19 / 04 / 2024

kazan istanbul park

kazan istanbul park

Ünlü mimar Hakan Kıran imzasını taşıyan Tataristan Cumhuriyeti’nin başkenti Kazan’daki İstanbul Park Projesi’nin birinci bölümü tamamlandı...

İstanbul Park pisti için ihale süreci başlatıldı! İhalenin tahmini bedeli 117.8 milyon dolar!

Geçtiğimiz senenin sonunda Intercity'nin İstanbul Park pisti boşaltmaya karar verilmişti. Dah sonra, Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul Park Formula 1 pisti için ihale sürecini başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu ihalenin toplam tahmini bedeli 117.8 milyon dolar olacak.

İstanbul Park'taki kiracı firmanın süresi doldu, tahliye yapılmadı! TOSFED'den kamu zararı uyarısı geldi!

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), İstanbul Park'taki kira sözleşmesi sona eren firmanın, ihtar süresi dolmasına rağmen pisti boşaltmadığına dikkat çekerek bir uyarı mesajı paylaştı. İşte detaylar...

İstanbul Park tahliye ediliyor! Yıl sonunda boş olarak Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne teslim edilecek!

Dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan Formula 1'e pek çok defa ev sahipliği yapan Kurtköy'deki İstanbul Park Pisti'nde bir son dakika gelişmesi yaşandı ve İstanbul Park’ın tahliye edileceği öğrenildi. İşte ayrıntılar...

Intercity İstanbul Park'ta yapılacak olan otel ve konaklama evlerinde son durum ne?

Sayıştay’ın hazırladığı 2020 raporunda Formula 1 pisti ihalesine ilişkin çarpıcı bir detay yer aldı. 2003'te gerçekleştirilen Formula 1 İstanbulpark ihalesinde pistin yanı sıra otel ve konaklama evleri de inşa edilecekti. Peki o otel inşaatında son durum ne?

Brand İstanbul Park projesi yatırımcılarına kazandırıyor!

EMS YAPI tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Brand İstanbul Park projesine yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor. Brand İstanbul Park projesi 1 yılda yatırımcılarına ortalama yüzde 90 ile yüzde 120 arasında kazanç sağladı.

Intercity İstanbul Park'tan Formula 1 pisti açıklaması!

Intercity İstanbul Park CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in Formula 1 pisti ile ilgili açıklamasına istinaden yeni bir basın açıklaması yaptı.

İstanbul Park Pisti’nin otopark olması Meclis’e taşındı!

CHP Milletvekili Gürsel Tekin, Formula 1’e 7 kez ev sahipliği yapan Kurtköy’deki İstanbul Park Pisti’nin otoparka dönüştürülmesini Meclis’e taşıdı.

İstanbul Park’ın yerine dev fuar merkezi planlanıyor!

İstanbul Ticaret Odası'nın gündeminde fuar alanları bulunuyor. Konu hakkındaki dava bitince Yeşilköy’deki fuar alanı büyütülecek. 

Vadi İstanbul Park satış fiyatları 2017!

Artaş İnşaat ve Invest Ortaklığı tarafından inşa edilen Vadi İstanbul Park projesi konut, ofis ve ticari ünitelerden meydana geliyor. İşte Vadi İstanbul Park satış fiyatları 2017...

Ukrayna'ya İBB tarafından yapılan 'İstanbul Parkı' açıldı!

Ukrayna'nın Odessa şehrinde bulunan İstanbul Parkı açıldı. Park İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirildi.

Vadi İstanbul Park fiyat listesi!

Vadi İstanbul Park fiyat listesi 823 bin 710 TL'den başlıyor. Vadi İstanbul Park projesinde 0,65 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Vadi İstanbul Park Evleri ödeme seçenekleri!

Artaş ve Invest Ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen Vadi İstanbul Park Evleri projesi İstanbul Ayazağa'da yükseliyor. Projede teslimler Mart 2017'de gerçekleştirilecek.

Vadi İstanbul Park fiyat listesi ve ödeme bilgileri!

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Vadi İstanbul Park projesi 2017 yılı Aralık ayında teslim edilecek. Vadi İstanbul Park fiyat listesi ve ödeme bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

kazan istanbul park Haberi

kazan istanbul park

Mimari projesi Hakan Kıran Mimarlık tarafından yapılan Tataristan Cumhuriyeti’nin başkenti Kazan’daki İstanbul Park hayata geçiyor.


Yeşil alan, park, yaya geçidi, çeşme, bazı mimari eserler ile lale figürlü bir binanın yer aldığı ve iki aşamada bitirilmesi planlanan İstanbul Park Projesi’nin birinci aşaması tamamlandı. Kazan’daki İstanbul Park Projesi’nin biten birinci bölümünün açılışı 5 Temmuz Cuma günü gerçekleştirildi.


7 Temmuz’daki Yaz Üniversite Olimpiyatları’na yetiştirilen İstanbul Park Projesi’nin yaya köprüsü ve lale figürlü kulenin bulunduğu ikinci bölümünün inşaatına ise Olimpiyatlar bittikten sonra başlanacak. Şehrin yeni gelişen konut bölgesinin merkezinde, Zafer Parkı’nın devamını oluşturan yeşil kuşağın Kazan nehri ile birleştiği prestijli bir noktada yer alan proje, Türkiye’ye özgü özellikleri ile öne çıkıyor.


Kazan’da hayata geçirilen İstanbul Park Projesi hakkında bilgi veren Hakan Kıran Mimarlık AŞ Kurucu Ortağı...