25 / 04 / 2024

Kayseride konut bulma

Kayseride konut bulma

3 boyutlu uygulama, ev almak isteyen Kayserililere, beğendikleri markalı konut projelerinin satış ofislerine gitmeden önce, dairenin içini ve dışını internet üzerinden gezdiriyor.

Hükümet konut kiralarında yüksek zam taktikleri için harekete geçti! Aynı anda aynı oranda yapılacak

Konut kiralarındaki yüksek artışlar ev sahiplerinin uzun süredir kirada oturan kiracılarını evden çıkarıp yeni kiracı bulma arayışına itti. Evi boşaltınca yeni kiracıya evi mevcut fiyatın 2-3 katına vermek isteyen ev sahiplerine karşı hükümet harekete geçti.

Hollanda'da konut azlığı ve kira artışları protesto edildi!

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da binlerce gösterici, konut bulma sorununu ve yüksek kiralar protesto etti.

Konut kiralarına öğrenci dopingi!

Tercih sürecinin sona ermesine günler kala şehir dışında üniversite seçen öğrencilerin ev-yurt bulma telaşı da başladı. Öğrenciler konut bulmanın zorlaştığı piyasada bir de yüzde 40’a ulaşan zamlı fiyatlarla karşılaştı.

İzmir'de kira fiyatlarında yüzde 40 artış!

CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, İzmir depreminden sonra depremzedelerin ev taşıma ve yeni konut bulma arayışı sonrasında ortaya çıkan nakliye ve kira fiyatlarındaki artış için TBMM’ye araştırma önergesi sundu.

Kilis'te konut sorunu yaşanıyor!

Kilis'te son zamanlarda konut sorunu yaşanıyor. Bölgede, kiralık ev bulma sıkıntısı çekiliyor. Emlakçı Mehmet Uçal, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İstanbul'da en çok satılık konut arayan iller Ankara, İzmir ve Adana oldu!

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet.com'un 2016 yılında İstanbul'da konut satın almak veya yatırım yapmak isteyen illere yönelik gerçekleştirdiği analizin sonuçları, yüzde 14 ile Ankara'yı işaret etti.

Kiralık konut fiyatları yüzde 10 azaldı!

2016 Ağustos ayında, bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışlarında yüzde 2’lik bir büyüme kaydedilirken, yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet.com’un verilerine göre kiralık konut aramalarında düşüş gözleniyor.

Markalı konut üreticileri Anadolu'ya yöneldi!

Markalı konut üreticileri İstanbul'un ardından Bursa, Muğla ve Konya gibi Anadolu'nun gelişmiş şehirlerini de keşfetti. İstanbul'daki arsa bulma sorunu proje geliştirici şirketlerin Anadolu'ya yönelmelerine neden oldu.

Metal Yapı Konut İstanbul'da arsa stoğu yapıyor!

Türkiye'de ve özellikle de İstanbul'da gayrimenkul projesi geliştirmenin en önemli zorluğu arsa bulma sorunu. 1 milyar doların üzerinde inşaat yatırımı yapan Metal Yapı Konut İstanbul'da arsa stoğu yapıyor.

Kiracı bulma sorunu Uransan'la çözüme kavuşuyor!

Kiracı bulma sorunu Uransan'la çözüme kavuşuyor. Başkent Ankara'da konforlu yaşamı şehir merkezine oldukça yakın konuma getiren Uransan, projelerinden konut alan yatırımcıları kiracısını bulmaya da yardımcı oluyor.

Mustafa Tekçe: Memurların konut sorunu kalmayacak!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kilis Belediye Başkan Adayı Mustafa Tekçe, kiralık konut bulma konusunda sıkıntı yaşayan tüm polis ve memurlar için, Kilis'te bin konutluk bir projeyi hayata kazandıracaklarını ifade etti.

Mustafa Tekçe: Kilis'te memurlar için bin konutluk proje yapacağız!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kilis Belediye Başkan Adayı Mustafa Tekçe, kiralık konut bulma konusunda sıkıntı yaşayan tüm polis ve memurlar için, Kilis'te bin konutluk bir projeyi hayata kazandıracaklarını ifade etti...

Öğrencilerin ev bulma telaşı emlak fiyatlarını uçurdu!

Öğrencilerin ev bulma telaşı emlak fiyatlarını uçurdu. Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, konut kredi faizlerinin de yükselmesiyle birlikte ev almak isteyenlerin bu taleplerini erteleyerek kiralık ev arayışına geçtiklerini belirtti...

Kayseride konut bulma Haberi

Kayseride konut bulma

3 boyutlu uygulama, ev almak isteyen Kayserililere, beğendikleri markalı konut projelerinin satış ofislerine gitmeden önce, dairenin içini ve dışını internet üzerinden gezdiriyor. 2013 yılında yayına başlayan emlak portalı 3DKonut.com, Kayseri'deki kullanıcılarına, kendi bütçelerine, yaşam stillerine, ihtiyaçlarına ve hayallerine en uygun projeleri tek ekranda sunuyor, Şehir genelindeki 70'in üzerinde farklı markalı konut projesini oturdukları yerden inceleyebiliyor. Önümüzdeki dönem hedeflerinin "Kayseri ile birlikte Türkiye genelindeki bütün inşaat firmalarını ve onlarm tüm projelerini 3DKonut.com üzerinde sunabilmek" olduğunu söyleyen site yöneticisi Aybars Görpe, planları arasında yurt dışı da olduğunu vurguluyor.


Deniz Postası...