29 / 03 / 2024

kayaşehir metro güzergahı haritası

kayaşehir metro güzergahı haritası

2020 yılında hizmete alınması planlanan Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı, Kirazlı-Başakşehir-Olimpiyatköy Metro Hattı’nın devamı niteliğinde inşa ediliyor...

Başakşehir-Kayaşehir metrosuna yoğun ilgi: 1 milyona yakın kişi kullandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 8 Nisan tarihinde hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattı'na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, 1 milyona yakın kişinin metro hattında seyahat ettiğini dile getirdi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir metrosunun açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı kısa sürede tamamlandıklarını belirterek, hattın hizmete açılmasına sayılı günler kaldığını açıkladı.

Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı'nda sona gelindi! Bakan resmen açıkladı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı'nda sona gelindiğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı çok yakında hizmete açılacak!

Başakşehir- Kayaşehir Metro Hattı'nın çalışmaları sonlandı. Çok yakında hizmete açılacak.

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Özgür Atilla tarafından kuruldu.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yıl içinde tamamlanacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı bu yıl içerisinde tamamlayacak.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın ilk ray kaynağı yapıldı!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Twitter hesabından gerçekleştirdiği paylaşımda Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın ilk ray kaynağının yapıldığını belirtti.

Kanal İstanbul güzergahında hangi metro hatları yapılacak?

Çılgın proje Kanal İstanbul, 2011'den beri Türkiye'nin gündeminde. Son günlerde yetkili isimlerinde açıklamalarıyla yeniden gündeme gelen proje dikkat çekiyor. Peki Kanal İstanbul güzergahında hangi metro hatları yapılacak? İşte detaylar...

Başakşehir-Kayaşehir metro hattı yıl sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir metro hattının yıl sonunda açılacağını dile getirdi. 

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı imar planı değişikliği onaylandı!

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı Boğaziçi Öngörünüm Sınırlarında Kalan Alanda 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/3 sayılı kararı ile onaylandı.

kayaşehir metro güzergahı haritası Haberi

kayaşehir metro güzergahı haritası

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı, Kirazlı-Başakşehir-Olimpiyatköy Metro Hattı’nın devamı niteliğinde inşa ediliyor. İnşaat çalışmalarının devam ettiği proje 6,20 kilometre uzunluğunda olacak. 2020'de açılması planlanan metro hattı saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek. 

Metro hattıyla bölgede önemli bir sağlık merkezi olacak İstanbul İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü Projesi'ne ulaşım sağlanacak. Vagonların içi ve dışı yönetim merkezinden kameralarla gözetlenecek. Vatandaşların güvenliği için de “peron kapı” sistemi kullanılacak. Yolcularla makinist arasında aktif iletişim sağlanacak.

5 istasyondan oluşan Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı, Metrokent, Onurkent, şehir hastanesi, Kayaşehir 15. Bölge, Kayaşehir Merkez'den geçecek.

Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı şu hatlarla entegre olacak;
Metrokent İstasyonu’nda Otogar - Bağcılar Kirazlı - Başakşehir - Olimpiyatköy Metro Hattı ile,
 Kayaşehir İstasyonu’nda Halkalı - Arnavutköy - Yeni Havalimanı Raylı Sistem Hattı ile,
Kayaşehir ve...