19 / 04 / 2024

Keller Williams büyüme

Keller Williams büyüme

Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor. Bugün itibariyle 10 bölge müdürlüğü ve 500 danışmana sahip olan şirket, 10 yıllık büyüme planı çerçevesinde 80 bölge müdürlüğü ile 7 bin danışmana ulaşmayı hedefliyor.

Keller Williams, Türkiye'de bir yılda 2,5 kat büyüdü!

Keller Williams, Türkiye’de büyüme devam ediyor. 2013 yılında Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapan Keller Williams Türkiye 2015 yılında danışman sayısını 150’den 500’e yükseltti ve danışmanların geliri bir senede yüzde 80 oranında arttı.

Keller Williams Çekmeköy ofisi açıldı!

Dünya çapında en fazla danışma sahip Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams, Çekmeköy Bölge Müdürlüğü yeni ofisi açıldı.

Keller Williams bu yıl da Topluma Katkı Günü'nde görev aldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, her yıl olduğu gibi bu yıl da “REDDay”; “Topluma Katkı Günü”nde yaşadıkları bölgelere katkıda bulunmak adına sosyal sorumluluk faaliyetlerinde aktif olarak görev aldı.

Keller Williams, 10 yıl içinde 6 bin 500 kişiye iş sağlayacak!

Türkiye’de 2 yıl içinde rekor büyüme yakalayan ABD’li emlak danışmanlık firması Keller Williams, 10 yıl içinde 6 bin 500 kişiye iş sağlayacak. Keller Williams Türkiye Başkanı Emre Erol “Türkiye, grubun sevilen çocuğu, hedeflerimiz çok büyük” dedi.

Candaş Avize yeni şubeleriyle yüzde 20 büyüme hedefliyor!

Candaş Avize, bu yıl itibarıyla hizmete açtığı Etiler ve Bahçeşehir şubeleriyle yüzde 20'lik büyüme hedefliyor. Firma geçen yıl, yüzde 15'lik büyüme ve 25 milyon liralık ciroya ulaştı.

Armada AVM Yılın Büyüme ve Yenileme Projesi ödülünü aldı!

Dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) Londra ödülleri, Avrupa'da "Yılın Büyüme ve Yenileme Projesi" ödülüne Armada AVM'yi layık gördü.

Baymak bu yıl yüzde 10 büyüme hedefliyor!

İklimlendirme sektöründe yaşanan daralmaya rağmen 2014'te pazar payını yüzde 7 artıran Baymak, bu yıl yüzde 10'un üzerinde büyüme hedefliyor. Baymak Genel Müdürü Ender Çolak açıkladı.

Kalekim yüzde 20 büyüme hedefliyor!

2014'ü 250 milyon TL satış ile tamamlayan Kalekim, bu yıl yüzde 20 büyüme hedefliyor. Önümüzdeki dönemde ihracata da ağırlık verecekerini söyleyen Genel Müdür Altuğ Akbaş, yurtdışı ile üretim yapacak.

Fethi Hinginar: İnşaatta yüzde 5 büyüme hedefliyoruz!

Türkiye İMSAD Başkanı Fethi Hinginar, “2015 yılında ise ekonomide 3.5, inşaat sektöründe 4.5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4.5-5.0 reel büyüme öngörüyoruz” dedi.

Armada, büyüme ve yenilemede yılın AVM'si seçildi!

Armada'nın Avrupa çapında AVM olması, 3. ödülle tescillendi. Armada, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen yarışmada "Büyüme ve Yenileme Kategorisi" ile Yılın Alışveriş Merkezi seçildi.

İnşaat sektöründe yüzde 4.5 büyüme olacak!

İMSAD Başkanı Hinginar, "Türkiye ekonomisinde bu yıl yüzde 3.5, inşaat sektöründe 4.5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4.5-5 reel büyüme öngörüyoruz" dedi.

İnşaat sektöründe büyüme bekleniyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği Başkanı Fethi Hinginar, "2015'te inşaat sektöründe 4,5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4,5-5 reel büyüme öngörüyoruz" dedi.

İnşaatçılar yüzde 4.5 büyüme bekliyor!

Fethi Hinginar, "İnşaat sektörü 2015 yılında Türkiye ekonomisinde yüzde 3.5, inşaat sektöründe yüzde 4.5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4.5-5 reel büyüme öngörüyoruz" dedi.

Fethi Hinginar: İnşaatta yüzde 4.5 büyüme bekliyoruz!

İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Hinginar, bu yıl inşaat sektöründe 4,5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4,5-5 reel büyüme öngördüklerini söyledi.

Keller Williams büyüme Haberi

Keller Williams büyüme

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor. Bugün itibariyle 10 bölge müdürlüğü ve 500 danışmana sahip olan şirket, 10 yıllık büyüme planı çerçevesinde 80 bölge müdürlüğü ile 7bin danışmana ulaşmayı hedefliyor. Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol “Geleneksel franchise sisteminin aksine, Keller Williams olarak adaylarımızla süreçlerimizi yönetiriken çok titiz davranıyoruz. Keller Williams, başarısı kanıtlanmış model ve sistemlere sahip eşsiz kültürü olan farklı bir kurum. Bizim için, model ve sistemlerimizi takip edecek ve kültürümüze uyan doğru liderle iş birliği yapmak olmazsa olmazımız. Biz, başarının doğru insanlarla işbirliği yaparak elde edildiğine inanırız. Geçen yıl içinde Keller Williams danışmanları gelirlerini yüzde 82 oranında arttırdı. ” dedi.


Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, Türkiye’de...