26 / 04 / 2024

Kayseri Mimsin-TOKİ yol

Kayseri Mimsin-TOKİ yol

Kayseri Büyükşehir Belediyesi büyük bir yatırıma başladı ve hızla devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Mimarsinan'ı TOKİ'ye bağlayacak olan yeni yolun Mimsinlileri ağır vasıta araçlardan kurtaracağını açıkladı.

Kayseri Mimsin-TOKİ arasına yeni yol!

Mimsin-TOKİ arasında araç trafiğini daha hızlı, güvenli ve konforlu hale getirecek olan 50 m. genişliğe sahip 2.7 km.lik yolun tamamlanmasıyla Mimsin, Serkent ve TOKİ'ye alternatif ulaşım imkanı sağlanmış olacak.

Kayseri Mimarsinan TOKİ kura sonuçları kazananları 13 Kasım 2017!

Kayseri  Mimarsinan TOKİ kura sonuçları kazananları 13 Kasım 2017 henüz açıklanmadı. Kayseri  Mimarsinan TOKİ kura sonuçları kazananları 13 Kasım 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kayseri Develi TOKİ kura sonucu!

Kayseri Develi TOKİ kura sonucu hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor. 129 daireden meydana gelen projede satışlar kura çekilişiyle yapılıyor. 

TOKİ Mimarsinan Alt Gelir Grubu sözleşme tarihleri!

Kayseri Mimarsinan TOKİ Alt Gelir Grubu'nda yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Kayseri Mimarsinan TOKİ Alt Gelir sözleşme dönemi!

Kayseri Mimarsinan TOKİ Alt Gelir Grubu sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor. Projede 346 adet konut yer alıyor.

Kayseri Mimarsinan TOKİ Alt Gelir kura sonucu 2+1!

Kayseri Mimarsinan TOKİ Alt Gelir kura sonucu 2+1 henüz açıklanmadı. Kayseri Mimarsinan TOKİ Alt Gelir kura sonucu 2+1 isim tam isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kayseri Eski Hal bölgesinde yeni yol açılıyor!

Anadolu’nun en modern Hal Kompleksini yaparak Kocasinan Bulvarı yanındaki Hal Kompleksini taşıyan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Eski Hal bölgesinde yol yapım çalışmalarına başladı

Kayseri alternatif bir yol daha kazanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Vali Süleyman Kamçı ile birlikte Derevenk vadisine yapılan viyadük çalışmalarını yerinde inceledi.

Kayseri Sümer'de yol genişletme çalışmaları başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Sümer Üst Geçidi yol genişletme çalışmaları ile Abdullah Gül Üniversitesi Fen Lisesi Yurt Binası çevre düzenleme işi için ihale yaptı. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 99 bin TL olan ihaleye üç firma katıldı.

Kayseri yeni adliye binasına yeni yol!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yeni Adliye ve çevresinde yapılacak olan yol ve kaldırım çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, Kurban Bayramı sonrası bölgede geniş çaplı bir çalışma başlatacaklarını belirtti.

Kayseri Kocasinan'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Osman Kavuncu ile Kocasinan Bulvarını birleştiren 8. Cadde’de, asfalt yenileme ve yol genişletme çalışmalarının başladığını söyledi.

Kayseri Mimsin-TOKİ arasına 8 milyonluk yeni yol!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi büyük bir yatırıma başladı ve hızla devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Mimarsinan'ı TOKİ'ye bağlayacak olan yeni yolun Mimsinlileri ağır vasıta araçlardan kurtaracağını açıkladı.

TOKİ Kayseri İncesu 3. Etap'ta yol çalışması başladı!

Kayseri İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce 2016 yılı yatırım programı içerisinde yer alan 30 bin ton sıcak asfalt atılması kapsamında İncesu 3. Etap TOKİ konutlarının sıcak asfalt çalışmalarına başlandı.

TOKİ Kayseri Mimarsinan kura sonuçları liste!

TOKİ Kayseri Mimarsinan kura sonuçları liste linki haberimizde yer alıyor. Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli Konutları 'nda 250 adet daire emekliler için kura çekilişi bugün gerçekleşti.

Kayseri Mimsin-TOKİ yol Haberi

Kayseri Mimsin-TOKİ yol


Kayseri Büyükşehir Belediyesi herhangi bir temel atma töreni gerçekleştirmeden büyük bir yatırıma başladı ve hızla devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Mimarsinan'ı TOKİ'ye bağlayacak olan yeni yolun Mimsinlileri ağır vasıta araçlardan kurtaracağını açıkladı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Malatya istikametinden gelip Sivas istikametine ya da Sivas istikametinden gelip Malatya istikametine gitmek isteyenlerin yeni açılacak yolla birlikte Mimarsinan Köprülü Kavşağı'na ve dolayısıyla şehir trafiğine girmeyeceklerini belirtti.

Mimsin-TOKİ arasındaki yolun meskun mahal içinde kaldığını, özellikle de ağır vasıta araçların bu yolu kullanmasının sorunlar yaşattığını ifade eden Başkan Çelik, "Mimarsinan-TOKİ arasına yeni ve geniş bir yol yapmaya başladık. Sessiz sedasız başladığımız bu yoldaki çalışmalarımız hızla devam ediyor. Şehrimizin önemli toplu konut alanlarından Toki bölgesi ile Mimsin bölgesi arasında ulaşım imkanı sağlayacak olan 2750...