24 / 04 / 2024

kayseri ağırnas asfaltlama çalışması

kayseri ağırnas asfaltlama çalışması

Melikgazi Belediye Başkanı Büyükkılıç, Ağırnas yol yenileme ve düzenleme çalışması yaptıklarını ve bu çalışma ile Turan’dan Ağırnas’a bağlantı yolu ile Mimarsinan caddesi Osman Yücel Bulvarı'nda asfaltlama çalışmasına başladıklarını söyledi...

Kayseri'nin taş evleri eski günlerine dönmeyi bekliyor!

UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'ne giren Koramaz Vadisi'nde, başta Mimar Sinan'ın doğduğu Ağırnas olmak üzere pek çok mahallede bulunan tarihi taş evler hala ayakta duruyor.

Mimar Sinan'ın doğduğu Ağırnas'ta restorasyon çalışmaları başlıyor!

Anadolu'nun yanı sıra farklı coğrafyaları da eserleriyle nakış nakış işleyen Mimar Sinan'ın doğduğu Ağırnas Mahallesi'nde sokak sağlıklaştırması ve restorasyon çalışmaları başlıyor.

Kayseri'de yatırımcılara ucuz arsa fırsatı!

Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Büyükkılıç otomotiv sektöründe yatırım yapmak isteyenlere, Kayseri'de ucuz arsa fırsatı olduğunu açıkladı. 

Kayseri Aşiyan ve Hasbahçe Villaları tanıtıldı!

Ödül İnşaat tarafından hayata geçirilen Aşiyan ve Hasbahçe Villaları'nın lanman toplantısı gerçekleşti. Kayseri'nin Altınoluk ilçesinde yükselecek projelerin örnek daireleri tanıtılacak.

Kayseri Pınarbaşı ve İncesu'ya gençlik merkezi inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik İncesu ve Pınarbaşı ilçelerine de Kadın ve Gençlik Merkezi yapılacağını açıkladı.

Kayseri'de 587 milyon TL'lik açılış!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin 232 milyon liralık yatırımlarının da aralarında bulunduğu 587 milyon liralık yatırım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katıldığı törenle açıldı.

Kayseri 262 milyon TL'lik açılış şölenine hazırlanıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 4 Aralık Pazar günü Kayseri'ye gelerek Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarını hizmete açacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde Kayserililere de hitap edecek.

Moodbasic & Dresslove Kayseri'de açıldı!

Moodbasic & Dresslove Şubesi Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’ın katılımlarıyla açıldı.

TOKİ’den Kayseri Bünyan’a 216 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kayseri Bünyan’da inşa edilecek 216 konutun ihalesi yapıldı.

Kayseri Gültepe Bulvarı'nda asfaltlama çalışmaları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin en önemli akslarından olacak olan ve yapımı devam eden Gültepe Bulvarı'nda incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, yolun bir bölümünde yapılan asfaltlama çalışmalarını da yerinde takip etti.

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Uzlaşma Ofisi açıldı!

Kayseri'nin en önemli kentsel dönüşüm projesi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde önemli bir safhaya geçildi. Büyükşehir Belediyesi Sahabiye Kentsel Dönüşüm Uzlaşma Ofisi'ni hizmete açtı.

Kayseri Palas'ta yaşlılar için inşa edilen sokak açıldı!

Kayseri'deki Palas Mahallesi'nde yaşlılar için inşa edilen konutların bulunduğu sokak törenle açıldı.

Kayseri Bilim Merkezi açılış için gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'deki en önemli bilim merkezlerinden birini Kayseri'ye kazandırdı. KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, açılış için gün sayan Bilim Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

kayseri ağırnas asfaltlama çalışması Haberi

kayseri ağırnas asfaltlama çalışması


Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ağırnas yol yenileme ve düzenleme çalışması yaptıklarını ve bu çalışma ile Turan’dan Ağırnas’a bağlantı yolu ile Mimarsinan caddesi Osman Yücel Bulvarında asfaltlama çalışmasına başladıklarını söyledi.


Ağırnas Bölgesinin 30 Mart 2014 tarihinden itibaren Melikgazi İlçesine katıldığını ancak Melikgazi Belediye yatırımlarının bu yıl başından itibaren almaya başlandığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “ Ağırnas Melikgazi için önemli bir merkez çünkü Ağırnas Bölgesi tarihi yapıları, Koca Mimarsinan’ın doğduğu ev, Doğal alanları ile Dünya Kültür Mirasının bir örneğini sergilemektedir. Ancak Melikgazi Hizmet standartlarına uymayan yollar ile bu yolların asfaltlanması söz konusu idi. Bu eksikliği gidermek ve Melikgazi hizmet uyumluluğunu sağlamak amacı ile Turan ile Ağırnas arasında yol düzenleme ve asfaltlama çalışmasına başlandı. Ayrıca Turan’dan Ağırnas’a bağlantı yolu ile Mimarsinan Caddesi...