28 / 03 / 2024

Kayseri İncesu gençlik merkezi

Kayseri İncesu gençlik merkezi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 10 ilçede geçen yıl tamamlayarak hizmete açtığı Kadın ve Gençlik Merkezlerinden bu yıl İncesu ve Pınarbaşı ilçelerine de inşa edecek

Kayseri Kocasinan Gençlik Merkezi'nin yapımı hızlandı!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ahievran Mahallesi'nde yapımı devam eden Gençlik Merkezi'ni inceledi.

Kayseri Kocasinan'a gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi Ahievran Mahallesi'nde yaptırılan sosyal tesis ve Aile Sağlık Merkezi’nin yanına Gençlik Merkezi de inşa ediyor.

Genç KAYMEK Gençlik Merkezi açıldı!

Kayseri Eskişehir Bağları bölgesine inşa edilen Genç KAYMEK Gençlik Merkezi törenle hizmete açıldı.

Kayseri Yemliha Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yemliha Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı.

İncesu Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin kentin İncesu ilçesinde hayata geçireceği Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleşti.

Kayseri Palas Gençlik Merkezi'nin tanıtımı gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıoğlan ilçesine bağlı Palas Mahallesi’nde hayata geçirdiği Palas Kadın ve Gençlik Merkezi’nin tanıtımı gerçekleşti.

Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi tanıtıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi tanıtıldı. Tanıtıma Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı.

Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı!

Kayseri'de hayata geçirilen Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katıldı.

Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli yarın atılıyor!

Prestijli yatırımları bir bir hayata geçiren Kayseri Büyükşehir Belediyesi Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temelini yarın atacak.

Kayseri Pınarbaşı Gençlik Merkezi'nin temeli yarın atılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde sosyal hayata büyük canlılık getiren kadın ve gençlik merkezlerine yenilerini ekliyor. Pınarbaşı Gençlik Merkezi'nin temeli yarın atılıyor.

Kayseri İncesu ve Pınarbaşı'na gençlik merkezi inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 10 ilçede geçen yıl tamamlayarak hizmete açtığı Kadın ve Gençlik Merkezlerinden bu yıl İncesu ve Pınarbaşı ilçelerine de inşa edecek

Kayseri Bünyan Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Bünyan’da yaptığı Kadın ve Gençlik Merkezi ile doğal gaz, asfalt ve alt yapı çalışmaları törenle tanıtıldı

Kayseri Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ilçelerdeki kadın ve gençlik merkezlerine bir yenisini daha ekliyor. Bu kapsamda Kayseri Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi'nin ihalesi yapıldı.

Kayseri İncesu gençlik merkezi Haberi

Kayseri İncesu gençlik merkezi


Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 10 ilçede geçen yıl tamamlayarak hizmete açtığı Kadın ve Gençlik Merkezlerinden bu yıl İncesu ve Pınarbaşı ilçelerine de yapacak. Pınarbaşı ilçesine yapılacak Kadın ve Gençlik Merkezi’nin ihalesinin ardından İncesu Kadın ve Gençlik Merkezi’nin ihalesi de yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi İncesu Kadın ve Gençlik Merkezi ihalesine dört firma katıldı. Yaklaşık maliyeti 4 milyon 767 bin TL olan Kadın ve Gençlik Merkezi ihalesine katılan firmalar ve teklifleri şöyle oldu:


Alp İnşaat: 3 milyon 689 bin TL

Aydınlar İnşaat: 3 milyon 690 bin TL

Ahmet Taşkıner: 3 milyon 845 bin TL

Made İnşaat ve Murat Özen İş Ortaklığı: 4 milyon 323 bin TL

İhale, tekliflerin komisyon tarafından incelenmesinin ardından sonuçlanacak.  



Kayseri Büyükşehir...