18 / 04 / 2024

kayseri kentsel dönüşüm 2014

kayseri kentsel dönüşüm 2014

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Sahabiye İş ve Finans Merkezi olarak bilinen kentsel yenileme çalışması için proje yarışması başlattı. Başvurular 9 Şubat 2015 tarihine kadar devam edecek.

Kayseri'nin üstü de tarih altı da!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Çekül Vakfı'nın desteğiyle ildeki mağaraları fotoğraflayan özel ekip, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Ziyarette, Kayseri'nin yeraltı şehri açısından bir zenginliğe sahip olduğu dile getirildi..

Hasan Bebek: Kayseri'de 186 bina yıkıldı, 114'ü sıra bekliyor!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek, ''Kayseri' de riskli olduğu tespit edilen 300 binanın 186' sını yıktık, 114 adedi ise yıkılmak üzere beklemektedir'' dedi...

Mehmet Özhaseki: Kayseriyi dönüşüm bekliyor!

Başkan Özhaseki, Kayseri'nin 40-50 yıllık yerleşim yerlerinde yeni dönüşümün başlamak durumunda olduğunu söyledi. Özhaseki, "Bunun da öncülüğünü belediye yapacak, Mimarlar Odası gibi sivil toplum kuruluşları yapacak" diye konuştu.

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi ihaleye çıkıyor!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutları için ihaleye çıkıyor. 

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için verilen kararların halk açısından olumlu olarak karşılandığını belirten konuşmalar yaptı. 

Kayseri Seyrani kentsel dönüşüm projesinde teslimler yapıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi’nin sürdürdüğü Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesinde bitirilen 224 konutun anahtarı sahiplerine teslim edildi.

Kayseri Seyrani kentsel dönüşüm projesinde teslim heyecanı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Seyrani kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 18 Aralık'ta anahtar teslim töreni yapılacak. 

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde teslimler başlıyor. Uğurevler Mahallesi’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri 11 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 560 bağımsız birim yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci uygulama etabında 560 bağımsız birimin yıkımı gerçekleşti.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm Ocak'ta başlıyor!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesi için toplantılar başladı. Proje dahilinde çalışmaların Ocak'ta başlayacağı açıklandı. 

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 450 konut için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 450 adet konut için uzlaşma görüşmeleri tamamlandı. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm projesinde eski binalar yıkılıyor!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Uğurevler Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binalar ortadan kaldırılıyor.

Kayseri Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçeye bağlı Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

Kayseri Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı!

Kayseri’de Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm ile Seyrani’de yeni yapılacak olan 4 ana aksın alanını inceledi.

Kayseri Oruçreis kentsel dönüşüm için imzalar atılmaya başladı!

Kayseri Oruçreis Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, arasında imzalar atılmaya başladı. 

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Oruçreis kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde hak sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı.

kayseri kentsel dönüşüm 2014 Haberi

kayseri kentsel dönüşüm 2014

 Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin seçim öncesinde duyurduğu en önemli projelerden birisi olan Sahabiye İş ve Finans Merkezi Projesi ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Projede en iyi ve en verimli sonucu elde etmek amacıyla kentsel yenileme proje yarışması düzenlendi.


Bölgenin, Kayseri'nin kimliğine ve gelecek vizyonuna uygun olarak günümüz kullanıcılarının ihtiyaçlarına hizmet edecek şekilde, kentsel, mimari ve peyzaj tasarımı ilkeleri çerçevesinde yeniden düzenlenmesi amacıyla düzenlenen yarışmada mekansal, kültürel, sanatsal, sosyal ve ekolojik değerleri geliştirici nitelikte bir kentsel tasarım yapılarak, alanın kentin gelecek vizyonuyla örtüşen bir şekilde Kayseri'ye kazandırılması amaçlanıyor.


4 Aralık 2014 tarihi itibariyle başlayan yarışmada son başvuru tarihi 9 Şubat 2015 olarak belirlendi.


Katılımcılar, yarışma şartnamesi ve eklerine www.kayseri.bel.tr internet adresinden ulaşabilecekler.


TOKİ...