24 / 04 / 2024

kelepir fiyatını satılık konut

kelepir fiyatını satılık konut

Tek Borsa dergisi bu haftaki sayısında Kıbrıs dosyasını açtı. Dünyada uzun vadeli yatırımda en favori yerler arasında gösterilen, emlak piyasasının krizde olduğu Kuzey Kıbrıs'ta şimdi yatırım için en doğru zaman... Peki adada en karlı yatırım hangisi, kon

Ocak'ta ev arayanların yüzde 43'ü kiralık, yüzde 57'si satılık ilanlara baktı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan verilere göre 2024 yılı Ocak ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre Türkiye genelinde Ocak ayında konut arayanların yüzde 43’ü kiralık yüzde 57’si satılık konut aradı.

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kiracı cama satılık ilanı astırmama hakkına sahip mi? Kiracılı ev satılırsa ne olur? 

İstanbul'da yaşanan bir ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığı, 'Kiracının satılık ilanı asılmasına izin vermeme hakkı var mı? Ev sahibi evi satarsa kiracı evi boşaltmak zorunda mı?' sorularını gündeme getirdi. İşte hem ev sahiplerini hem kiracıları ilgilendiren o soruların yanıtları...

Satılık konutların metrekare fiyatı yüzde 134,9 arttı! İşte fiyat artışının en yüksek olduğu iller! 

Sahibindencom ’un, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırladığı “sahibindex Satılık ve Kiralık Konut Piyasası Görünümü” Ocak Raporu verileri resmen belli oldu. 

Satılık ve kiralık konutlarda fiyat krizi nasıl çözülür?

Türkiye'de özellikle Kovid-19 salgınından sonra satılık ve kiralık konut fiyatlarında olağan dışı yükselişler gerçekleşmeye başladı. Uzman isimler satılık ve kiralık konuttaki fiyat krizine ilişkin konuştu ve çözümlerini anlattı...

Bankalardan 100 bin TL'ye satılık daireler!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Türkiye İş Bankası stoklarında bulunan evleri uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenler için satışa çıkarıyor.

Bankalardan 135 bin TL'ye satılık konutlar!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Ziraat Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için satışa çıkarıyor.

Bankalardan sudan ucuza satılık evler!

Ev satın alacak vatandaşların bankaların satılık konutlarını araştırmaya devam ediyor. İşte bankalar tarafından satışa sunulan satılık konutlar...

Türkiye'de satılık konutların metrekare fiyatı 2 bin 83 TL!

Hürriyet Emlak Eylül 2018 Emlak Endeksi verilerine göre, Türkiye genelinde satılık konutlarda yıllık artış yüzde 10,62 olurken, diğer bir yandan Türkiye genelinde satılık konutlarda metrekare ortalama fiyatı 2,083 TL olarak belirlendi.

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs'ta yüzde 9,97 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Mayıs Ayı Sonuçları açıklandı. Buna göre, Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 0.54 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 9.97 oranında arttı...

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Nisan'da yüzde 10,53 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Nisan Ayı Sonuçları yayınlandı. Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi, Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 0.64 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 10.53 oranında arttı. 

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi yüzde 11,15 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Mart Ayı Sonuçları yayınlandı.Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi, Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 0.83 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 11.15 oranında arttı.

Satılık konut fiyat endeksi Şubat'ta yüzde 0,85 arttı!

REIDIN tarafından hazırlanan, Türkiye genelinde 81 şehrin tamamını kapsayacak nitelikteki Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi açıklandı.

kelepir fiyatını satılık konut Haberi

kelepir fiyatını satılık konut

"Kelepir fiyatına satılık konutlar, gel, gör, fiyat teklif et"... Kuzey Kıbrıs'ta şimdilerde gazete ve dergilerde boy boy yer alan bu ilanlara sıkça rastlamak mümkün. Çünkü, bundan yaklaşık üç yıl önce Kuzey Kıbrıs tarafının Annan Planı'na "evet" demesinin ardından büyük bir patlama yaşayan emlak sektörü, şu aralar en zor günlerini yaşıyor. Sektörde eski parlak günlerden eser yok. Arz fazlasından dolayı elde kalan binlerce konut satılmayı bekliyor. Evleri zamanında teslim edilmeyen ya da satıldığı halde yarım bırakılmış mağdur durumda birçok yabancı yatırımcı var. Ellerinde konut kalan ya da inşaatlarını nakit yetersizliğinden tamamlayamayan yüzlerce inşaat firması bulunuyor. Tablo özetle bu. Kıbrıs'ta emlak piyasasının içinde bulunduğu bu durum, aslında yatırımcılar için önemli fırsatlar barındırıyor. Bunu biz değil adadaki emlakçılar söylüyor. Emlakçıların hepsi ağız...