24 / 04 / 2024

Kenan Kalı yatırım

Kenan Kalı yatırım

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, işçisinden köylüsüne, işvereninden çalışanına ülkemize güvenmemiz gerektiğini söyleyerek, "Milletçe ülkemize güvendiğimiz, inandığımız ve el ele verdiğimiz, hep beraber çalıştığımız sürece aşamayacağımız zorluk yok" dedi.

Konut ve gayrimenkul yatırım aracı mıdır? 'Hiçbir şey alamıyorsan ev al kaybettirmez' kalıbına dikkat!

Hangi ürüne yatırım yapmanın mantıklı olduğunu araştıran yatırımcılar, konut ve gayrimenkulün yatırım aracı olup olmadığına ilişkin soruları için de uzmanların açıklamalarını yakından takip ediyor. Peki gayrimenkul bir yatırım aracı mıdır? İşte sosyal medyadaki o yanıtlar...

“Buralarda malda kalın” diyen gayrimenkul uzmanı yatırım için o ülkeyi işaret etti!

Ekonomik belirsizlikler karşısında kafası karışan yatırımcı parasını nerede değerlendireceğini araştırırken, gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin bir öneri paylaştı. “Faizde asla kalmayın” diyen Gültekin, “Malda kal zinde kal” diyerek yatırım bölgelerini açıkladı.  Özellikle bir yeri işaret etti.

Aman dikkat! Kripto paralara yatırım yaparken sakın tuzağa düşmeyin!

Uzun bir aranın ardından yeniden yükseliş ivmesini yakalayan kripto paralar, yatırımcılarını da heyecanlandırdı. Şimdi herkes bu yükselişin kalıcı olup olmadığını sorguluyor ancak yatırım yaparken mağdur olmamak için uzmanların bazı uyarıları var.

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

Ne altın ne dolar! Buna yatırım yapan üç beş kat fazla kazanacak! Yatırım uzmanı Mert Başaran peş peşe açıkladı! 

Milyonlarca yatırımcı yatırım için ''ev, arsa, altın, dolar'' arasında kalırken, yatırım Uzmanı Mert Başaran yatırımcıların üç beş kat fazla kazanacağı en doğru yatırım aracını resmen açıkladı. Ne altın ne dolar buna yatırım yapan kazanacak....

K Mağol Turizm Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

K Mağol Turizm Yatırım Limited Şirketi Kartal'da Kenan Mağol tarafından kuruldu.

Bll Bella Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bll Bella Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Coşkun ve Sema Güner ortaklığında kuruldu.

Arman Tekstil Turizm Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kanlıca Şubesi açıldı!

Arman Tekstil Turizm Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kanlıca Şubesi 4 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Ateş tarafından açıldı.

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited  Şirketi Eyüpsultan’da 250  bin TL sermaye bedeli ile Berat    Katran  ve Metin Kalçin tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımı yapmak güvenli mi?

Prokule Türkiye Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Şirket Yöneticisi Hasan Gürlek gayrimenkul yatırımını kaleme aldı. İşte Hasan Gürlek'in 'Yatırım yapmak isteyenler kararsız kalıyor. Neden?' başlıklı yazısı...

Gayrimenkul ile girişim sermayesi yatırım fonları için teşvik!

Cumhurbaşkanı Kararı ile iki seneden çok elde tutulan girişim sermayesi yatırım fonu ve gayrimenkul yatırımdan elde edilecek gelirler üzerinden kalıcı olarak yüzde 0 tevkifat uygulanacak.

Gayrimenkul yatırım için en güvenli liman!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, gayrimenkulün hala güvenli bir yatırım aracı olduğuna dikkat çekti. 

Vaha Konut Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vaha Konut Yatırım Anonim Şirketi bugün  Beşiktaş'ta 4 milyon 540 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Öztiryaki, Tahsin Öztiryaki ve Atakan Öztiryaki tarafından kuruldu.

Kenan Kalı yatırım Haberi

Kenan Kalı yatırım

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, işçisinden köylüsüne, işvereninden çalışanına ülkemize güvenmemiz gerektiğini söyleyerek, "Milletçe ülkemize güvendiğimiz, inandığımız ve el ele verdiğimiz, hep beraber çalıştığımız sürece aşamayacağımız zorluk yok" dedi. 


Gözde Grubu hastane ve inşaat alanında yeni yatırımlarla yoluna devam ediyor. Gözde İzmir Hastanesi'nin ek hizmet binasını önümüzdeki bir ay içinde açacak olan Gözde Grubu, Gözde Kuşadası Hastanesi'ni de kısa süre içinde hizmete sunacak.


İnşaat yatırımlarına da hız kesmeden devam ettiklerini aktaran Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Gaziemir'de MyWay Country, Çiğli'de MyWay Wins Blue ve Alsancak'ta MyWay Delux projelerini de yıl sonuna kadar hayata geçireceklerini söyledi.


"Risk almalı ve yatırım yapmalıyız"

Tüm kriz söylentilerine ve yaşanan olumsuzluklara rağmen Gözde Grubu olarak Türkiye'ye ve geleceğe güvenlerinin sonsuz...