27 / 04 / 2024

kayabaşı grup kurtköy

kayabaşı grup kurtköy

Kurtköy Panorama Hill Evleri teslim tarihi 18 ay sonra olarak planlanıyor. Panorama Hill Kurtköy projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks konut tipleri bulunuyor...

Livapark Kurtköy Villaları'nda Ekim ayına özel tek fiyat! 

Has Grup tarafından İstanbul Pendik'te inşa edilen Livapark Kurtköy Villaları'nda Ekim ayına özel tek fiyat kampanyası başladı. İşte Livapark Kurtköy Villaları hakkında tüm merak edilenler...

Lens Yapı Kurtköy'deki yeni projesine başlıyor!

2015'te Aydınoğlu Grup, Mah inşaat, Egal inşaat ve Renium Yapı ortaklığıyla kurulan Lens Yapı, Kurtköy Modern isimli yeni projesine başlıyor..

Kurtköy Modern Projesi iletişim!

Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Modern Projesi İstanbul Pendik İlçesi'ne bağlı Kurtköy Mahallesi'nde yükseliyor. İşte Kurtköy Modern Projesi iletişim bilgisleri...

Kurtköy Modern Projesi geliyor! Yeni proje!

Kurtköy Modern Projesi, Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 32 ay sonra yapılması planlanıyor..

My Grup Kayı Şehri Kurtköy satılık daire!

My Grup Kayı Şehri Kurtköy satılık daire fiyatları 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 7 indirim sağlanıyor.

Panorama Hill Kurtköy teslim tarihi!

Konut seçenekleri 2+1, 3+1, 4+1 ve dublekslerden oluşarak Kayabaşı Grup ve Redev Yapı imzası taşıyan Panorama Hill Kurtköy teslim tarihi haberimizde yer alıyor..

Panorama Hill Kurtköy Evleri 18 ay sonra teslim!

Panorama Hill Kurtköy Evleri Redev Yapı ve Kayabaşı Grup ortaklığıyla İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. Projede daire teslimleri 18 ay sonra yapılacak.

Panorama Hill Kurtköy telefon numarası!

Panorama Hill Kurtköy telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks konut tiplerinin yer aldığı proje Redev Yapı ve Kayabaşı Grup ortaklığı ile inşa ediliyor.

Panorama Hill Kurtköy projesi geliyor!

Redev Yapı ve Kayabaşı Grup Ortaklığı, Panorama Hill Kurtköy projesine hazırlanıyor. Panorama Hill Kurtköy'de 84 daire ve 7 villa olacak...

İmga Grup Kurtköy Evleri satılık!

İmga Grup Kurtköy Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 2+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. 15 bin metrekarelik alanda inşa edilecek proje 4 bloktan meydana geliyor.

Kurtköy Hobi Extra projesi!

Kurtköy Hobi Extra projesi 4 blok halinde İstanbul Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor. Grup Atlastis imzası taşıyan Kurtköy Hobi Extra Evleri'nin 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Vip Kurtköy’de 0 faizle! 325 bin TL'ye 2+1!

Vip Kurtköy projesi Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. Vip Kurtköy projesi AGS ve MY Grup işbirliği ile hayata geçiriliyor. Projede toplam 246 konut yer alıyor.

Vip Kurtköy projesinde fiyatlar 325 bin TL'den başlıyor!

AGS Grup İnşaat imzasıyla Pendik'te hayata geçirilen Vip Kurtköy projesinde 2+1, 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projedeyer alan dairelerin fiyatları 325 bin TL'den başlıyor.

kayabaşı grup kurtköy Haberi

kayabaşı grup kurtköy


84 adet daire ve 7 villadan oluşan Panorama Hill Kurtköy projesi Redev Yapı ve Kayabaşı Grup İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Kurtköy Panorama Hill Evleri projesinde fiyatlar henüz belirlenmedi.


Kurtköy Panorama Hill Evleri teslim tarihi 18 ay sonra olarak planlanıyor. Kurtköy Panorama Hill Evleri'nde 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daireler bulunuyor.


Kurtköy Panorama Hill Evleri projesinde bloklar bodrum kat, zemin kat ve 5 normal katlı olarak tasarlandı. Kurtköy Panorama Hill Evleri'nde yüzme havuzu, sauna, fitness, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor.




Tel: 444 9 146

Web : www.panoramahill.com.tr

Mail : [email protected]

Gülcihan...