19 / 04 / 2024

Kayak ve Kış Sporları Merkezi Erciyes

Kayak ve Kış Sporları Merkezi Erciyes

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Ozhaseki, Tekir bölgesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, proje kapsamında yaklaşık 3yıl önce temel attı klan nı ve 59 yerde tesis yaptıklarını söyledi.

Erciyes, Avrupalı tur operatörlerinin gündeminde!

Son yıllarda yapılan yatırımlarla adı ön plana çıkan Kayak ve Kış Sporları Merkezi Erciyes, Avrupalı tur operatörlerinin de gündeminde. Avrupalı tur operatörleri gelecek sezon için ilk rezervasyonlarını şimdiden almaya başladı.

Batman tarla ve köy konumunda görünüyor!

Batman'ın sayısallaşma oranının düşük olduğunu belirten Harita Topografı uzmanları, bu yüzden kent merkezindeki çoğu parsellerin grafik olduğundan ölçülemediğini bu yüzden de Batman'ın tarla ve köy konumunda göründüğüne dikkat çektiler.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy Mahallesi'nde 592 adet konut satıyor!

TOKİ Giresun ili Merkez ilçesi Aksu ve Küçükköy Mahalleleri 592 adet konut, 2 adet ticaret merkezi, 2 adet cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi ihalesi 15 Nisan'da yapılacak.

Söke'de doğa ve kültür derneği kuruldu!

Aydın'ın Söke ilçesinde Beşparmak Dağları 'nın korunması ve turizme kazandırılması çalışmaları kapsamında Söke Beşparmak ( Latmos ) Doğa ve Kültür Derneği kuruldu.

TOBB İTO Sirkeci'de YİD modeliyle otel, iş ve kültür merkezi yapacak!

2006'da çalışmalarına başlanan ve 2010 yılında ihaleye çıkan TOBB İTO Sirkeci projesi yeniden ihaleye çıkıyor. Son başvuru tarihinin 13 Nisan olarak belirlendiği projede otel, iş merkezi, toplantı ve kültür merkezi olacak...

Altındağ Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi yapım ihalesi 5 Mart'ta!

Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi inşaat işini ihaleye çıkarıyor. 210 günde tamamlanacak Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi'nin ihalesi 5 Mart'ta yapılacak.

Kesikköprü Demir Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi ÇED toplantısı 3 Mart'ta!

Kesikköprü Madencilik tarafından, Kırşehir Kaman ilçesi, Büğüz ve Ağapınar Köyleri mevkiinde "Demir Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi" ÇED bilgilendirme toplantısı 3 Mart 2015 tarihinde saat 11:00'de köy kahvesinde yapılacak.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne yemekhane ve kütüphane binası yapılacak!

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Merkezi Yemekhane ve Merkezi Kütüphane yapım işi ihaleye çıkıyor. Söz konusu yemekhane ve kütüphane bina yapım işi 750 takvim günü sürecek.

1982 yılında odun ve kömür depoları kent dışına çıkartılmış!

1982 yılında İstanbul'da bulunan 387 odun ve kömür depoları Belediye'nin Alibeyköy, Yenibosna ve Ümraniye bölgelerinde belirlediği alanlara taşınmışlar. Beşiktaş Ihlamur semti de odun ve kömür depolarından temizlenen semtler arasındaymış.

Akyazı tünelinin sol tüpünün giriş ve çıkış kazıları birleştirildi!

Başkan Gümrükçüoğlu çift tüp olarak yapılan ve her tüpü 2.5 km uzunluğundaki Akyazı tünelinin sol tüpünün giriş ve çıkış kazılarının birleştirilmesi için yapılan törene katıldı.

Uludağ'daki otelleri öğrenciler ve Arap turistler doldurdu!

Kayak ve kış turizminin gözde merkezlerinden biri olan Uludağ, yarıyıl tatili dolayısıyla öğrencilerden yoğun ilgi görürken konaklama tesisleri Arap turistlerin de etkisiyle tamamen doldu.

Uludağ'da kış turizmi! Kar kalınlığı 3 metreye yaklaştı!

Bursa Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da kar kalınlığı 3 metreye yaklaştı. Bu arada, kent merkezinde de kar yağışı etkili olmaya devam ediyor.

Çelikyay İnşaat ve Kızıl-Öz Yapı 18 milyon TL'lik projelere yapacak!

Çelikyay İnşaat ve Kızıl-Öz Yapı, önümüzdeki iki yıllık süreçte hayata geçireceği projelerle, 18 milyon liralık yatırıma imza atacak..

Gönen İş ve Kültür Merkezi inşaat ihalesi 8 Ocak'ta!

Gönen Belediye Başkanlığı; mülkiyeti belediyeye ait olan Gönen Akçaali Mahallesi'ndeki İş ve Kültür Merkezi inşaatı yapım işini kapalı teklif arttırma usulü ile 8 Ocak'ta ihaleye çıkarıyor.

Kayak ve Kış Sporları Merkezi Erciyes Haberi

Kayak ve Kış Sporları Merkezi Erciyes


Büyükşehir Belediyesi tarafırından yürütülen Erdyes Kış Sporları Turizm Merkezi Projesinin 3. etabı kapsamında yapımı tamamlanan 15 tesisin açılışı törenle yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Ozhaseki, Tekir bölgesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, proje kapsamında yaklaşık 3yıl önce temel attı klan nı ve 59 yerde tesis yaptıklarını söyledi. 

Proje için bugüne dek 400 milyon liradan fazla harcama yaptıklanna dikkati çeken Özhaseki, şöyle devam etti: "Bir belediye niye dağlara bu kadar para harcar? Birçok belediye bugün maaş ödeyemiyor, ikramiye dağıtamıyor, borçlu, haciz kıskacında ama biz Allah'a şükür şehrin her yerinde çalışıyoruz Raylı sistem için harcayacağımız para yıl sonuna kadar 1 milyar lirayı buluyor. Diyeceksiniz ki; Ankara'dan torpiliniz var, Cumhurbaşkanı nasılsa hemşehriniz, Başbakan Kay ser iyi seviyor, hazır paralar geliyor siz de harcıyorsunuz.' Arkadaşlar...