City lokasyon

İstanbul Avrupa yakası Kayaşehir'de hayata geçirilen Kaya City projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor.


Kaya City projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 311 bin liradan başlıyor. Proje Celaloğlu imzası taşıyor.



Kaya City fiyat listesi!


2 oda 1 salon daireler 311 bin liradan,

3 oda 1 salon daireler 384 bin liradan,

4 oda 1 salon daireler 470 bin liradan başlıyor.


Kaya City projesinde 24 saat güvenlik, peyzajlı bahçeler, pilates stüdyosu, kapalı otopark, sauna, açık-kapalı yüzme havuzu, sağlık alanları gibi sosyal imkanlar sunuluyor.


Kaya City Residence iletişim:

Telefon: (0212) 486 31 93

Web Adresi:...