26 / 04 / 2024

kazım er

kazım er

Aydın İl Genel Meclis Üyesi Kazım Er, Aydın'ın diğer SİT alanı olan bölgelerde düzenlemeler yapılarak yapılaşmaya gidildiğini anımsatarak, "Akköy köyü adeta kör düğüm oldu" dedi

Ukaşe Gümüşer kimdir?

İhlas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ukaşe Gümüşer kimdir? Ukaşe Gümüşer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ukaşe Gümüşe'in biyografisi...

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutların kuraları çekildi!

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 3 blok 81 dairenin kura çekimleri yapıldı.

Kayseri Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel Dönüşüm'de anahtarlar teslim edildi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Kazım Karabekir Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen 109 dairenin anahtar teslimi gerçekleşti.

Kayseri Kazım Karabekir'de 208 daire sahiplerine teslim edildi!

Kayseri Kazım Karabekir Mahallesi'nde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bitirilen 6 blok 208 dairenin kura çekimi ve anahtar teslim töreni yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki törende konuşma yaptı...

Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Semt Konağı açılıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kazım Karabekir Semt Konağı'nı da hizmete açıyor.

Kazım Güzelbaba geleceğin kentini tasarladı!

Beykoz Üniversitesi öğrencisi Kazım Güzelbaba, bal peteklerinden esinlenerek geleceğin kentini tasarladı. Güzelbaba’nın imzasını taşıyan geleceğin kenti, “Yaratıcı ve İlham Veren Kentler” yarışmasında başarı kazandı...

Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Semt Konağı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kazım Karabekir Semt Konağı'nın inşaatını da tamamlıyor.

Kazım Köseoğlu: AVM açmak yerine satın alma yapacağız!

Esas Gayrimenkul, Adana'da 150 milyon dolarlık yatırımla AVM açtı. Ancak kısa vadede yeni AVM yatırımı planlamıyor. Hedef doğru fiyatla satın alma yapmak. Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu, 15 milyar dolarlık borcun sektörü çok zorladığını söylüyor...

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm'de binalar yükseliyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulundu. Büyükkılıç, toplam 428 dairenin Kasım ayında teslim edileceğini söyledi.

Kazım Yıldız İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazım Yıldız İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Yıldız tarafından kuruldu. 

Kayseri Kazım Karabekir'de 392 konutun temeli atıldı!

Kayseri'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kazım Karabekir Mahallesinde başlatılan çalışma için 7 bloklu 392 konutun temeli atıldı. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Kazım Türker: İzmir'in geleceğine 5 milyar TL yatırdık!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, hedeflerini Ekonomist'e anlattı, Türker, "İzmir'in geleceğine 5 milyar TL yatırdık." dedi.

Melikgazi Kazım Karabekir Mahallesi'nde dönüşüm devam ediyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kazım Karabekir Mahallesi’nde devam eden Kentsel Dönüşüm çalışmalarını inceledi.

kazım er Haberi

kazım er


Aydın'ın Didim ilçesine bağlı Akköy'de 1924 yılında yaşanan mübadelenin ardından köye yerleşenler, SİT nedeniyle evlerini onaramadıkları için mağdur oldukları belirtti. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Aydın İl Genel Meclis Üyesi Kazım Er, Aydın'ın diğer SİT alanı olan bölgelerde düzenlemeler yapılarak yapılaşmaya gidildiğini anımsatarak, "Fakat Didim ilçemize bağlı Akköy köyü adeta kör düğüm oldu ve yapılaşmaya gidilmediği gibi düzenlemeye yönelik de çalışmalar yapılamadı. Bu köyde özellikle Rumlardan kalma evler de tadilat ve tamirat yapılamıyor. 

Duvarlar yıkık çatılar çökük vaziyettedir. Köy halkı tepkili ve gergin durumdalar. 


Eski doğan beyde bu sorun çözüldü. Aşağı taşınarak çözüldü. Koruma amaçlı imar planı yapıldı. Ancak Akköy kendi başına bir sorun yaşıyor" dedi. 


Bursa...