29 / 03 / 2024

kazakistan arazi satışı düzenlemesi

kazakistan arazi satışı düzenlemesi

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Kazakistan'da tarım arazilerinin yabancılar tarafından satın alınması ve kiralanmasının, kanun çerçevesinde yasaklanması için talimat verdi.

İki ildeki 39 adet arsa ve arazi satılıyor! Aman bu tarihleri kaçırmayın! 

Erzurum Oltu'da ve Balıkesir Susurluk'ta yer alan 39 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? 

3 ildeki 8 adet arsa ve arazi satılıyor! 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz gayrimenkuller...

Batman, Balıkesir ve Bursa illerinde yer alan toplam 8 adet arsa ile arazi satışa sunuluyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tekirdağ, İzmir ve Konya'da 49 adet arsa ve arazi satılıyor! 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz gayrimenkul fırsatı!

Tekirdağ, İzmir ve Konya'da yer alan toplam 49 adet arsa ve arazi 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki satış ihaleleri hangi tarihte? İşte detaylar...

Esenler'de arsa ve Çekmeköy'de arazi satılıyor! İstanbullular dikkat! 

Esenler ve Çekmeköy Belediyeleri gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor. Bu kapsamda, Esenler'de akaryakıt istasyonu, Çekmeköy'de arazi satılıyor. İşte o ihaleler ile ilgili merak edilenler...

4 ildeki 6 adet arsa ve arazi 51 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Amasya, Batman, İzmir ve Denizli'de yer alan 6 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki 4 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

3 ildeki 41 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Trabzon Beşikdüzü, Çankırı Ilgaz ve Konya Çumra'da toplam 41 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları kaç TL? 

Bilecik, Şanlıurfa ve Ankara'da 159 adet arsa ve arazi satılıyor! 

Bilecik, Şanlıurfa ve Ankara illerinde yer alan 159 adet arsa ve arazi satılıyor. Belediyeler ihale tarihlerini tek tek açıkladı. Peki 3 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Arsa ve arazi satışlarında ibre tersine döndü! O bölgede satışlar rekor kırdı!

Konut satışlarının azaldığı şu günlerde arsa ve arazi satışlarında ibreler tersine döndü. Özellikle Marmara bölgesinde arsa satışları rekor kırdı. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi 900 milyonluk arazi satıyor!

Yerel seçimlere son üç ay kala Ankara Büyükşehir Belediyesi 900 milyon liralık  arazi satışı ilanı verdi.

Milli Emlak 2 ilde arsa ve arazi satıyor! 33 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü iki ilde arsa ve arazi satıyor. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedelleri 60 bin TL ve 33 bin TL olarak açıklandı.

Bakan Özhaseki'den açıklama: Yabancılar Türkiye'den 17 bin 76 nitelikli arazi satın aldı!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yabancı uyruklulara satılan arazi miktarını Meclis'e taşıdı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yabancılara satılan arsa, arazi, tarla, bahçe gibi gayrimenkullere ilişkin rakamı açıkladı. İşte Özhaseki'nin o açıklaması... 

Ankara ve İstanbul'da 9 konut 1 arazi satılıyor!

Ankara ve İstanbul'da yer alan 9 konut ile 1 arazi satışa çıkarıldı. İşte yatırımcıların merakla beklediği ihaleler ile ilgili detaylar...

Çerkezköy, Halfeti ve Keçiören'de 32 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediyeler tek tek tarih verdi! 

Tekirdağ Çerkezköy, Şanlıurfa Halfeti ve Ankara Keçiören'de yer alan 32 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

kazakistan arazi satışı düzenlemesi Haberi

kazakistan arazi satışı düzenlemesi

2019 yılında iktidar ile halk arasındaki diyaloğu geliştirmek için kurulan Toplumsal Güven Ulusal Konseyi, Cumhurbaşkanı Tokayev’in başkanlığında 5'inci defa toplandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Tokayev, burada gerçekleştirdiği konuşmada, ülkede arazilerin yabancılara satılmasına yönelik söylentilerin artık son bulması gerektiğini dile getirdi.

Kazakistan topraklarının devletin sembolü olduğunu kaydeden Tokayev, Cumhurbaşkanlığı İdaresine, Kazakistan'da tarım arazilerinin yabancılar tarafından satın alınmasını ve kiralanmasını yasaklayan kanun taslağının geliştirilmesi talimatını verdi.

Tokayev, "Halkımız için toprak konusu çok önemli. Daha önce de topraklarımızın yabancılara satılmayacağını söylemiştim. Artık bu konuda somut bir karar aldım. Ülkede tarım arazileri yabancılara ve yabancı tüzel kişilere satılmayacak ve kiraya verilmeyecek. Bu yasak yabancı hisseye sahip tüzel kişiler için de geçerli olacak." şeklinde konuştu.

2016 yılında vatandaşların düzenledikleri protestolardan sonra ülkede tarım arazilerinin yabancılara kiraya...