28 / 03 / 2024

Kent İncek satışları

Kent İncek satışları

Yaklaşık 40 yıldan bu yana hayata geçirdigi projelerle kaliteli yasama imza atan BESA Grup, Ankara'nın yeni gözde yerleşim merkezi İncek'te 54 dönüm arazi üzerinde 850 adet konut inşa edecek.

BESA Grup, Ankara'da Kent İncek projesini hayata geçirecek!

Yaklaşık 40 yıldan bu yana hayata geçirdiği projelerle Başkent'in modern bir yüze kavuşmasında pay sahibi olan BESA Grup, Ankara İncek'te 54 dönüm arazi üzerinde 850 adet konut inşa edecek.

Konut satışları yüzde 18 azaldı! Şubat 2023'te 80 bin 31 konut satıldı!

Türkiye genelinde konut satışları Şubat ayında bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 18,0 azaldı ve 80 bin 31 oldu. Konut satışlarında mega kent İstanbul 14 bin 980 konut satışı ve yüzde 18,7 ile en yüksek paya sahip oldu.

Ankara’da koronavirüs salgını sebebiyle gayrimenkul satışları yüzde 40 düştü!

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının başkent Ankara’daki gayrimenkul sektörünü de olumsuz etkilediği, başkentte gayrimenkul satışların yüzde 40 oranında düştüğü, fakat konut fiyatlarının ucuzlamadığı belirtildi.

Konut satışlarında liste başı Ankara!

Son yıllarda Ankara’da konut satışları artışı ülke ortalamasının üzerine çıkıyor. Endeksa.com verilerine göre başkent Ankara’da ortalama konut satış fiyatı bin 850 TL. 

Başkent Emlak Konutları'nda 2. etap satışları başladı!

"Başkent'in yeni başkenti" sloganıyla basına tanıtılan Başkent Emlak Konutları'nda 2. etap satışları başladı. Bin 500 TL taksitlerle daire sahibi olunabilen Başkent Emlak Konutları'nda teslimler 2020 yılı Ocak ayında gerçekleşecek.

Kocaeli Tuana Evleri’nin 3. Etabında satışlar başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Kent Konut ve Haldız İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Tuana Evleri'nin üçüncü etabında satışlar başlıyor.

Manisa Halıkent TOKİ Konutları'nda satışlar hızlandı!

TOKİ tarafından Manisa Halıkent'te inşa edilen konutların satışları devam ediyor. 151 daireden 36'sı hala satılmadı. Satışlar hızlandı.

Kent İncek projesinin ön satışlarına yoğun ilgi!

Toplam 604 konut ve ticari alanlarıyla Kent İncek projesinde erkenden yerini almak isteyen Ankaralılar ise ön talep sürecine büyük ilgi gösterdi.

Başkent Emlak Konutları 2016 satışları!

1.901 konut ve 30 ticari birimden oluşan Başkent Emlak Konutları projesinin basın toplantısı bugün yapılacak. İşte, Başkent Emlak Konutları 2016 satışları...

Başkent Emlak Konutları Ankara satışları!

Başkent Emlak Konutları Ankara satışları yarın yapılacak lansmanla birlikte başlıyor. Başkent Emlak Konutları'nda konut ve ticaret alanları yer alıyor...

Başkent Emlak Konutları satışları ne zaman 2016?

Emlak Konut GYO imzasıyla hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları 1.901 adet daire ve 30 dükkandan meydana geliyor. Peki Başkent Emlak Konutları satışları ne zaman 2016?

Park Mavera'da 2. etap satışları için ön talep toplanıyor!

Türkiye’nin ilk planlı kent meydanında inşa edilen Emlak Konut GYO’nun rekortmen projesi Park Mavera ikinci etap satışları için ön talep toplamaya başladı.

Konut satışlarındaki rekor arsa fiyatlarını artırdı!

TÜRKİYE İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre geçtiğimiz yıl konut satışlarında rekor artış yaşanırken, uzmanlara göre, kent merkezlerine yakın arsalarda büyük değer artışları olacak.

Konut satışında Başkent Ankara ikinci!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı ekim ayı 'Konut Satış İstatistikleri'ne göre Başkent, konut satışlarında İstanbul'un ardından ikinci sırada yer aldı. Ankara'da 11 bin 28 konut satıldı

Kent İncek satışları Haberi

Kent İncek satışları

BESA Grup, Ankara'nın yeni gözde yerleşim merkezi İncek'te 54 dönüm arazi üzerinde 850 adet konut inşa edecek. Yaklaşık 40 yıldan bu yana hayata geçirdiği projelerle kaliteli yaşama imza atan Besa Crup'un Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci ve Kent İncek Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Işık arasında imzalanan sözleşmeyle İncek'e kurulacak dev proje "Kent İncek"in ilk adımı atıldı. 


İmza töreninde konuşan Salih Bezci, Başkent Ankara'nın hemen tüm gözde yerleşim merkezlerinde BESA projeleri hayata geçirdiklerini, BESA kalitesini Ankara'nın yeni yaşam merkezi İncek'e taşıyacaklarını vurgulayarak, "Uzun yıllar iş hayatına kolaylık sağlayan iş merkezlerinin yanında, yaşam standartlarını yükselten konudan da hayata geçiriyoruz. Yeni yaşam alanlan sunmak, konuttan ötesini en kaliteli şekilde vermek için çalışıyoruz. 'Kent İncek' projesi de Besa'nın sürdürdüğü kalite anlayışının yansıdığı...