17 / 12 / 2025

Keçiören Bengi Royal Düğün Salonu kapatıldı mı

Keçiören Bengi Royal Düğün Salonu kapatıldı mı

İş insanı Cengiz Peker 15 yıllığına yap-işlet-devret modeliyle Keçiören Belediyesi'nden düğün salonu işletmesini aldı. Peker'in 15 milyon TL harcadığı düğün salonu kapatılmak isteniyor.

Keçiören Bulvarı 29 Ekim'de açılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak yeni Keçiören Bulvarı (Yavuz Sultan Selim Bulvarı) yapımında son aşamaya geldi. Bulvar'ın29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda trafiğe açılması hedefleniyor.

Komyapı Vadikent ile Keçiören'de konut anlayışını değiştiriyor!

Komyapı Genel Müdür Yardımcısı Mensuri Seher, başta İstanbul ve bir çok şehirde binlerce konut, inşa ettiklerini belirtti. Yurtdışında da bir çok bölgede ülkemiz adına prestijli projelere imza atıklarını ifade eden Seher, Ankara'ya da Keçiören'deki Vadikent projesiyle giriş yaptıklarını söyledi

Keçiören Çağrı Okulları açıldı!

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Çağrı Okulları bünyesindeki ilkokulun açılış töreni için Keçiören’deydi. Törene Bakan Yılmaz’ın yanı sıra eski TBMM Başkanı Bülent Arınç da katıldı...

Keçiören Belediyesi Cerablus'a park yapacak!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Cerablus ile Keçiören arasında kardeşlik köprüsü kuruyor. Cerablus’ta çocuk oyun parkı yaptıracak olan Başkan Ak, ayrıca Kurban Bayramı’nda Cerabluslulara bayram sevinci yaşatmak amacıyla yardım tırı da yolladı.

Keçiören Meydanı tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Keçiören Belediyesi ile Kaymakamlık önünde yer alan alanda yeniden tasarlanan ve bir süredir çalışmaları devam eden Keçiören Meydanı tamamlanarak kullanıma sunuldu.

Ankara Keçiören Bulvarı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Fatih Köprüsü'ne alternatif olarak yapılan yeni Keçiören Bulvarı'nın yüzde 75 oranında tamamlandığını söyledi.

Keçiören Metrosu yıl sonunda bitecek!

Başbakan Yıldırım: "Keçiören Metrosu bu yıl sonunda bitecek. Buradan 27 kilometre Çubuk'a kadar da metroyu uzatıyoruz. Atatürk Kültür Merkezi'nden de Kızılay Meydanı'na kadar 3,5 kilometre daha ilave yapıyoruz" dedi.

Keçiören Metrosu'nun test sürüşü bugün yapılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, yapımı 12 yıl süren Keçiören Metrosu'nda bugün test sürüşü gerçekleştirecek ve incelemelerde bulunacak.

Keçiören Belediyesi'nden 15 yıllığına aynı hak tesisi ihalesi!

Keçiören Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan Esertepe'deki arsayı sınırlı aynı hak üzerinde kapalı otopark, düğün salonu, nikah salonu inşaatını 15 yıllığına ihaleye çıkarıyor. 28 Eylül Çarşamba günü ihale edilecek taşınmazın bedeli 4 milyon 446 bin 200 TL olarak belirlendi.

Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm projesinin yüzde 95'i tamam!

Keçiören Belediyesi'nin kentsel gelişmeyi kontrol altına almak, çarpık kentleşmenin önüne geçmek, sürdürülebilir bir kentsel gelişim sağlamak amacıyla yaptığı Keçiören'in en büyük site topluluğu Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi hızla yükseliyor.

Keçiören Taha Akgül Spor Salonu 19 Mayıs'ta açılacak!

2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda Ülkemize tek altın madalyayı kazandıran milli güreşçi Taha Akgül, Keçiören'in en büyük ilk spor salonunun da ismi oldu.

Keçiören'in her mahallesine bir konak!

Keçiörenlilerin mahallelerindeki düğünler, nişanlar, cenazeler, asker uğurlamaları, sohbet ve buluşmalarına aracılık eden mahalle konakları Keçiören geneline yayılmaya devam ediyor.

Ankara Keçiören Bulvarı'nda 2. etap çalışmaları başladı!

Yeni Keçiören Bulvarı’nın birinci etabı olan Basınevleri Kavşağı’nın trafiğe açılmasının ardından, çalışmalar Bulvarın ikinci bölümünü oluşturan Samsun Yolu tarafına kaydırıldı.

Keçiören Bengi Royal Düğün Salonu kapatıldı mı Haberi

Keçiören Bengi Royal Düğün Salonu kapatıldı mı

Cengiz Peker isimli iş adamı Ankara’nın Keçiören ilçesinin AKP’li yeni belediye başkanı Turgut Altınok hakkında belgelerle bazı yolsuzluk iddialarında bulundu. İddiaya göre başkan Altınok, Peker’in nikah ve düğün salonları işletmesinde bazı hizmetlerin kendi istediği isme aktarılmasını istedi. Peker'in karşı çıkmasının ardından işletme mühürlendiği söyleniyor. 

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Peker, Twitter hesabından Keçiören belediyesine bağlı bir arsayı 2017 yılında 15 yıllığına yap-işlet-devret modeliyle aldığını, burada yaptığı yapının Bengi Royal Düğün Salonu olarak faliyete geçtiğini ve tüm ticari faaliyet haklarının kendisinde olduğunu bildirdi. Peker, 31 Mart yerel seçimlerinde gelen yeni AKP’li belediye başkanı Turgut Altınok’un işletmesindeki fotoğraf ve video hizmetlerinin ‘Balkan Dönmez’ isimli şahsa devredilmesi talimatı verdiğini, fakat kendisinin bunu kabul etmediğini, bunun üzerine ruhsatının elinden alınmakla tehdit edildiğini dile getiriyor.

Peker...