26 / 04 / 2024

kemal şahin kimdir

kemal şahin kimdir

Hazır giyim sektöründe adını duyurdu. Şahinler Holding şu sıralar turizm ve serbest bölge işletmeciliğinde büyüyor. Şirketin patronu Kemal Şahin Almanya'da villa ve konut üreteceklerini ayrıca işletmek üzere kiralık otel aradıklarını söylüyor…

Korozo ASB'de 83 dönüm alan üzerinde fabrika kuracak!

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahin: "Kriz rüzgarlarının estiği bir dönemde Korozo'nun bu yatırımını çok önemsiyorum ve orta gelir tuzağından kurtulmaya çalışan ülkemiz için cansuyu olacağını düşünüyorum" dedi.

Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt ne iş yapmaktadır?

Vakıfbank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Shn İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Shn İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Şahin tarafından kuruldu.

Kemal Semerciler kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Semerciler kimdir? Kaç yaşında? Kemal Semerciler daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Kemal Semerciler'in eğitim hayatı nasıldı?

Sinan Kemal Uzan kimdir? Sinan Kemal Uzan kaç yaşında?

Akmerkez'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktif bir şekilde görev alan Sinan Kemal Uzan kimdir? Sinan Kemal Uzan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ekonomi Eski Bakanı Kemal Derviş yaşamını yitirdi! Kemal Derviş kimdir? Kemal Derviş neden öldü?

2001 krizi sonrası Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı görevini üstlenen Kemal Derviş, 74 yaşında yaşamını yitirdi. Derviş’in bir süredir ABD’de Parkinson rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü belirtildi.

Halil Şahin Kimdir? Halil Şahin kaç yaşındadır?

Halil Şahin kimdir? Halil Şahin’in mesleği nedir? Halil Şahin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ebubekir Şahin kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Ebubekir Şahin kimdir? Ebubekir Şahin kaç yaşında? Ebubekir Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Şahin ve Tuncay Yücekaya ortaklığında kuruldu.

Yahya Kemal Gençer Kimdir?

Yahya Kemal Gençer kimdir? Yahya Kemal Gençer’in mesleği nedir? Yahya Kemal Gençer nereden mezundur? İşte detaylar!

Hans Müller Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hans Müller Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Mustafa Kemal Şahin tarafından kuruldu.

kemal şahin kimdir Haberi

kemal şahin kimdir

Bir dönem en büyük tekstil gruplarından biriydi. Sonrasında kardeşler arasında ayrılık yaşandı, grup küçüldü. Almancı dev Şahinler Holding şu sıralar adeta küllerinden yeniden doğuyor. Halen yaklaşık 1 milyar dolar cirosu bulunan holdingin 10 bine yakın çalışanı var. Hazır giyimde Türkiye’nin en büyük üreticilerinin başında gelen grup, İnditex Group, Bestseller, Next, M&S ve Decathlon gibi dünya perakende devlerinin en büyük tedarikçileri arasında. Geçen yıl iplik üretimini bırakan şirket, hazır giyimde ise kapasitesini artırıyor. Club Mega Saray Oteli’yle turizm sektöründe de faaliyet gösteren firma, Antalya’da yeni bir turizm yatırımına daha başladı. Mega-saray Tennis Academy ile temelleri atılan bu yatırımla Türkiye’yi uluslararası alanda temsil edecek tenisçilerin yetişmesine katkı sağlayacak. Holding, bu sıralar Akdeniz, Ege sahilleri ve İstanbul’da işletmek üzere kiralık otel arıyor.

Şahinler...