26 / 04 / 2024

kayserili bu yaka

kayserili bu yaka

Artell ve Koytür şirketleri, Ümraniye'deki Ikea'nın yanında yeni bir projeye imza atmak için ortak şirket kurdu. Üç rezidans, bir ofis bloğundan oluşacak Buyaka adlı projede bir de alışveriş merkezi yer alacak.

Gümüşyaka Kurtsan Villaları'nda yaşam bu yıl başlıyor!

Kentsel dönüşüm ve konut projelerine hız veren Home Yapı Silivri'de yeni projeyi hayata geçirmek için düğmeye bastı. Firma, Gümüşyaka Kurtsan Villaları projesinin inşaatına başladı.

 Fİ YAKA projesinin ismi Fİ ŞEHİR oldu!

Fİ Yapı tarafından Kırıkkale'de hayata geçirilen Fİ YAKA projesinin ismi Fİ ŞEHİR oldu. Projedeki konutların teslimleri bu yıl itibariyle başlıyor.

Fi YAKA Kırıkkale projesinde teslimler bu yıl başlıyor!

İsmi Fİ ŞEHİR olarak değiştirilen Fi Yapı Kırıkkale projesi Fİ YAKA da teslimler bu yıl başlıyor. Projedeki 3+1 daireler 2020 yılında, 1+1 daireler ise 2021 yılında sahiplerine teslim edilecek.

Karşıyaka Stadı için mahkemeden müjde!

İzmir'de yapımları yılan hikayesine dönen Göztepe ve Alsancak statlarının inşaatları son aşamaya girerken, bu konuda en mağdur kulüp olarak kalan Karşıyaka'ya mahkemeden müjdeli haber geldi.

Karşıyaka Stadı'nın ihalesi bu yıl yapılacak!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Karşıyaka Stadı'nın kulübün geleceği olduğunu söyleyip, ihalesinin yıl sonunda yapılacağını söyledi.

Yeşil Yaka Mesa Nurol fiyat listesi!

Yeşil Yaka Mesa Nurol fiyat listesi 2 milyon 635 bin TL'den başlıyor. Yeşil Yaka Evleri'nde ilk etap bu yıl Ekim ayında teslim ediliyor...

Karşıyaka Eski Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Eski Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yıkımı tamamlanıyor. Yıkılan binanın yerine Sağlık Bakanlığının bu yıl ki yatırım planı içerisine alınan 150 yataklı modern, konforlu ve dijital alt yapıya sahip yeni hastane geliyor.

Ortakent Ariva Yaka 2 ödeme şekli!

Bu yıl Haziran ayında teslim edilmesi planlanan Ortakent Ariva Yaka 2 projesinde her ev için iki araçlık otopark, site önünden toplu ulaşım imkanı sunuluyor...

Karşıyaka ve Göztepe statları hukuki süreçlere takılıyor!

Başbakan Yıldırım, Karşıyaka ve Göztepe'ye yapılacak statlarla ilgili tartışmalara ilişkin, "Bu projeler şimdiye kadar bitebilirdi ancak maalesef hukuki süreçlerden dolayı gecikmeler oluyor." dedi.

Karşıyaka ve Göztepe statları için imar uygulamaları yapılmalı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka ve Göztepe'de mahkeme kararıyla inşaatları durdurulan statlar için geri çekmeleri gereken bir dava olmadığını belirterek, "Mahkeme kararına dönüşmemiş bir dava varsa, bu davayı çekmeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum." dedi.

Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi'nde çok katlı binalara tepki!

Karşıyaka’da 1965 yılındaki göçlerle birlikte kurulan Cumhuriyet Mahallesi, İzmir’in en güzel manzaralarından birine sahip. Mahalle sakinleri, son yıllarda yüksek katlı binalar artarken kendilerine 2 buçuk kat izin verilmesine tepkili...

Kayserili emlakçılar sektöre düzenleme bekliyor!

Emlakçılar için yapılacak yeni düzenleme öncesi bu mesleği yapanlar sıkıntılarını anlattı. Kayserili emlakçılar, herkesin bu mesleği yapmasından dertli. Manavın, kasabın, berberin bile emlakçı olarak sektörde iş yapmaya çalıştığını iddia ediyorlar.

Karşıyaka 360 İzmir ödeme planı!

Karşıyaka 360 İzmir ödeme planı kapsamında 60 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. Karşıyaka 360 Evleri projesinde konutlar bu yıl Kasım ayı içerisinde teslim edilecek...

kayserili bu yaka Haberi

kayserili bu yaka


Artell & Koytür İnşaat, Ümraniye Tepeüstü'nde, Ikea mağazasıyla Kiptaş'ın Yeşil Vadi projesi arasında yer alan 42 bin 687 metrekare arsa üzerinde 23'er katlı üç rezidans ve 22 katlı bir ofis binası inşa edecek. Buyaka adı verilen projede ofis binasıyla rezidanslar arasında kalan bölüme de 106 bin metrekarelik bir alışveriş merkezi yapılacak. Alışveriş merkezinde 150 mağaza olacak. Projede ayrıca 13 bin 500 metrekarelik kapalı spor merkezi yer alacak.


Kayserili işadamları Ahmet Özderici, Ali Özderici ve Ali Rıza Özderici yönetimindeki Artell İnşaat, Kemerburgaz'da Kemerhill ve Artell Forum adlı konut projelerini inşa ederek sahiplerine teslim etmişti. Yine Kayserili, Koyuncu ve Türkmenoğlu ailelerinin sahibi olduğu Koytür İnşaat, Kemerburgaz'da yapımını sürdürdüğü Kemer Corner adlı konut projesini 2007 sonunda sahiplerine teslim etmeyi planlıyor. Artell ve...