24 / 04 / 2024

keçiören metro

keçiören metro

Ulaştırma Bakanlığı'nca yapılacak Keçiören Metrosu’nun Batıkent Metrosu ile bağlantı çalışmaları 16 Nisan Cumartesi tarihinden itibaren başlıyor. Peki Batıkent Metrosu ne zaman açılacak?

Keçiören gecekondu sorunu kentsel dönüşümle çözülecek!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, İlçede trafiği rahatlatmaya yönelik ciddi atılımlar yapıldığını belirterek, "Geleceğin Keçiören'i günden güne şekilleniyor. Keçiören'i güzel yarınlar bekliyor" dedi.

Keçiören'de projeler tamamlandığında değerini üçe katlayacak!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, devam eden projeler tamamlandığında ilçenin değerini üçe katlayacağını söyledi. Ak, "Çankaya'dan 3 daire satıp, Keçiören'den bir daire alabilecekler" dedi.

Binali Yıldırım Keçiören metro çalışmalarını inceledi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, Tandoğan-Keçiören Metrosu çalışmaları nedeniyle yaklaşık 11 aydır kapalı olan Keçiören Kızlarpınarı Caddesi'ni trafiğe açtı...

Keçiören Metrosu bugün açılıyor!

Ankaralılar’ın açılmasını merakla bekledikleri Keçiören Metro hattı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın katılımıyla hizmete girecek. Keçiören metrosu 9 istasyondan oluşuyor.

Keçiören Metrosu yarın açılacak!

Ankaralılar’ın açılmasını merakla bekledikleri Keçiören Metro hattı 5 Ocak’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın katılımıyla hizmete girecek. Keçiören metrosu 9 istasyondan oluşuyor.

Keçiören Metrosu açılıyor!

Ankara Keçiören Metrosu'nun test sürüşünün başlaması töreninde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, " 'Aşkımız Keçiören metrosu gibi olsun' diyorlar. Artık kendilerine başka slogan bulsunlar. Metro bitiyor" ifadelerini kullandı.

Keçiören Metro Hattı yıl sonunda açılacak!

Bakan Arslan, Atatürk Kültür Merkezi ile Keçiören arasında yapımı devam eden Keçiören Metrosu’yla ilgili açıklamalarda bulundu. Arslan, Ankaralıların yıllardır beklediği Keçiören Metro Hattı'nın, yıl sonunda hizmete gireceğini bildirdi.

Keçiören Müteahhitler Birliği, Zonguldak'taki Creavit'i ziyaret etti!

Creavit, Zonguldak Gökçebey’de bulunan Vitrifiye üretim tesislerinde, Cuma günü Keçiören Müteahhitler Birliği yönetimini ağırladı. Vitrifiye üretim süreçleri anlatıldıktan sonra botanik bahçede organize edilen öğle yemeği yenildi.

TOKİ Ankara Keçiören GATA Etlik Kışlası hastane ihalesi 2. oturum bugün!

TOKİ Ankara Keçiören Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı'nın Etlik Kışlası içerisinde çok katlı askeri hastane inşaatı ikmal işi ihalesi 2. oturum bugün saat 15:00'te yapılacak.

Yeni Keçiören Bulvarı'nda son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 2 hafta önce yapımına başlanan ve Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak “Yeni Keçiören Bulvarı”nın Basınevleri Kavşağı'ndaki ilk etabında çalışmalar rekor hızla ilerliyor.

Keçiören Belediyesi taksi duraklarını onarıyor!

KEÇİÖREN Belediyesi, taksi duraklarını yenilemeye devam ediyor. Keçiören Belediyesi Taksici esnafıyla görüşerek estetik, fonksiyonel, dayanıklı taksi durakları için harekete geçti.

Keçiören Kent Meydanı'nda son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’nin, Keçiören Belediyesi’nin önünde yer alan ve Kızlarpınarı Caddesi ile Fatih Caddesi arasında kalan alanı kapsayan Keçiören Kent Meydanı düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Yeni Keçiören Bulvarı için çalışmalar başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak “Yeni Keçiören Bulvarı”nın yapımına başladı. Çalışmalar nedeniyle Selçuklu Caddesi ve Gülhane Caddesi’nin bir bölümü trafiğe kapatıldı.

Yeni Keçiören Bulvarı'nın inşaatı başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören’de trafiği önemli ölçüde rahatlatacak, “Yeni Keçiören Bulvarı”nın yapımına bugün başlanacağını bildirdi. Kavşağın inşaatı 2 ay sürecek.

Keçiören Belediyesi Engelsiz Park hizmete açıyor!

Keçiören Belediyesi'nin hizmete açtığı "Engelsiz Park" engelli çocuklar ile diğer çocukların birlikte oyun oynamalarını sağlayarak engelleri ortadan kaldırdı.

Kosova Kardeş Keçiören Parkı açıldı!

Kosova’nın güneyinde, nüfusunun büyük çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu Mamuşa kasabasında, Ankara’nın Keçiören Belediyesi tarafından yaptırılan “Kardeş Keçiören Parkı” ve “Çanakkale Şehitleri Anıtı” törenle açıldı.

keçiören metro Haberi

keçiören metro


Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapılacak Keçiören Metrosu ile Batıkent Metrosu'nun bağlantı çalışmaları nedeniyle, Batıkent Metro hattında yeni düzenleme, yarından (16 Nisan Cumartesi) itibaren başlayacak. 2 ay sürecek çalışmalar kapsamında Batıkent Metrosu, bu gece son kez Kızılay’a gidecek.

BATIKENT METROSU NE ZAMAN AÇILACAK?

Ulaştırma Bakanlığı'nın yarın (16 Nisan Cumartesi) başlayacağı ve 16 Haziran’a kadar devam edeceği çalışmalar süresince;

Sincan ve Batıkent’ten metroya binen yolcular, Akköprü İstasyonu’nda inecek ve buradan ücretsiz otobüslerle sonraki istasyon olan AKM'ye taşınacak. Bir istasyondan diğerine otobüslerle taşınacak yolcular, daha sonra AKM İstasyonu'na kadar uzatılan Koru Metrosu’na binerek, Kızılay ve Koru istasyonlarına kadar ücretsiz olarak yolculuklarına devam edebilecekler.

Yeni düzenleme, çift yönlü olarak aynı şekilde uygulanacak.


Yolcular, AKM-Akköprü istasyonları arasında, trafiğe girmeden, otobüslerle AKM alanında bu düzenleme için yeni yapılan yoldan taşınacak.


Ankara Büyükşehir...