18 / 04 / 2024

Kemer Sualtı Müzesinin yapımında son durum

Kemer Sualtı Müzesinin yapımında son durum

DTO Başkanı İnanç Kendiroğlu, Kemer Sualtı Müzesi'nin yıl sonuna yetiştirileceğini söyledi. Kendiroğlu, deneyimlerinden yola çıkarak müzenin daha hızlı tamamlanması için çalışacaklarını söyledi.

Emlak Konut GYO'nun Kemer Country’deki villa inşaatlarının önündeki hukuki engel kalktı!

Göktürk'te yer alan Kemer Country’nin 26 futbol sahası büyüklüğe sahip golf sahalarını konut imarına açan bakanlığın plan değişikliğine karşı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin açmış olduğu dava sonucunda verilen iptal kararı, istinafta kaldırıldı. 

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

Privé Kemer Kasım'da teslim! 72 ay kredi fırsatı!

Satışların devam ettiği Privé Kemer projesi 3 etap olarak yükseliyor. Söz konusu projede ilk etap teslimleri bu yılın Kasım ayında yapılacak.

Volkswagen'de çanlar çalıyor: Kemer sıkma kararı alındı

İddiaya göre; Volkswagen CEO’su Thomas Schafer, yapılan bir toplantıda kemer sıkma kararı aldıklarını tüm yöneticilere ilan etti. İşte detaylar...

Privé Kemer'de 72 ay kredi avantajı! Yeni proje!

Privé Kemer projesinde satış süreci devam ediyor. 3 etap olarak yükselen projede yer alan konutların ilk etap teslimlerinin 2023 yılının Kasım ayında yapılması planlanıyor.

BİM'den Babalar Günü kataloğu! Casıo erkek kol saati 459 TL'ye, deri kemer 89 TL'ye, Kiğılı tişort 169 TL'ye düştü!

BİM Babalar Günü'ne özel indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda Casıo erkek kol saati 459 TL'ye, deri kemer 89 TL'ye, Kiğılı tişort 169 TL'ye düştü.

Esenler Kemer Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Kemer Mahallesi, 6153 Parsel, 370 Ada 11 ve 12 Parsellerin Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kemer Country Su Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlıyor!

Toplamda 30.112,4 metrekare/30 dönüm üzerine kurulu olan Kemer Country 'Su Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlayacak. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Herkes bu kemerin fiyatını merak ediyor! Altın kemer fiyatları ne kadar? Elizi 11 Ocak 2023 fiyat listesi 

Son zamanlarda düğünlerde sıkça görmeye alıştığımız altın kemerlerin fiyatları herkes tarafından merak ediliyor. Peki altın kemer fiyatları ne kadar? Altın kemer fiyatı kaç TL? 11 Ocak 2023 altın kemer fiyat listesi.

Hız sınırı, kırmızı ışık, kemer cezası kaç lira olacak? İşte 2023 yeni trafik cezaları...

Yeniden Değerleme Oranı ile birlikte 2023 yılının trafik cezaları açıklandı.. En yüksek cezanın 20 bin 977 lira ile uyuşturucu ve uyarıcı madde etkisinde araç kullanmak olduğu öğrenildi. Peki aşırı hız, kemer takmama, kırmızı ışıkta geçme ve diğer tüm ceza miktarları ne kadar oldu? İşte madde madde

Nevbahar Kemer Konakları satışta! Kemerburgaz'a 137 yeni konut geliyor!

İstanbul'un gözde lokasyonlarından Kemerburgaz'da Kalyon İnşaat imzasıyla inşa edilen Nevbahar Kemer Konakları'nda satışlar başladı. İşte Nevbahar Kemer Konakları ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Naturia Kemer'de teslimler Aralık'ta! Sınırlı sayıda villa için yüzde 25 peşinat fırsatıyla!

Naturia Kemer projesinde konut teslimlerinin Aralık ayında yapılması planlanıyor. Proje İstanbul Kemerburgaz'da yükseliyor. Peki Naturia Kemer projesinde yer alan konutların fiyatları kaç lira? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Sualtı Tasarım Ve İç Mimarlık Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı! 

Sualtı Tasarım Ve İç Mimarlık Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kavruk tarafından açıldı. 

Kemer Sualtı Müzesinin yapımında son durum Haberi

Kemer Sualtı Müzesinin yapımında son durum

Antalya Deniz Ticaret Odası (DTO) Başkanı İnanç Kendiroğlu, Side Sualtı Müzesi'nin ardından Kemer Bölgesi'ne yapılacak ikinci sualtı müzesinin yıl sonuna yetiştirileceğini söyledi. Side Sualtı Müzesi'nin yapımının 8 ay sürdüğünü, Kemer Sualtı Müzesi'nin ise daha kısa sürede tamamlanacağını hatırlatan Kendiroğlu, deneyimlerinden yola çıkarak müzenin daha hızlı tamamlanması için çalışacaklarını söyledi. 


Kendiroğlu, şöyle konuştu:"Sualtı müzesi Side bölgesine farklı bir hareketlilik getirdi. 3 ayrı noktada dalış yapılabilen Side Sualtı Müzesi'ne günlük dalış turları düzenleniyor. Dalış turizminin bölge için farklılığını herkes görmüş oldu. Birçok kez bizzat kendim dalış yaptım. İlgiyi yerinde görüp inceledim. Suyun altında insanlar heykelleri heyecanla inceliyor. Aynı zamanda bölge deniz taşıtlarının geçişine kapalı olduğu için müze çevresinde deniz dibi canlı hayatı her geçen gün renkleniyor, büyüyor. Müze sadece beton heykellerden oluşmuyor....