28 / 03 / 2024

Kayseri Melikgazi 5. Bölge TOKİ Konutları

Kayseri Melikgazi 5. Bölge TOKİ Konutları

18 bin 429 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Kayseri Melikgazi Evleri'nde 1 adet konut satışa sunuluyor. Kayseri Melikgazi 5. Bölge TOKİ başvuruları bugün başladı.

Kayseri Melikgazi'de sanayi imarlı 3 arsa satılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar küçük sanayi alanı imarlı olarak belirtildi.

Kayseri Melikgazi'ye 78 odalı yeni otel geliyor! 97 milyon TL'ye mal olacak!

Kayseri Melikgazi'de 78 odalı yeni otel için düğmeye basıldı. Eti Girişim Yatırım tarafından inşa edilecek olan otelin maliyeti 97 milyon TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi ihaleye çıkıyor!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutları için ihaleye çıkıyor. 

TOKİ Kayseri Melikgazi kura sonucu isim listesi! Melikgazi kura sonucu 21 Eylül 2022!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kayseri Melikgazi kura sonucu isim listesi ve Melikgazi kura sonucu 21 Eylül 2022 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Kayseri Melikgazi Belediyesi 31 adet 2+1 ve 3+1 daireyi satıyor! 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Merkez ilçesi, Kazımkarabekir, Battalgazi, Anbar, Talas ve Köşk mahallelerinde yer alan 31 daireyi 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31614 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Kayseri Melikgazi'de yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Kayseri Melikgazi'de 8.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kayseri Melikgazi'de yer alan gayrimenkulü 8 milyon 564 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri Melikgazi'de 8.6 milyon TL'ye satılık tarla!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kayseri Melikgazi'de yer alan arsayı 8 milyon 564 bin TL'ye satışa çıkardı.

TOKİ Kayseri Melikgazi 55 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de 55 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Kayseri Melikgazi 770 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Kayseri Melikgazi dönüşüm projesi 6 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 6 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kayseri Melikgazi'de 770 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi Mimarsinan Mahallesi'nde 770 yeni konut hayata geçirecek.

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden satılık 33 konut!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Melikgazi ilçesinde yer alan 33 adet konutu satıyor...

Kayseri Melikgazi 5. Bölge TOKİ Konutları Haberi

Kayseri Melikgazi 5. Bölge TOKİ Konutları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kayseri Melikgazi 5. Bölge Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. 


Kayseri Melikgazi 5. Bölge TOKİ Evleri'nde satışa sunulan 1 adet dairenin fiyatı  184 bin 291 TL olarak belirlendi. 


18 bin 429 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Kayseri Melikgazi Evleri'nde satışta olan daire tipi 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Projede aylık taksitler 1.151,82 TL'den başlıyor.


112,21 metrekare daire alanına sahip Kayseri Melikgazi 5. Bölge TOKİ başvuruları bugün başladı. Projeye başvurular 30 Eylül'e kadar devam edecek. 


TOKİ Kayseri Melikgazi 5. Bölge satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş -Temerküz Şube Beyazşehir / Kayseri Şubesi aracılığıyla yürütülecek.


Satış ilanı için