20 / 04 / 2024

Kent Grup adres

Kent Grup adres

Kent Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Matbaa ve Otomotiv Limited Şirketi Kağıthane'de 210 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Tınmazlar tarafından kuruldu.

Kent Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Matbaa ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Kent Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Matbaa ve Otomotiv Limited Şirketi Kağıthane'de 210 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Tınmazlar tarafından kuruldu.

Taşkent'te kurulacak turizm bölgesi Demir Grup'a emanet!

Özbekistan' Taşkent'te bulunan Çarsu Oteli ile çevresindeki araziyi kapsayan turizm bölgesi Demir Grup tarafından değerlendirilecek.

SK Grup Equinox Çayyolu satış ofisi!

SK Grup Equinox Çayyolu satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ankara Equinox Çayyolu projesi Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Efe Bezci Kent İncek ve Ato Kooperatifi projelerini anlattı!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Besa Grup olarak Ankara’nın seçkin semtlerinden İncek’te hayata geçirdikleri Kent İncek ve Ato Kooperatifi projeleri hakkında bilgi verdi.

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim!

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Başkent Emlak Konutları projesinde metrekare fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Mühye Başkent Emlak Konutları satış ofisi!

Mühye Başkent Emlak Konutları satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Başkent Emlak Konutları'nda 1.478 konut ve 26 dükkan satışa çıkarıldı...

Ankara Başkent Emlak Konutları açık adres!

Yüzde 10 peşinat vererek 180 ay vadeli ödemelerin yapıldığı Başkent Emlak Konutları projesi Ankara Çankaya’ya bağlı Mühye Mahallesi’nde yükseliyor. Projede teslimler 2019 yılı sonunda yapılacak...

Kent İncek projesinde ön talep toplama devam ediyor!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, bu yıl İncek’te inşaatına başlayacakları iki projeden ilki olan Kent İncek’in başkentlilerden büyük ilgi gördüğünü söyledi. Proje, 33 bin metrekarelik yeşil alana sahip.

Kent İncek'e büyük ilgi!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Kent İncek'in ön lansman sürecinden bu yana büyük ilgi gördüğünü belirterek, kısa sürede önemli satış rakamına ulaştıklarını belirtti.

Yapıkent Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıkent Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İkram Erez tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Ümraniye'de kuruldu.

Mersin kentsel dönüşümle örnek kent olacak!

Işkın Grup A.Ş Yönetim Kurulu Başkam Sezai Çimiş, "Yepyeni kentsel projelerimizle Mersin'i örnek kent yapacağız" dedi.

Kent İncek hem yatırımcıya hem alıcıya kazandıracak!

Yaklaşık 50 yıldan bu yana binlerce Ankaralıyı kaliteli ve konforlu konutla buluşturan BESA Grup, Başkent’in en önemli yerleşim yerlerinden İncek’te hayata geçireceği Kent İncek projesiyle hem yatırımcıya hem de oturana kazandıracak.

Efe Bezci: Kent İncek herkese kazandırır!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Başkent'in en önemli yerleşim yerlerinden İncek'te BESA Grup tarafından hayata geçirilecek olan Kent İncek projesinin uygun fiyata lüks konut kurgusuyla herkese kazandıracağını belirtti.

Kent Grup adres Haberi

Kent Grup adres

Kent Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Matbaa ve Otomotiv Limited Şirketi Kağıthane'de 210 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Tınmazlar tarafından kuruldu.

Kent Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Matbaa ve Otomotiv Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamülleri, tuğla, ateş tuğlası,...