25 / 04 / 2024

Kayseri Ertuğrulgazi kentsel dönüşüm

Kayseri Ertuğrulgazi kentsel dönüşüm

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçeye bağlı Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

Pendik Ertuğrulgazi Mahallesi'nde imar uygulamasının yenilenmesi önergesi kabul edildi: Kesinti miktarı azaltılacak!

Pendik'teki Ertuğrulgazi Mahallesi halkı tarafından ‘İmar uygulamasının yenilenmesi, mevzuata uygun düzenlenmesi, kesinti miktarlarının azaltılması’ talebini öngören önerge Pendik Belediye Meclisi’ne kabul ettirildi. İşte ayrıntılar...

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi yaklaşık 3 milyar TL’ye mal oldu!

Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci etap kapsamında 618 adet konutun temel atma töreni 9 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 12.00’de yapılacağı duyuruldu.

Bilecik Ertuğrulgazi’nin imar sorunu çözülüyor!

Bilecik Ertuğrulgazi Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşları sevindirecek haber geldi. Ertuğrulgazi’nin 10 yılı aşkın süredir devam eden imar sorunu çözülüyor.

Kayseri Kocasinan'da 4 bin 383 adet konutun 3 bin 59'u teslim edildi!

Kayseri Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bu zamana kadar toplam 4 bin 383 adet konuttan 3 bin 59 âdetini teslim ettiklerini söyledi.

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye konut imarlı 5 arsa satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Ertuğrulgazi ve Battalgazi mahallelerinde yer alan imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 22 Kasım tarihinde yapılacak.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları son gaz! Şehrin geleceği garantiye alınıyor!

Kocasinan Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki 2. etabın temeli atıldı ve inşaat çalışmaları son gaz devam ediyor. 

Büyükşehir Belediyesi imarlı 2 arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kocasinan İlçesi Ertuğrulgazi ve Oymaağaç Mahallesinde bulunan akaryakıt istasyonu imarlı iki arsayı satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de 8 taksitle arsa ve arazi satılacak!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Kocasinan Belediyesi 8 taksitle ticaret ve konut imarlı iki arsa satacak!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kocasinan Ertuğrulgazi'de yer alan ticaret ve konut imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 8 taksit imkanı sağlanıyor. 

Milli Emlak Bursa Nilüfer'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satacak! 

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı.

Pendik Ertuğrulgazi Mahallesi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Ertuğrulgazi Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı, 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

O ilde 10 taksitle 16 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Ertuğrulgazi Mahallesi'nde yer alan 16 adet arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları...

Kayseri Ertuğrulgazi kentsel dönüşüm Haberi

Kayseri Ertuğrulgazi kentsel dönüşüm

Kocasinan Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projelerinden biri için çalışmalara başladı. Kocasinan Belediyesi'nde yer alan habere göre; Kocasinan Belediyesi tarafından dönüşüm çalışmaları dahilinde Ertuğrulgazi Mahallesi’nde 2 Kasım 2021 Salı günü saat 14.00’de kat karşılığı ihalesi yapılacak. Ertuğrulgazi Mahallesi’nde kentsel dönüşüm alanını yerinde inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bölgeyi, Kocasinan’a ve Kayseri’ye yakışır hale getireceklerini ve ilçeye yeni bir görünüm kazandıracağını dile getirdi.

Ertuğrulgazi Mahallesi’nde yapılması hedeflenen çalışmaları sahada inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, kentsel dönüşümü ve kentsel yenilemeyi imarsız yapıların çözüme kavuşturulması için yaptıklarını dile getirdi. İhaleye katılma çağrısı yapan Başkan Çolakbayrakdar, “Ertuğrulgazi Mahallemizdeki kentsel dönüşüm alanı içerisindeyiz. Burada kentsel dönüşüm yapılaşması için ilk ihalemizi, 2 Kasım Salı Günü gerçekleştireceğiz. Kocasinan’ın ihtiyaç olan her bir noktasında kentsel dönüşüm veya kentsel yenileme çalışmalarını...