26 / 04 / 2024

Keller Williams Türkiye açıklaması

Keller Williams Türkiye açıklaması

Yabancıların konut alımı temmuzda aylık bazda en yüksek artışı göstererek rekor kırdı. Yabancıya konut satışı yüzde 37.6 arttı. Yüksek dolar kuru emlak piyasasını canlandırdı.

Endeksa Dijital Sohbetler’in dördüncüsü 16 Ocak'ta!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom, sektörün önde gelen isimleri ile yaptığı Dijital Sohbetler serisini sürdürüyor. Dijital Sohbetler’in 16 Ocak tarihindeki konuğu Keller Williams Türkiye ve KKTC Ülke Direktörü Emre Erol olacak.

IFC'den Türkiye'ye 1 milyar dolarlık yatırım planı!

Uluslararası Finans Kurumu (IFC), Türkiye'ye yaklaşık 500 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdiğini belirtti. IFC Türkiye Direktörü Aisha Williams, ülkede 500 milyon dolar daha yatırım daha yapılabileceğini söyledi.

Keller Williams, 10'ncu bölge müdürlüğünü Beylikdüzü'nde açtı!

Türkiye’de sağlam adımlarla büyümeye devam ediyor. İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Beylikdüzü'nde faaliyet gösterecek olan KW Kristal Bölge Müdürlüğü'nün açılış töreni 200’e yakın kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Ruslar'ın Türkiye'deki konut ilgisi devam ediyor!

Dünya çapında en fazla danışmana sahip dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye’nin Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) yayınladığı Mayıs ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi.

Keller Williams franchise sistemiyle büyümeye devam ediyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor.

Keller Williams’tan franchise fırsatları!

Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor. Bugün itibariyle 11 bölge müdürlüğü ve 500 danışmana sahip olan şirket, 10 yıllık büyüme planı çerçevesinde 80 bölge müdürlüğü ile 7 bin danışmana ulaşmayı hedefliyor.

Keller Williams, Fortuna Resort'un danışmanlığını üstlendi!

Türkiye’nin ilk engelli projesi Fortuna Resort, Alanya’nın Demirtaş Mahallesinde inşa edilmekte olup 6 bloktan oluşan ilk etabı hayata geçti. Projenin Türkiye’de satış ve pazarlamasını ise Keller Williams Cadde Bölge Müdürlüğü gerçekleştirecek.

Keller Williams Kadıköy'e akülü şarj istasyonu kuracak!

Keller Williams’ın tüm çalışanları, her yıl olduğu gibi bu yıl da Mayıs ayının ikinci Perşembe günü “RED Day”; “Topluma Katkı Günü”nde faaliyet gösterdikleri bölgelerde sosyal sorumluluk faaliyetlerinde aktif olarak görev alacak.

Faizlerin düşmesi konut satışlarını yüzde 20 artıracak!

Keller Williams, Türkiye’de uzun dönemdir düşmesi beklenen konut faiz rakamlarını değerlendirdi. Yeni faiz oranlarının sektörde konut satışlarını yüzde 20 oranında artırması bekleniyor.

Konut satışları yılın ikinci çeyreğinde artacak!

Dünya çapında en fazla danışmana sahip dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) yayınladığı Şubat ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi.

Gayrimenkulde yılın ilk ayı sakin geçti!

Dünya çapında en fazla danışmana sahip dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) yayınladığı Ocak ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi.

Keller Williams, Türkiye'de büyüyor!

Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor. Bugün itibariyle 10 bölge müdürlüğü ve 500 danışmana sahip olan şirket, 10 yıllık büyüme planı çerçevesinde 80 bölge müdürlüğü ile 7 bin danışmana ulaşmayı hedefliyor.

Türkiye'de yerel halk artık kendi illerine yatırım yapıyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi olan Keller Williams’ın Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, 2015 yılı konut satışlarını değerlendirdi.

Keller Williams Türkiye açıklaması Haberi

Keller Williams Türkiye açıklaması

Konut fiyatları dolar bazında ucuzlayınca yabancıların yatırım iştahı arttı. Türkiye'de yabancıların satın aldığı konut adedi yılbaşından bu yana 12 bini aştı. Yabancılara konut satışı temmuzda, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 37.6 artışla 2 bin 27 düzeyinde gerçekleşti. Bu yıl başından bu yanaki en yüksek aylık artış oldu. Geçen yılın temmuz ayında yabancılar bin 473, ocak-temmuz döneminde ise toplam 9 bin 980 konut edinmişti. 


EN FAZLA IRAKLILAR ALDI 

Yabancıların konut alımında ilk sırayı Iraklılar aldı. Bu ülke vatandaşları geçen ay 362 konut satın aldı. Ocak-temmuz dönemindeki toplam alışları da 2 bin 31 adede çıktı. Irak'ı 233 konutla Suudi Arabistan, 195 konutla Rusya, 147 konutla Kuveyt, 101 konutla İngiltere vatandaşları takip etti. 


DÜŞÜŞÜ SINIRLADI 

Türkiye genelinde de temmuzda 96 bin 589 konut satıldı. Hazirana...