24 / 04 / 2024

Kenan Şahin kimdir

Kenan Şahin kimdir

Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, "Pendik 15 yıl içinde depreme dayanıklı hale gelecek. 2018'de ulaşım hacminin yüzde 90'ını raylı sistemle taşıyacağız " dedi.

Kenan Şahin: 50'ye yakın okul arazisi hazırladık!

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi ve özel okul müdürleri ile bir araya gelen Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, teknik açıdan okullara desteklerinin devam ettiğini belirterek, ilçede 50’ye yakın yeni okul arazisi hazırlandığını söyledi.

Moda ürünler evlerde tasarrufu engelliyor!

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin yaptığı açıklamada “Bazı evlerde yeniden o eski çok elektrik harcayan avizeleri görüyorum. Moda diye tüketerek çocuklarımızın hakkından gasp ediyoruz” dedi.

Kenan Şahin Pendik projelerini anlattı!

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, en önemli yatırımları arasında; engellilere ucuz konut, metro odaklı kentsel dönüşüm, 25 bin araç kapasiteli kapalı otopark ve mahalle meydanlarının yer aldığını söyledi.

Kenan Şahin kimdir?

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin kimdir? Kenan Şahin, ne zamandan beri Pendik Belediye Başkanı olarak görev alıyor? İşte Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin'in biyografisi ve yaptığı işler...

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven ne iş yapıyor?

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven'in eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kim olduğu ve Kenan Güven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Kenan Najafov kimdir? Kenan Najafov ne iş yapıyor?

Kenan Najafov kimdir? Kenan Najafov'un eğitim durumu nedir? Kenan Najafov'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Najafov'un kim olduğu ve Kenan Najafov'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Halil Şahin Kimdir? Halil Şahin kaç yaşındadır?

Halil Şahin kimdir? Halil Şahin’in mesleği nedir? Halil Şahin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ebubekir Şahin kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Ebubekir Şahin kimdir? Ebubekir Şahin kaç yaşında? Ebubekir Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Basel Aydın,  Kenan Şahin ve  Metehan Öztürk tarafından kuruldu.

Arzu Şahin kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Şahin kimdir?Arzu Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Arzu Şahin'in biyografisi...

Kenan Yavuz kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Yavuz kimdir? Kenan Yavuz daha önce nerelerede görev yaptı? İşte Kenan Yavuz'un biyografisi...

Çorum Mimarsinan imar değişikliği istiyor!

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Mimarsinan Mahallesi sakinleri, imar planının değişmesi gerektiğini istediler.

Pendik Yayalar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Pendik Yayalar Mahallesi Spor Kompleksi’nin inşaatı, gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: “Pendik yakın zamanda teknoloji, eğitim ve spor şehri olacak. Spor Kompleksimiz hayırlı olsun.” diye konuştu.

Mahmut Sami Şahin kimdir?

Mahmut Sami Şahin, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mahmut Sami Şahin kimdir? Mahmut Sami Şahin, hangi işlere imza attı?

Fatma Şahin kimdir?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2019 yerel seçimlerinde de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Fatma Şahin kimdir?

Kenan Şahin kimdir Haberi

Kenan Şahin kimdir

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, ilçenin son yıllardaki heyecan verici gelişim sürecini SABAH'a anlattı. İşte Başkan Şahin'in Pendik vizyonundan satır başları: 


ULAŞIMDA ZİRVE 2018'DE 

 Pendik, İstanbul'un doğusundaki bütün yolların kesiştiği nokta konumunda. Havaalanı, demiryolu, denizyolu ve karayolunun bütün hatları Pendik'te kesişiyor. Bu da Pendik'in cazibe merkezi olması konusunda fırsatlar sunuyor. Pendik bugün, metro ve raylı sistemleri açısından, şehirlerarası ve uluslararası hatlar hariç 22 yeni istasyona kavuşuyor. 4 metro hattının çalışmaları sürüyor. 2017'de, Kaynarca-Hastane -Şeyhli-Kurtköy-Sabiha Gökçen hattımızın aktif olmasını bekliyoruz. 2018 içinde ise, Kaynarca-Çamçeşme-Kavakpınar- Esenyalı-Tuzla hattı aktif olacak. Yine 2018'de Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe- Sultanbeyli-Yenişehir-Kurtköy Sabiha Gökçen hattı açılmış olacak. Kadıköy- Tavşantepe arası açılmak üzere. Bu 2018'de toplam ulaşım hacminin yüzde 80-90'ınını raylı sisteme taşıyacağız anlamına geliyor. 


SAĞLIK TURİZMİ GELİŞİYOR 

 Pendik, ciddi bir sağlık üssüne dönüştü....