20 / 04 / 2024

Kemer Ralli Alanı

Kemer Ralli Alanı

Mülkiyet Maliye Hazinesi’nde olan Ralli alanı içerisinde bulunan ve daha önce adliye binası yapılacağı iddiasıyla gündeme gelen 2 parselde Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan imar planı değişti.

NG SIGN Kemer için düğmeye basıldı! Antalya Kemer'e 636 yataklı 5 yıldızlı yeni otel yapılacak!

Antalya İli, Kemer İlçesi, Göynük Mahallesi 106 ada 15 parsel, 106 ada 20, 21 ve 8 numaralı parsellerde yer alan sahada NG Kütahya Seramik Porselen tarafından 237 oda, 636 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi yapılıp işletilmesi planlanıyor.

Privé Kemer'de 72 ay kredi avantajı! Yeni proje!

Privé Kemer projesinde satış süreci devam ediyor. 3 etap olarak yükselen projede yer alan konutların ilk etap teslimlerinin 2023 yılının Kasım ayında yapılması planlanıyor.

Kemer Country’deki golf sahaları için yeni imar planı geldi: İnşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü!

Demirören Grubu’nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devredilen ve villa inşaatlarına başlanan Kemer Country’nin golf sahaları için yapılan imar planlarının yürütmesi durdurulmuştu. Bakanlık'tan yeni plan hazırlandı. Bu kapsamda, inşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü.

Nevbahar Kemer Konakları'nda 0,89 faiz ve 60 ay vadeyle konut fırsatı!

İstanbul'un en gözde lokasyonları arasında yer alan Kemerburgaz'da inşa edilen Nevbahar Kemer Konakları'nda 0,89 faiz ve 60 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

Nevbahar Kemer Konakları Eylül 2024'te teslim! 137 konutluk yeni proje!

İstanbul'un en gözde lokasyonları arasında yer alan Kemerburgaz'da hayata geçirilen Nevbahar Kemer Konakları'nda satışlar devam ediyor. Kalyon İnşaat imzası taşıyan projenin teslimlerinin 2024 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. 

İstanbul Göktürk'teki 300 dönümlük deprem toplanma alanında inşaat tam gaz! 

Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerden sonra toplanma alanları sık sık gündeme geldi. Kemer Country'de AFAD’ın acil durum toplanma alanı şeklinde belirlediği yerlerden. Bu alanda lüks konut inşaatı sürüyor. İşte ayrıntılar...

Naturia Kemer'de teslimler Aralık'ta! Sınırlı sayıda villa için yüzde 25 peşinat fırsatıyla!

Naturia Kemer projesinde konut teslimlerinin Aralık ayında yapılması planlanıyor. Proje İstanbul Kemerburgaz'da yükseliyor. Peki Naturia Kemer projesinde yer alan konutların fiyatları kaç lira? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kemer'de 11 bin 430 metrekare turizm imarlı arsa 80 milyon TL'ye icradan!

Antalya ili, Kemer ilçesi, Kemer Mahallesi, 462 ada 1 parselde yer alan 11 bin 430 metrekarelik turizm imarlı arsa 80 milyon 10 bin TL'ye icradan satılıyor...

Antalya Kemer'de 43.1 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Kemer İcra Dairesi Antalya Kemer'de yer alan tarlayı 43 milyon 153 bin 740 TL bedelle satışa çıkardı.

Kemer'de 13.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kemer İcra Dairesi, Antalya ili, Kemer ilçesi, Kemer Mahallesi, 10 ada 4 parselde yer alan gayrimenkulü 13 milyon 760 bin 280 TL'ye icradan satıyor...

Antalya Kemer için acele kamulaştırma kararı!

Antalya ili, Kemer ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Naturia Kemer'de 2+1'ler 6.5 milyon TL'ye!

Kuruluş İnşaat tarafından hayata geçirilen Naturia Kemer projesinde 2+1'den 5+1'e kadar değişen konut tipleri bulunuyor. Projede yer alan 2+1'ler 6.5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Kemer Palmet Resort Hotel 18 milyon 504 bin 66 TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Kemer İcra Dairesi, Antalya ili, Kemer ilçesi, Kemer Mahallesi, 157 ada 6 parselde yer alan Palmet Resort Hotel'i 18 milyon 504 bin 66 TL'ye satıyor...

Kemer Ralli Alanı Haberi

Kemer Ralli Alanı

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Antalya, Muğla, İzmir ve Tekirdağ'da yer alan bazı parsellerle ilgili imar planı değişiklikleri onaylandı.

Kemer Gözcü'den Ahmet Duran Yenigün'ün haberiene göre; konuyla ilgili Cumhurbaşkanı kararları, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Alınan karar kapsamında Kemer Ralli Alanı içerisinde bulunan ve Maliye Hazinesi’nde olan 283 ada 8 ve 9 parselde Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen imar planı değişti. Daha önce adliye binası yapılmasıyla gündeme gelen alan içerisindeki 2 parsel yapılan değişiklikle ‘Otel Alanı’ olarak belirlendi. Kararda ayrıca yapılan değişikliklerin yerine getirilmesi konusunda Özelleştirme İdaresi Başkanlığı yetkili kılındı.

Barış Manço Caddesi ve Onno Tunç Caddesi’nin bir araya geldiği eski TUREM Binası karşısında bulunan 2 parsel için alınan karar metninde ise şu ifadeleri kullanıldı: “Mülkiyet Maliye Hazinesi adına kayıtlı olup...