20 / 04 / 2024

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü ne zaman açılacak

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü ne zaman açılacak

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü projesinde sona yaklaşıldı. içerisinde bin 583 yataklı 6 hastane bulunan kampüs, ağustos ayında hizmete açılıyor.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü Mart 2017'de açılacak!

İnşaat çalışmaları süren ve Türkiye'nin çağdaş çizgiler taşıyan ilk Sağlık Kenti olma özelliği taşıyan Kayseri Entegre Sağlık Kampusu, kapılarını 2017 Mart'ında hizmete açacak.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü 420 milyon Euro'luk yatırım!

Kamu özel ortaklığı modeliyle yapımı süren 1583 yataklı “Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü” projesinin finansmanında YDA Group; yerli ve yabancı bankalarla anlaşma sağladı.Hastanenin alanı toplam 600 bin metrekare.

YDA Grup Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü'nü inşa edecek!

YDA Group, kamu-özel ortaklığı modeliyle yapımı süren bin 583 yataklı Kayseri Entegre Sağlık Kampusu projesinin finansmanında yerli ve yabancı bankalarla anlaşma sağladı. Türkiye'nin ilk şehir hastanesi projesi olma özelliğine sahip...

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden sağlık merkezi için arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçeye sağlık merkezi kazandırılması için belediyeye ait arsanın tahsisini gerçekleştirdi 

Integrus Entegre Sağlık Hizmetleri Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Integrus Entegre Sağlık Hizmetleri Ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Özgür ve Baha Kılıç ortaklığında kuruldu.

Kayseri Osman-Nehire Akgöz Sağlık Ocağı’nın temeli atıldı!

Kayseri'de Talas Mevlana Mahallesi'ne inşa edilecek Osman-Nehire Akgöz Sağlık Ocağı’nın temeli atıldı.

TİKA Kamerun’da 8 bin kişiye hizmet sunacak sağlık merkezini yeniledi!

TİKA, Kamerun’un Foumban şehrinde yer alan Njindare Entegre Sağlık Merkezi, genişletme çalışmaları ve tadilattan sonra yenilenen tıbbi ekipmanla yeniden hizmete açtı...

Kayseri Sağlık OSB için Mustafa Varank'tan talimat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın gündeme getirdiği Sağlık OSB için Mustafa Varank, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na talimat verdi...

Kayseri'ye sağlık OSB kurulacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'ye bir Sağlık OSB kurulması için girişimlere başladıklarını açıkladı.

Sancaktepe'ye Sağlık Vadisi inşa edilecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sancaktepe'de bir sağlık vadisinin yapılacağının müjdesini verdi. Koca, "İstanbul Sancaktepe'de büyük bir alanımız var. Baştan itibaren burayla entegre, daha büyük Sağlık Vadisi'ni orada planlıyoruz." dedi

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı!

Türkiye'nin 3'üncü büyük şehir hastanesi olacak İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona yaklaşılıyor. Projenin inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı.

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Şaphane Entegre Sağlık Kompleksi inşaatı başladı!

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde yapım çalışmaları devam eden ’ ’Entegre Sağlık Kompleksi’’ inşaatında Kaymakam Lütfullah Göktaş incelemelerde bulundu.

Kütahya Şaphane'ye sağlıkta dev yatırım!

Kütahya’nın Şaphane ilçesine dev sağlık yatırımı geliyor. Kütahya Şaphane ilçesine ''Entegre Sağlık Kompleksi'' için yapım çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona yaklaşıldı!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü’nün yaptırdığı 3.704 yatak kapasiteli Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona doğru gelindi. 

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 35'i tamam!

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü, Türkiye'nin 3'üncü büyük şehir hastanesi olarak hayata geçiriliyor.  Hastane inşaatının yüzde 35'i tamamlandı.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü ne zaman açılacak Haberi

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü ne zaman açılacak

Kentte 5 bin kişiye yeni istihdam kapısı olacak Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü projesinde sona yaklaşıldı. İçinde bin 583 yataklı 6 hastane bulunan ve 792 milyon lira harcamayla gerçekleştirilen kampüs, ağustos ayında hizmete açılıyor. 


Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr.İsmail Kılıç, Kamu - Özel Ortaklığı (PPP) modeli ile ATM Sağlık Kayseri Yatırım ve İşletme AŞ tarafından inşa edilen Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü'nün Ağustos ayında hizmete açılacağını duyurdu. Kampüsün, Türkiye'nin çağdaş çizgiler taşıyan ilk şehir hastanesi projesi olduğunu belirten Dr. Kılıç,"Son teknoloji ürünü tıbbi tcihazlarla donatılan hastane 5 yıldızlı otel konforuna sahip. Bin 583 yatak kapasiteli Kayseri Şehir Hastanesi açıldığında 5 bin kişiye istihdam sağlayacak. İnşaat çalışmaları yüzde 96 oranında tamamlandı. Bazı bölümlerde ise çalışmalar hızla devam ediyor. Kampusun Ağustos'ta hizmete açılması hedefleniyor"...