27 / 04 / 2024

Kaytanoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Kaytanoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Kaytanoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadir Kaytanoğlu tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Babaoğlu İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babaoğlu İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Yıldırım tarafından kuruldu.

Onk Osmanoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onk Osmanoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karci tarafından kuruldu.

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ruhi Avcıoğlu tarafından kuruldu.

Zarifoğlu İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zarifoğlu İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mert Zarifoğlu tarafından kuruldu.

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Kara Yüzbaşıoğlu tarafından kuruldu.

Çakoğlu İnşaat Ve İş Makineleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakoğlu İnşaat Ve İş Makineleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahtiyar Genç tarafından kuruldu.

Hme İnvestor Ekşioğlu İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hme İnvestor Ekşioğlu İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bayram tarafından kuruldu.

Ali Tellioğlu İnşaat ve Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ali Tellioğlu İnşaat ve Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 9 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Tellioğlu, Ali Tellioğlu ve Emine Tellioğlu ortaklığıyla kuruldu. 

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Akçaoğlu tarafından kuruldu...

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nahhas, Riham Nahhas ve Ghalıe Nahas ortaklığında kuruldu.

Naccar Oğlu İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naccar Oğlu İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 120 bin TL sermaye bedeli ile Ghassan Najjar tarafından kuruldu.

Kaytanoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaytanoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadir Kaytanoğlu tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kaytanoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Kaytanoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Kaytanoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 250 bin TL sermaye ile bugün Kadir Kaytanoğlu tarafından kuruldu. 


Kaytanoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A. Her türlü taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane,inşaatlarını yapmak,satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı inşaat yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Kaytanoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres;Kazım Karabekir Mah.Kazım Karabekir Cad.No.74/A...