26 / 04 / 2024

Kemer Halk Plajı

Kemer Halk Plajı

Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB), Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) ve Kemer Belediyesi iş birliğince Kemer Halk Plajı'nda yapılan organizasyonda ilçedeki oteller su sporu turnuvası yapıyor

Çeşme'de Gücücek Koyu kiralama ihalesinde karar çıktı! 

İzmir Çeşme'de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, ücretsiz denize girilen yerlerden biri olan Gücücek Koyu için kiralama ihalesine çıkması ile başlatılan hukuki mücadele sonuçlandı. Buna göre, mevcut bölgeye beş yıldızlı halk plajı yapılacağı kaydedildi.

Yalıkavak'taki cennet koyda özel sitenin işgal ettiği sahili Bakanlık kiraladı: Halk plajı olacak!

Bodrum'da özel bir sitenin sadece sakinlerinin kullanımına açtığı sahildeki işgale karşı önemli bir adım atıldı. Bakanlık tarafından sahil Hazineden kiralandı ve halk plajı yapılması için harekete geçildi. 

Bodrum'da denizin ortasına dökülen betondan da 'imar barışı' çıktı!

Muğla Bodrum'da halk plajının ortasına beton dökerek platform ve iskele yapan turistik tesisin inşaatı tepkiler üzerine durdurulmuştu. Denizin içine dökülen beton için, imar barışından faydalanılarak yapı kayıt belgesi aldığı ortaya çıktı.

Antalya Phaselis’in koylarında inşaatı başlatılan halk plajı ‘hukuka aykırı’ görüldü!

Birinci derece arkeolojik sit alanı olan Phaselis’in koylarına günübirlik tesis ve plaj ihalesinde ‘hukuka aykırı’ görüşü çıktı.

Ücretsiz 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e çıkacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kültür ve Turizm Bakanlığı, tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Antalya'da 2 bin 600 şezlong kapasiteli Küçük Çaltıcak Ücretsiz Halk Plajı'nı hizmete açacak, böylece 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e ulaşacak...

Salda Gölü'nde son durum ne?

Türkiye'nin Maldivleri şeklinde ün kazanan Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü'nde yapılan çalışmalar kapsamında halk plajına 2 adet cankurtaran kulesi yerleştirildi. Ayrıca sıfır atık yönetimi kapsamında da geri dönüşüm konteynerleri de koyuldu. 

Kemer Çamyuva İstiklal Caddesi yeni çehresine kavuşuyor!

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çamyuva Mahallesi İstiklal Caddesi'nin çehresini yeniliyor. Kemer halkına yeni bir hizmet kazandırmak için çalışmalarda bulunuluyor.

Salda Gölü'nün halk plajı yakınında konteyner evler yapılıyor!

Salda Gölü'nün halk plajı yakınında 8 konteynırın 3 metre kadar yükseğe direkler üzerinde yapıldığı görüldü. 'Konteyner evler'de konaklama hizmeti verileceği iddia ediliyor...

Salda Gölü halk plajının yanında pansiyon mu yapılıyor?

Salda Gölü halk plajının yanında, Hasan Gürcan ve ailesine ait olduğu bilinen Akçeşme Tesisleri arazisinde 70 kişilik bungalov, kamping tipi pansiyonun yapıldığı ileri sürüldü...

Mehmet Nuri Ersoy'dan Antalya'da iki halk plajı müjdesi!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy yaptığı açıklamada, Antalya'da kapsamlı 2 halk plajı açacaklarını müjdeleyerek, "Antalya Belek bölgesinde Belek ve Kadriye plajları açılacak. Bu plajlar çok daha modern ve çok büyük halk plajları olacak. Buna kıyı da müsait." diye konuştu.

Salda Gölü'ndeki yapılar 'temelsiz' inşa edilecek

Salda Gölü'ndeki Yeşilova Halk Plajı ile Beyaz Adalar kısmında vatandaşların kullanımına açılacak yapılar, temelsiz ve sökülüp-takılabilir yapıda tasarlanacak...

Rize'deki tarihi Aşıklar Kemer Köprüsü yıkıldı!

Rize'nin Çayeli ilçesinde bulunan tarihi Aşıklar Kemer Köprüsü aniden çöktü. Yöre halkı tarihi köprünün yeniden yapılmasını istedi.

Mersin'de halk plajı yerine millet bahçesi yapılacak!

Mersin Belediye Başkanı Vahap Seçer, sahildeki Deniz Aquapark’ın yerine halka açık plaj yapmak için çalışma başlattı. Ancak Valilik engeline takıldı. Valiliğin belediyeye gönderdiği yazıda; alanın Millet Bahçesi yapılacağını ve çalışmanın bir an önce durdurulmasını istedi.

Kemer Halk Plajı Haberi

Kemer Halk Plajı

Turizmi canlandırmak için düzenlenen organizasyona 8 otel takımı katılıyor. Eleme usulüne göre ve maçların 3 devre oynandığı turnuvaya katılım oldukça yoğundu. Çok sayıda yabancı turistin de merakla izlediği turnuva, çekişmeleri maçlara sahne oldu.


Turnuvanın ilk gününde oynanan karşılaşmalarda PGS World Palace, rakibi Kilikya Palace Otel'i penaltı atışları sonunda 4-3 yendi. İkinci maçta Max Royal Otel'in rakibi Le Chateau De Prestige maça çıkmadı ve Max Royal Otel maçtan 3-0 hükmen galip ayrıldı. Ulusoy Holiday Club ise 155 Beach'i 16-1 kazandı. Günün son maçında ise Vogue Otel Akka Antedon Otel'i 3-2 mağlup etti.


Yarın oynanacak maçlarla sona erecek olan turnuvada dereceye giren otel takımlarına kupa...