25 / 04 / 2024

kenan şenbayrak inşaat

kenan şenbayrak inşaat

Kenan Şenbayrak İnşaat'ın Adana'nın merkezinde inşa ettiği Şenbayrak Residence'de 375 metrekarelik 4+1 daireler 350 bin YTL'ye satılıyor.

Öz Kenan Işık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Kenan Işık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Işık tarafından kuruldu. 

Ankara'da 17'nci kattan düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Ankara Çankaya'da 30 katlı apartmanın inşaatında çalışan Kenan Boztaş, 17'nci kattaki iskeleden düşerek hayatını kaybetti...

Kenan Evren'in villasının yerine yaptırılan malikane, 22 milyon TL'ye satışta!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in eski villasının yerine inşa edilen ve kaba inşaat halindeki yapı 22 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

Kenan Doru İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenan Doru İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 2 milyon TL sermaye bedeliyle Kenan Doru tarafından Fatih'te kuruldu.

Kenan Koç İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenan Koç İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kenan Koç tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

2016'da inşaat ve tarım sektöründe kaos yaşanabilir!

MHP Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Kenan Tanrıkulu ve Emin Haluk Ayhan, dün Alanya'da Rus krizinin yansımalarını araştırdılar, Alanya Belediyesi, ALTSO ve ALTİD'ten "Turizm, inşaat ve tarım sektörlerinde ciddi bir kaos yaşanabilir" yanıtını aldılar.

Kenan Kalı İzmir inşaat sektörünü değerlendirdi!

İzmir’deki inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendiren Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, sektörün ivmesini kaybetmeyeceğini, var olan konut açığını kapatmak için nitelikli projelerle yola devam etmek gerektiğini belirtti.

1982 yılında Boğaziçi'nde yeni inşaat yasaklanmış!

1982 yılında Devlet Başkanı Kenan Evren, Boğaziçi'nin mevcut görünümden kurtarılarak yeniden düzenlenmesini istemiş. Vilayet'te yapılan toplantıda, 15 bin hektarlık Boğaziçi'nde yeni inşaat yapılmaması ve bazı arsaların kamulaştırılması kararı alınmış.

Kenan İmirzalıoğlu'nun Cihangir'deki otelinin inşaatı tamamlandı!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Esin Övet'in bugünkü yazısına göre; Kenan İmirzalıoğlu’nun İstanbul Cihangir'de satın aldığı apartmanlar otel olacaktı. Otel olacak binaların inşaat çalışmalarında sona gelindi...

Akbey İnşaat Bağdat Caddesini dönüştürecek!

Akbey İnşaat. Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme odaklandı. Akbey inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Behram. Bağdat Caddesi'ni pilot bölge olarak seçtiklerini belirterek. yılda en az 10 proje yapacaklarını söyledi...

Akbey İnşaat Bağdat Caddesi'nde yılda en az 10 dönüşüm projesi yapacak!

Bağdat Caddesi'ne odaklanan Akbey inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Behram, Bağdat Caddesi'ni pilot bölge olarak seçtiklerini belirterek, yılda en az 10 dönüşüm projesi yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Beren ve Kenan'a bir inşaat firması reklamlarında oynaması için 3 milyon dolar teklif etti!

Evlilik hazırlığında olan Kenan Doğulu ve Beren Saat'i reklamlarında oynatmak isteyen firmalar kesenin ağzını açtı. Çifte bir inşaat firmasından 3 milyon, bir bankadan ise 4 milyon dolarlık teklif geldi...

Petkim Konteyner Liman inşaatına başladı!

Kenan Yavuz, 400 milyon dolar yatırımla Petkim Konteyner Liman inşaatına başladıklarını söyledi, İzmir Limanı'nın gürültü, egzoz gazı ve trafik sıkışıklığı dışında kente katkısının olmadığını belirtti...

kenan şenbayrak inşaat Haberi

kenan şenbayrak inşaat



Garanti Bankası tarafından aylık yüzde 1.85 vade farkı ile 240 aya kadar kredilendiriliyor. Oldukça geniş peyzaj ve modern uygulaması, yürüyüş parkuru ve botanik bahçesi ile dikkat çeken Şenbayrak Residence'ta toplam 96 daire bulunuyor. Sitenin ortak alanları içinde biri açık, ikisi kapalı ve ısıtmalı olmak üzere toplam üç adet yüzme havuzu bulunuyor. Bunun yanı sıra sitenin içinde sauna, kreş, fitness salonu, tenis basketbol, futbol sahası gibi sosyal alanlar da mevcut.  Detaylı bilgi için: 0322 261 35 35...