02 / 05 / 2024

Kent Estetiği Kurumu

Kent Estetiği Kurumu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Tarihi Mekanlar ve Kent Estetiği Şube Müdürlüğü ile Kent Estetiği Kurumu gözetiminde kent estetiğine uygun olarak planlanan dış cephe boyama işi ihalesi gerçekleştirildi.

Tapu sahipleri dikkat! Kamu Denetçiliği Kurumu açıkladı, geriye dönük ödemeler hesaplara yatacak!

Kamu Denetçiliği Kurumu tarafından alınan karar ile üzerine tapu olanların geriye dönük bu ödemeleri hesaplarına geri yatırılacağı duyuruldu. 

Kamu Denetçiliği Kurumu'ndan şaşkına uğratan girişim! İş başvurusunda bulunan kişinin bilgileri veri tabanından silindi!

Kamu Denetçiliği Kurumu emsal bir karar aldı. Bir kişinin kişisel verileri iş başvurusunda bulunduğu kurumun veri tabanından kaldırıldı. 

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi için son başvuru tarihi yarın! TOKİ'den konut almak isteyen Ankaralılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi Konutları için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. İşte TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi detayları...

TOKİ Ankara 26.06.2022 kura sonuçları açıklandı mı? Kuzey Ankara Kent Girişi 26 Haziran kura sonucu nasıl sorgulanır?

TOKİ Ankara 26.06.2022 kura sonuçları açıklandı mı ve TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 26 Haziran kura sonucu ne zaman açıklanacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı! Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman?

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı. Peki Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman? İşte Kuzey Ankara Kent Girişi ile ilgili merak edilen detaylar...

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları yarın başlıyor! Kuzey Ankara Kent Girişi fiyat listesi 19 Haziran 2022!

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları yarın başlıyor. Peki Kuzey Ankara Kent Girişi fiyatları ne kadar? İşte Kuzey Ankara Kent Girişi fiyat listesi 19 Haziran 2022...

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi kura sonuçları isim listesi 29.06.2022!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi kura sonuçları isim listesi 29.06.2022 haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 3 adet konut kuralı olarak satışa çıkarıldı. İşte detaylar...

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuru tarihleri! Kuzey Ankara Kent Girişi fiyat listesi!

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuru tarihleri ve Kuzey Ankara Kent Girişi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi detayları...

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ta son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap İmar Planı"na ilişkin tanıtım açıklaması yaptı.

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ta imar planları değişti!

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap projesi dahilinde imar planları yenilendi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yapılan değişiklikleri vatandaşlara anlattı. 

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı.

Otopark ihtiyacını doğru tespit etmedikçe kent estetiği ve konforu olmaz!

Sosyolog Faruk Özcan, yeni otopark yönetmeliğini değerlendirdi. "Otopark ihtiyacını doğru tespit etmedikçe kent estetiği ve konforu olmaz" dedi.

Serdivan'ın estetiği için o yapılar yıkılıyor!

Sakarya Serdivan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent estetiğini bozan yapıların yıkım çalışmalarına başlandı.

Kent Estetiği Kurumu Haberi

Kent Estetiği Kurumu

İhale kapsamında Merkez Bankası ve Adliye Köprüsü arasında D-100 Karayolu’na bakan 27 bina kent estetiğine uygun şekilde boyanacak. Büyükşehir hizmet binasında gerçekleştirilen ihaleye 10 firma teklif verdi.


10 FİRMA İHALEYE KATILDI


Proje kapsamında gerçekleştirilen ihaleye 10 firma teklif verdi. En yüksek teklif Burak Koçak ve Kültür Yapı ortaklığı tarafından 274 bin 574 TL ile verilirken en düşük teklif Akcan Polat Mühendislik tarafından 179 bin 870 TL ile geldi. İhale sonucu komisyonunun değerlendirmesinden sonra açıklanacak.


DIŞ CEPHELER KENT ESTETİĞİNE UYGUN OLACAK


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tarihi Mekanlar ve Kent Estetiği Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje kapsamında Adalet Köprüsü ve Merkez Bankası arasında cepheleri D-100 Karayolu’na bakan 27 adet binanın dış cepheleri estetiğe uygun olarak yenilenecek.

Kocaeli Büyükşehir...