26 / 04 / 2024

kayseri mobilya fabrikaları

kayseri mobilya fabrikaları

Kayseri' de bir mobilya fabrikasında çıkan yangında, fabrika büyük zarar gördü. Hafta sonu mesaisi yapan işçiler gözyaşlarına boğuldu. Fabrikadaki yangın nedeniyle maddi hasar meydana geldi...

Sabancı Holding'ten sürpriz satış kararı! O fabrikaları elden çıkaracak

Konut sektöründe artan maliyetlere paralel olarak çimento sektöründe satışların düşmesi Sabancı Holding'e iki fabrikayı satma kararı aldırdı. Holding iştiraki Çimsa, Kayseri ve Niğde'deki çimento fabrikalarını satışa çıkardı. İşte detaylar...

KDV indirimi mobilyacıları sevindirdi!

Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Başkanı Tuncay Sabuncu, KDV indirimiyle piyasada canlanma yaşandığını ve mobilya üretiminin hızlandığını dile getirdi. 

Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı artacak!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2009 yılında kurulan Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı yıl sonunda 90’a ulaşacak. Yeni fabrikalar ile Mobilya OSB büyüyecek. 

Kayseri'de 10 milyon avroluk mobilya üretim tesisi yapılıyor!

Kayseri'de mobilya üretim sektöründeki işletmelerin ihtiyaçlarını karşılamak için yaklaşık 10 milyon avroluk mobilya üretim tesisi yapılıyor. Proje kapsamında bir alışveriş merkezi de kurulacak.     

Kayseri Şeker devletin fabrikalarını satın aldı!

Kayseri Şeker Fabrikası'nın 65. Olağan Mali Genel Kurulu gerçekleşti. Toplantıda konuşan Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, firmanın devletin fabrikalarını satın alıp büyüdüğünü anlattı.

Kayseri'ye yeni OSB kurulacak!

İç Anadolu Bölgesi'nin sanayi ve ticaret kenti olan Kayseri, ihracatta hedef büyüttü. Mobilya, metalden mamul eşyalar, gıda, yapı malzemeleri, plastik eşya, tekstil gibi sektörlerin öne çıktığı kentin geçen yıl ki ihracat rakamı 1 milyar 900 milyon dolar. ..

Kilim Mobilya'dan 50 milyon dolarlık yatırım!

Kayseri merkezli Kilim Mobilya, 50 milyon dolarlık yeni yatırıma hazırlanıyor. Bu yatırımla halen dört tesiste toplam 350 bin metrekarelik alanda yapılan üretim tek tesiste toplanacak. Şirket, bunun için 500 bin metrekarelik bir yer arıyor. Bu tesisin Kayseri’de kurulması planlanıyor..

Kayseri 7. Mobilya Fuarı kapılarını açtı!

TÜYAP Fuarcılık tarafından organize edilen Kayseri 7. Mobilya Fuarı bugün açıldı. Fuarı, 60 bini aşkın kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Mobilya ihracatında 2023 yılı hedefi 10 milyar dolar!

Kayseri 6. Mobilya Fuarı açıldı. Mobilya ihracatında 2002-2015 arasında 5 misli artış yaşandığını kaydeden Bakan Elitaş, 2023 hedefinin 10 milyar $ olduğunu kaydetti.

Kayseri 6. Mobilya Fuarı açıldı!

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kayseri 6. Mobilya Fuarı'nın açılışına katıldı. Açılışa Kayseri Valisi Orhan Düzgün de katıldı.

Kayseri mobilya sektöründe 1. sırada!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar Kayseri’nin mobilya sektöründe 1. Sırada yer aldığını ifade ederek “Mobilya sektörü, bölgemize, şehrimize, ekonomimize katkı sağlayan çok önemli faktörlerden biri" dedi

Kayserili iş adamlar Mebel 2015 Mobilya Fuarı'na katılacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün öncülüğünde, 22-26 Kasım 2015 tarihleri arasında ExpocentreFairgrounds Fuar alanında mobilya fuarına katılacaklar.

Kayseri patent başvurularında atağa geçti!

Ülkemiz mobilya sektörünün lider şehri Kayseri, marka tescili ve patent başvurularında da atakta. Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, Kayseri ekonomisi “bundan daha iyisini yapabilir” diyor.

kayseri mobilya fabrikaları Haberi

kayseri mobilya fabrikaları


Kayseri'de bir mobilya fabrikasında çıkan yangında, fabrika büyük zarar gördü. Haftasonu mesaisi yapan işçiler gözyaşlarına boğuldu. Yangın nedeniyle maddi hasar meydana geldi.


Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 12. Cadde'de bir mobilya fabrikasında öğle saatlerinde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Rüzgarın etkisiyle fabrikanın üç hangarının büyük bölümüne sıçrayan yangına itfaiye ekipleri hemen müdahale etti. 10 itfaiye ekibine olay yerine gelen fabrika sahipleri ve çalışanlar da yardım etti. Hafta sonu mesaisi için işyerinde bulunan işçiler yangını çaresizce izledi. Polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Yangın kontrol altına alındıktan sonra soğutma çalışmalarına başlandı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme...