19 / 04 / 2024

Keçiören yaşam merkezi

Keçiören yaşam merkezi

Keçiören' de bir mağazanın açılışına, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile birlikte katılan Başkan Gökçek, açılış öncesinde burada toplanan yüzlerce Keçiörenliye hitaben bir konuşma yaptı.

Malatya'da bulunan konteyner kentte "Hayat İyi Yaşam Merkezi" açıldı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da, Hayat Holding ve Hacettepe Üniversitesi işbirliği ile, AFAD koordinasyonu ve Malatya Valiliği desteği kapsamında konteyner kentte kurduğu Hayat İyi Yaşam Merkezi açıldığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Dev yaşam merkezi için start verildi! Otel, konut, İş yeri Rezidans ve AVM! Algün Center geliyor!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Metek Mahallesi, Namazgah Mevkii sınırları içerisinde, tapuda 2948 ada, 1 parsel numaralı toplam 31 bin 232 metrekare alan üzerinde Nişa Yapı tarafından “Algün Center” projesi kapsamında Otel, Konut, İş Yeri, Rezidans ve AVM'nin olduğu dev yaşam merkezi için start verildi.

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Turgutreis Yaşam Merkezi inşaatında sona gelindi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Muğla’nın Bodrum ilçesi Turgutreis Mahallesi’nde inşaatı devam eden Turgutreis Yaşam Merkezi'nin yüzde 75'i tamamlandı.

Keçiören'de dönüşecek mahalleler açıklandı!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ilçe genelinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları için "Keçiören’in 6’da 5’i gecekonduydu. Vatandaşımız kışın donar, yazın yanardı. 'İnsanca yaşam, insanca hayat' diyerek kentsel dönüşümü başlattık” açıklamasını yaptı

Keçiören'e yeni spor merkezi inşa ediliyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, ilçeye 10,5 milyon TL değerinde bir spor merkezi daha inşa edeceklerini söyledi.

Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ismiyle ve bütçesi ile dev yatırımları arasında yer alan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor.

Lens Yaşam Merkezi'ne ziyaretçilerden yoğun ilgi!

Anadolu Yakası’nın açık hava konseptiyle inşa edilen Lens Yaşam Merkezi'nin içerisinde 100’e yakın perakende mağazası, restoranları, kafeleri ve sosyal aktivite alanları bulunuyor. Lens Yaşam Merkezi'ne ziyaretçilerden yoğun ilgi geldi.

Adana'da tarım işçileri için Yaşam Merkezi inşa ediliyor!

Adana'da mevsimlik tarım işçileri için "Yaşam Merkezi" hayata geçiriliyor. Merkez tamamlanma aşamasına geldi.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi ne zaman açılacak?

Göztepe Kulübü, Süper Lig'de 26 Ocak tarihinde oynanacak Beşiktaş maçıyla eski adresindeki yeni evi Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ne dönmek için adeta gün sayıyor

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde çalışmalar hızlandı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş ve yönetim kurulu üyeleri Göztepe'de inşaatı hızla süren yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde incelemeler gerçekleştirdi.

Esenyurt Yaşam Merkezi için start verildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, seçim kampanyasında müjdelediği projeler arasında yer alan “Esenyurt Yaşam Merkezi” için de  start verdi.

Lens İstanbul Yaşam Merkezi Kurtköy'ün yeni buluşma noktası oldu!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de inşa edilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Kurtköy’e yeni bir soluk kattı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Türkiye’nin en büyük açık hava yaşam merkezi, bölge sakinlerinin de yeni uğrak noktası oldu. 

Keçiören yaşam merkezi Haberi

Keçiören yaşam merkezi

Keçiören'de bir mağazanın açılışına, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile birlikte katılan Başkan Gökçek, açılış öncesinde burada toplanan yüzlerce Keçiörenliye hitaben bir konuşma yaptı. 

Başkan Gökçek, yaptığı konuşmada ilk önce ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, gezi parkı eylemleri ile başlayarak 17 Aralık'ta devam eden sürecin ülke ekonomisine verdiği zararları rakamlarla örnekler vererek bir kez daha anlatarak, vatandaşların oynanan oyunlara kanmamalarını ve geleceklerine sahip çıkmalarını istedi. 



"KEÇİÖREN'E BORCUM ÖDEMEKLE BİTMEZ" 


Konuşmasını "Keçiörenliler seninle gurur duyuyor" tezahüratları arasında sürdüren Başkan Gökçek, "Benim Keçiörenlilere borcumu ödemem mümkün değil" diyerek, u Neden mi? ben Keçiören Kalaba'da doğdum. İlk burada belediye Başkanı seçildim. Yine buradan milletvekili oldum. Bunun idraki içindeyim" dedi. 


ALTINOK BELEDİYEYE 150 TRİLYON BORÇ BIRAKTI 


"Keçiören'den Belediye Başkanı adayı olan Turgut Altınok hakkında bazı gerçekleri bilmeniz gerek"...