27 / 04 / 2024

Kemal Delibalta

Kemal Delibalta

Delba İnşaat Otomotiv Pazar Tezgahları Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Delibalta tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi, 1170 Sokak'ta kuruldu.

Fatih Birol'un acı günü! Kemal Birol vefat etti!

Uluslararası Enerji Ajansı İcra Direktörü Fatih Birol'un babası Prof. Dr. Kemal Birol, Karacaahmet Mezarlığı Şakirin Camisi'nde son yolculuğuna uğurlandı. Kemal Birol'un cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.

Kemal Zorlu: Basmane Çukuru ihalesi batıldır!

İzmir’de "Basmane Çukuru" sorunu bitirme yolunda önemli bir adım olarak kamuoyunda olumlu tepki alan TMSF’nin satış ihalesine itiraz eden proje sahibi Güç Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Zorlu’dan sert açıklama geldi.

Antalya Muratpaşa Namık Kemal İlkokulu’nda spor salonu inşaatı başladı!

Muratpaşa Belediyesi, 2016 yılı programında yer alan Namık Kemal İlkokulu ve Ortaokulu’na Spor Salonu yapılması için inşaat çalışmalarına başladı.

Delba İnşaat Otomotiv Pazar Tezgahları Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delba İnşaat Otomotiv Pazar Tezgahları Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Delibalta tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi, 1170 Sokak'ta kuruldu.

İzmir Mustafa Kemal Bulvarı’na sihirli dokunuş!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndaki tramvay çalışmaları sırasında orta refüjde “geçici” düzenlemeye gidiyor. Tramvay, karayolu alt geçidi, üstündeki yeni kent meydanı ve kıyı tasarımıyla bulvar adeta yeniden doğacak.

Kemal Kılıçdaroğlu: Prefabrik konut yapmak o kadar zor değil!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ana muhalefet partisinin genel başkanı olarak söylüyorum, bu ülkeye huzuru getirmek için bizim üstümüze hangi görev düşüyorsa, o görevi yerine getirmeye hazırız" dedi.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki değişim tamamlanıyor!

İzmir'in Kordon ve Karşıyaka sahilinden sonra en gözde kıyılarından biri olan Mustafa Kemal Sahil Bulvarı, devam eden tramvay, yeraltı geçidi, kıyı tasarımı ve otopark projelerinden sonra bambaşka bir görüntüye kavuşacak.

Kemal Tanca 142. mağazasını açtı!

Kemal Tanca, Aralık ayında 5 mağaza açarak, mağaza sayısını 142'ye yükseltti. Kemal Tanca Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Tanca, öncelikli hedeflerinin Ortadoğu, Türk cumhuriyetleri, daha sonra da Avrupa pazarı olduğunu belirtti.

Kemal Tanca 1 ayda 5 mağaza açtı!

Türkiye’de perakende sektörüne yön veren önemli markalardan biri Kemal Tanca, Aralık ayında 5 mağaza açarak, mağaza sayısını 142’ye yükseltti.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda trafik düzenlemesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü karayolu alt geçidi ve meydan projesi çalışmaları nedeniyle Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda 10 günlük geçici trafik düzenlemesi yapılıyor. İşte ayrıntılar...

Çankaya Yaşar Kemal Parkı açıldı!

Çankaya Belediyesi’nce Yaşamkent’te halkın katılımı ve talepleri doğrultusunda planlanan ve adının Yaşar Kemal olması istenen parkın açılışı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve sanatçı Zülfü Livaneli'nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı altgeçidine 1290 fore kazık!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinde yapımına başladığı karayolu alt geçidi inşaatında kullanılacak 1290 fore kazık çakılmaya başlandı. Yapım sürecinde çalışacak servis yolu için de denize dolgu yapılıyor.

Adana'da Fatma Kemal Timuçin Diş Sağlığı Hastanesi açıldı!

Adana'da Fatma Kemal Timuçin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi törenle açıldı. AK Parti Milletvekili Necdet Ünüvar hastane için "Dişe dokunur bir hizmet" dedi.

Kemal Delibalta Haberi

Kemal Delibalta

Delba İnşaat Otomotiv Pazar Tezgahları Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Delibalta tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi, 1170 Sokak'ta kuruldu.


Delba İnşaat Otomotiv Pazar Tezgahları Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlarüzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...