19 / 04 / 2024

Kaynarca Tuzla Tersane metro durakları

Kaynarca Tuzla Tersane metro durakları

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Üsküdar-Dudullu-Çekmeköy Metro Hattı ve Kartal-Kaynarca Metro Hattı'nın devamı olarak hayata geçirilecek 4 yeni hat için bakanlıktan onay geldi.

Anadolu Yakası'ndaki 2 metroya 4 yeni hat geliyor!

İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan Üsküdar-Dudullu-Çekmeköy Metro Hattı ve Kartal-Kaynarca Metro Hattı'nın devamı olarak toplamda 4 yeni hat yapılacak. İşte hat güzergahları...

İstanbullular dikkat: 3 yeni metro hattı geliyor

Kredi onayı alınarak Kaynarca-Tuzla, Mahmutbey-Bahçeşehir ve Ümraniye-Göztepe metro hatları için finansman sağlandı. İşte detaylar...

Tuzlaport Liman için düğmeye basıldı! Tuzla'ya yeni liman geliyor!

Tuzlaport Liman ve Tersane İşletmeciliği tarafından İstanbul ili Tuzla İlçesi'ne Tuzlaport Liman'ı için düğmeye basıldı. İşte yeni liman projesi ile ilgili detaylar...

Tuzla Tersaneler Bölgesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Tuzla Tersaneler Bölgesi 5495 Parsel Tersane Alanı Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kaynarca-Pendik-Tuzla metro hattında TBM çıkış töreni yapıldı! 

Nisan 2023'te hizmete açılacak olan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda 2 TBM çıkış töreni bugün yapıldı. Tören İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile gerçekleşti.

Ekrem İmamoğlu'na Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu için borçlanma yetkisi verildi!

İBB’nin “Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Projesi” için 158 milyon avro dış borç alabilmesi için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oybirliği ile yetki verildi. 

Kaynarca - Pendik - Tuzla metro hattında TBM kazıları başladı!

Nisan 2023'te hizmete açılacak olan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda ilk TBM indirme işlemi bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile gerçekleşti.

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda ilk TBM bugün iniyor!

Nisan 2023'te hizmete açılacak olan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda ilk TBM indirme işlemi bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile gerçekleşecek.

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda ilk TBM yarın iniyor!

Nisan 2023'te hizmete açılacak olan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda ilk TBM indirme işlemi yarın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile gerçekleşecek.

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu Nisan 2023’te açılacak!

Toplam 4,1 kilometre uzunluğuna sahip Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu’nda çalışmalar hızla tamamlanıyor. 8 istasyonlu metro hattının Nisan 2023’te hizmete açılması planlanıyor. 

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kaynarca ( Tavşantepe ) Tuzla Metro Hattı ve Pendik ( Marmaray ) Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı'na ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 11.07.2019 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı'nda son durum!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı devam eden Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı inşaat alanında incelemede bulunarak görevlilerden inşaat hakkında bilgi aldı.

Şadi Yazıcı’dan Ekrem İmamoğlu'na Tuzla metrosu çağrısı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Kaynarca - Pendik - Tuzla Metro Hattı'yla ilgili olarak, "Metro’nun da sahile kadar uzatılmasını bekliyoruz" dedi.

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı inşaatı yeniden başladı! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı durdurulan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı'nın inşaatına yeniden başlandığını açıkladı. İmamoğlu, "İhalenin güncellenmiş bedeli 2 milyar 340 milyona tekabül ediyor" dedi...

Kaynarca Tuzla Tersane metro durakları Haberi

Kaynarca Tuzla Tersane metro durakları

İstanbul Anadolu Yakası'nda Üsküdar-Dudullu-Çekmeköy Metro Hattı'nın Çekmeköy-Sultanbeyli ve Çekmeköy-Taşdelen hatlarına ve Kartal-Kaynarca Metro Hattı'nın ise Kaynarca Merkez-Pendik-Tuzla Tersane ve Pendik Merkez-Kaynarca Merkez hatlarına bağlanması kararı bakanlık tarafından onaylandı. 


Söz konusu metro hatlarının uzunlukları; Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Merkez Metro Hattı için 10,9 kilometre, Çekmeköy–Taşdelen Metro Hattı için 5,8 kilometre, Kaynarca Merkez-Pendik-Tuzla Tersane Metro hattı için 7,8 kilometre, Pendik Merkez-Kaynarca Merkez Metro Hattı için ise 4,1 kilometre olarak belirlendi.


2016 yılı içerisinde başlaması planlanan metro hattı inşaatlarının, 4 yıllık bir inşaat ve test süresinde tamamlanarak, 2020 yılı başında işletmeye açılması öngörülüyor. 


Çekmeköy-Sultanbeyli Hattı durakları!

1- Meclis Mahallesi

2- Sarıgazi

3- Samandıra

4- Abdurrahmangazi

5- Sancaktepe

6- Veysel Karani

7- Hasanpaşa

8- Sultanbeyli


Çekmeköy-Taşdelen Hattı durakları!

1- Hastane

2- Sarıgazi

3- Aydınlar

4- Güngören

5- Taşdelen



Kaynarca Merkez-Pendik-Tuzla Tersane Hattı durakları!

1- Kaynarca Merkez

2- Çamçeşme

3- Kavakpınar

4- Esenyalı

5- Aydıntepe

6- Tuzla


Pendik Merkez-Kaynarca Merkez Hattı...