26 / 04 / 2024

kemalpaşa doğakgaz çevrim santrali üretimi duracakmı

kemalpaşa doğakgaz çevrim santrali üretimi duracakmı

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş, Kemalpaşa Doğalgaz Kombine Çevrimiçi Santrali'nde Şubat 2014 itibarıyla üretimi durdurma kararı almıştı. Akenerji bugün yaptığı açıklamada ise bu durumun şirketin karlılığını etkilemeyeceğini bildirdi...

Kemalpaşa'da riskli alanlar ve dönüştürülen alanlar mecliste!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerler ve dönüştürülen alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ 100 bin yeni sosyal konut İzmir Kemalpaşa başvuru detayları!

TOKİ 100 bin yeni sosyal konut İzmir Kemalpaşa başvuru detayları haberimizde yer alıyor. Kemalpaşa TOKİ 2020 projesinde 560 adet 2+1 konut, 240 adet 3+1 konut bulunuyor.

Kemalpaşa'da 9.1 milyon TL'ye icradan satılık çiftlik!

Kemalpaşa İcra Dairesi, Madenaltı Mevkii'nde bulunan çiftliği satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 193 bin 995 TL olarak belirlendi.

İzmir Kemalpaşa Belediyesi'nden okullara tadilat! 

İzmir Kemalpaşa Belediyesi, okulların açılmasına sayılı günler kala öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almasını sağlamak için okulları yeniledi.

İzmir Kemalpaşa'da 10.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kemalpaşa Satış Memurluğu, İzmir İli Kemalpaşa İlçesi Yukarımahalle Mahallesi Küplücealtı Mevkii, 683 ada 1 parseldeki arsayı 10 milyon 131 bin TL'ye icradan satıyor...

TOKİ Kemalpaşa alt gelir için kuralar çekildi!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde TOKİ tarafından alt gelir grubuna yönelik sosyal konut projesi kapsamında yapımı devam eden konutların hak sahiplerinin belirlenmesi için kura çekimi yapıldı.

Kemalpaşa'da lojistik köy kurulması için kamulaştırma kararı TBMM'de!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bir lojistik köy kurulması kapsamında tarım arazilerinin acele kamulaştırılması nedeniyle mağdur olan vatandaşların durumu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmir Kemalpaşa'da 10 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli Kemalpaşa İlçesi Kızılüzüm Köyü'nde yer alan fabrika binası ve arsası 10 milyon 133 bin 242,20 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Kemalpaşa’da seçim sonuçlarını kentsel dönüşüm belirleyecek!

İzmir Kemalpaşa Belediyesinde seçim sonuçlarını adayların kentsel dönüşümle ilgili söylemleri belirleyecek.

TOKİ Kemalpaşa projesi için başvurular başladı!

TOKİ’nin Kemalpaşa’da inşası devam eden konutları için başvurular bugün itibariyle başlıyor. TOKİ tarafından Kemalpaşa ilçesinde yapımına başlanan 679 konut kısa bir süre sonra sahibini bulacak. Peki, TOKİ’nin Kemalpaşa konutları için başvuru şartları neler?

TOKİ İzmir Kemalpaşa başvuru tarihleri 2019!

TOKİ İzmir Kemalpaşa başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Kemalpaşa projesi için başvurular yarın başlayacak!

TOKİ’nin Kemalpaşa’da yapımı devam eden konutları için yarından itibaren müracaatlar alınacak. Kemalpaşa Belediye Başkanı Uğurlu, “Konutlar en kısa sürede hak sahiplerine verilecek” diye açıklama yaptı. 

Kemalpaşa’da TOKİ başvuruları başlıyor!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ilçede hayata geçirilen TOKİ konutları için başvuruları almaya başlayacaklarını dile getirdi. 

kemalpaşa doğakgaz çevrim santrali üretimi duracakmı Haberi

kemalpaşa doğakgaz çevrim santrali üretimi duracakmı


Akenerji Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle:


20.12.2013 tarihli Özel Durum Açıklamamızda Kemalpaşa Doğalgaz Kombine Çevrimiçi Santralimizin üretim faaliyetinin mevcut ve beklenen piyasa koşulları gözönüne alınarak 28.02.2014 günü itibarıyla durdurulmasına ilişkin karar bildirilmiştir. 2013 itibariyle toplam üretimin %24'ünü oluşturan söz konusu santralin faaliyetlerinin durdurulmasının Şirketin karlılığını önemli ölçüde etkilemeyeceği...