28 / 03 / 2024

Kayseri şeker arsa ihale

Kayseri şeker arsa ihale

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesinde bulunan toplam 31 adet Konut ve Konut + Ticaret alanı arsayı ihale ile satıyor. İhale 11 Temmuz'da yapılacak...

Balıkesir ve Kayseri'de imarlı 11 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir ve Kayseri'de yer alan imarlı 11 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

İzmir ve Kayseri'de 4 arsa satılacak! 

İzmir ve Kayseri'de yer alan dört adet arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsalar Melikgazi ve Çeşme'de yer alıyor.

Bursa ve Kayseri'de 4 arsa satılacak!

Bursa ve Kayseri'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Söz konusu satış ihaleleri 31 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Kayseri Şeker, çiftçilere 193 milyon liralık ödeme yaptı

Kayseri Şeker Fabrikası, 2023-2024 kampanya dönemi için sözleşmeli ekim yapan çiftçilerine yönelik 193 milyon 247 bin Türk Lirası tutarında söküm avansı ödemesi yaptığını açıkladı. İşte haberin detayları...

Milli Emlak Kayseri'de KDV'den muaf 5 arsa satıyor!

Özvatan Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Kayseri'de 5 arsa satacak. Söz konusu arsalar KDV'den muaf.

Kayseri Şeker halka arz sonuçları belli oldu! Kayseri Şeker borsa işlem tarihi ne zaman?

Kayseri Şeker halka arz sonuçları belli olmasının ardından ilgili vatandaşlar Kayseri Şeker’in borsaya ne zaman gireceği konusunu merak etmeye başladı. Kayseri Şeker'in yatırımcıları halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihini sorgulamaya başladı.

Kayseri Şeker halka arz oluyor! Ne zaman halka arz olacak? Kaç LOT verir?

Kayseri Şeker Fabrikası halka arz olacağı duyuruldu ve merak edilen tarih kesinleşti. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar, "Kayseri Şeker kaç lot verir?” sorusunun cevabını merak ediyor. İşte detaylar...

Kayseri Şeker halka arz ediliyor! 106 milyon lira pay için 10 Mayıs'ta talep toplanmaya başlıyor! 

Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş., 10, 11 ve 12 Mayıs tarihlerinde talep toplayacak ve 106 milyon lira pay için halka arz gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 6 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet ve Erciyes'te yer alan 6 adet arsa ve günübirlik tesisi alanı için satış ihalesi düzenliyor.  Söz konusu arsaların satış ihalesi 14 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Kayseri'de sanayi alanı imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

Kayseri ili Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Talas ilçesi, Başakpınar Mahallesi'nde yer alan arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

Kocasinan Belediyesi Kayseri'de arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan Saraybosna ve Beyazşehir mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. 

Arsa almak isteyenler dikkat! Kayseri Kocasinan'da 187 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı!

Kayseri Kocasinan'da 187 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla 54 adet konut imarlı arsa satışa sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Develi Belediyesi'nden büyük fırsat! Kayseri'de 4 arsa ve tarla satıyor!

Kayseri İli Develi Belediye Başkanlığı, Kayseri Develi'de yer alan 4 adet arsa ve 1 adet tarlayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kayseri şeker arsa ihale Haberi

Kayseri şeker arsa ihale

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından mülkiyeti belediyeye ait olup, Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesinde bulunan toplam 31 adet Konut ve Konut + Ticaret alanı arsa ihale ile satışa sunuluyor. 

Toplam muhammen bedeli 91 milyon 310 bin TL olarak belirlenen arsaların ihalesi 11 Temmuz 2018 Çarşamba günü saat 14.00’da Belediye Encümen Salonunda yapılacak.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Belediyemize ait olup, Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesinde bulunan toplam 31 adet Konut ve Konut + Ticaret alanı arsaları 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37. maddesi gereğince yapılacak “Kapalı Teklif Usulü” ihale ile ayrı ayrı satılacaktır.

1 - İhale 11/07/2018 Çarşamba günü saat 14.00’da Belediyemiz Encümen Salonunda yapılacaktır.

2 - İhale katılımcılarından istenecek belgeler:

İştirakçilerin ihaleye katılabilmesi için verilecek kapalı teklif zarflarında aşağıda istenilen belgelerin bulundurulması zorunludur:

a- 2886 sayılı...