27 / 04 / 2024

İskenderun Namık Kemal Ortaokulu yenilendi!

İskenderun Namık Kemal Ortaokulu yenilendi!

İskenderun Namık Kemal Ortaokulu'nda ders zili çaldı. 20 yıldan bu yana herhangi bir tadilat ve benzeri çalışmanın yapılamadığı okulda Yaz tatilinde başlayan çalışmalar okul idareci öğretmen ve hizmetli personelinin özverili çalışmaları ile sonlandırıldı.




İskenderun Namık Kemal Ortaokulu'nda günlerdir süren modernizasyon çalışmalarının ardından ders zili çaldı. 20 yıldan bu yana herhangi bir tadilat ve benzeri çalışmanın yapılamadığı okulda Yaz tatilinde başlayan çalışmalar okul idareci öğretmen ve hizmetli personelinin özverili çalışmaları ile sonlandırıldı. 


Mantolama'nın yanı sıra 147 adet pencerenin değiştirildiği okulun kapıları da yenilendi. Çatı'nın yapılması ile birlikte okuldaki ısıtma ve soğutma sorununun da ortadan kalktığı okul depreme dayanıklı hale getirilebilmesi için 90 ton beton kullanıldı. İskenderun şehir merkezinde en çok tercih edilen ortaokul olma özelliğini taşıyan okulda 1.700 öğrenci eğitim görüyor. 


Öğrencilerin mutlu öğretmenlerin umutlu idarecilerin ise huzurlu olması noktasında atılan adımların meyvesini vereceği günleri hep birlikte göreceğiz elbette, Okulu yenileme çalışmalarına önemli katkılar sunan Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan ve İskenderun Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven'e de teşekkür etmek lazım, Özel okullarla rekabet edebilecek tek devlet okulu olarak konuşulan Namık Kemal ortaokulunda güzel şeylerin olacağını bekliyor ve takip ediyoruz. 



Antakya Zafer Gazetesi


Geri Dön