25 / 04 / 2024

Kent İncek sosyal imkanlar

Kent İncek sosyal imkanlar

Kent İncek kişi başına düşen 14 metrekare yeşil alan İle Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor. Büyükşehirlerde yeni konut projeleri birbiri ardına yükselerek, yeni yaşam merkezleri oluştururken, firmaların en büyük kozu yeşil alan ve peyzaj oluyor.

İBB'den emeklilere 10 bin TL pazar desteği! Ekrem İmamoğlu kent yoksulluğuna karşı 10 projeyi açıkladı!

İstanbul'da yaşanan kent yoksulluğu ile mücadele için hazırladıkları sosyal destek projelerini açıklayan Ekrem İmamoğlu, tek maaşla geçinen emeklilere hane başına yıllık 10 bin Türk Lirası destek verileceğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Kent planlamacısı Buğra Gökce, ev kiralarındaki artış beklentisini madde madde açıkladı!

Geçtiğimiz zamanlarda, İBB Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan kent planlamacısı Buğra Gökce, sosyal medya hesabı üzerinden konut satışları ve fiyatlarına yönelik bir paylaşımda bulundu. Buna göre, Gökce, “Konut fiyatları neden düşmüyor” sorusunu madde madde yanıtladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden sosyal yardım alanlara Ramazan öncesi nakit desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde sosyal yardım alan ailelere destek sağlamak amacıyla ödeme yaptı. Toplamda 199 bin 175 aile, Başkent Kartı üzerinden 99 milyon 587 bin 500 TL tutarında ödeme aldı.

TOKİ'den sanal gerçeklik gözlüklü tanıtım! Vatandaş sosyal konutları sanalda gördü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca yapılacak, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde yer alan evler sanal gerçeklik gözlüğüyle mega kent İstanbul'da vatandaşlara gösterildi.

TOKİ Konya Taşkent 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Konya Taşkent 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Taşkent'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Taşkent'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Taşkent sosyal konut projesi... 

Kent İncek'te yaşam başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Besa Grup tarafından başkent Ankara’nın gözde yerleşim yerleri arasında yer alan  İncek’te 54 dönüm arazi üzerine inşa edilen 604 konutlu Kent İncek projesinde yaşam başladı. İşte detaylar...

Kovid-19 kent tasarımlarını nasıl etkileyecek?

Küresel olarak tüm ülkeleri etkisi altına alan Kovid-19 salgını bireysel ve sosyal yaşam kalıplarını hemen her alanda değişmesine neden oldu. Peki salgın kent tasarımlarını nasıl etkileyecek? İşte detaylar...

Bolu'da dar gelirlilere 'sosyal konut' müjdesi!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal konut projesi için Dağkent’ten satın alınan 26 dönüm arazinin tapusunu Bolu kamuoyu ile paylaşarak, “Bolu Belediyesi tarihinde satın alınan en değerli gayrimenkul.  İnşallah sosyal projemizi burada hayata geçireceğiz” dedi.

Murat Kurum'dan Gümüşhane'ye sosyal konut müjdesi!

Kurum, Gümüşkent Mahallesi'nde 110 dönümlük alanda 97 yapı olduğunu ve bu yapıların deprem çerçevesinde risk teşkil ettiğini belirterek, "Burada sosyal konut ve rezerv konut üreteceğiz" dedi.

Bungalov evlere sosyal izolasyon ilgisi!

Uludağ'ın eteklerinde, bungalov evlerden kurulu tatil köyü, koronavirüs salgını sebebiyle kent kalabalığından uzakta kalmak ve sosyal izolasyonu sağlamak isteyenlerden ilgi görüyor.

Ankara Kent İncek projesi 2020'de teslim edilecek!

İnşaat firması BESA Grup, Başkent Ankara'da başlattığı Kent İncek projesini Haziran 2020’de teslim edeceğini duyurdu.

Kent İncek Haziran 2020'de teslim edilecek!

Ankara İncek'te 54 metrekare alanda hayata geçirilen Kent İncek Haziran 2020'de teslim edilecek. Proje 7 blok halinde inşa ediliyor ve 604 adet daire yer alıyor...

Tarım ve Orman Bakanlığından Kemerburgaz Kent Ormanı tepkisi!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, Kemerburgaz Kent Ormanı'na ilişkin İBB sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalara tepki gösterildi.

Kent İncek sosyal imkanlar Haberi

Kent İncek sosyal imkanlar

Ankara’da 50 yıldan beri inşaat çalışmaları yapan BESA Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, geçmişte apartmanların altında sadece peyzaj amaçlı bulunan çok küçük yeşil alanların, bugün insanların nefes alacakları, spor yapacakları, aileleri ve komşuları ile sohbet edecekleri, hatta misafirlerini ağırlayacakları konsepte dönüştüğünü belirtti.


Diğer büyükşehirlere göre Başkent’te yapılan yeni nesil projelerde yeşil alan kurgusunda sınırların zorlanmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden Bezci, şunları söyledi:


“İnşaat kalitesinin yanı sıra sosyal donatılar ve komşuluk ilişkilerinin artacağı çalışmalara yeni projelerde yer verilmesi, gelecekte Ankara’nın daha da yaşanılır bir kent olacağına işaret ediyor. Biz Başkent’in öncü firmalarından biri olduğumuz için bu gelişime de öncülük etmenin onurunu yaşıyoruz. Örneğin Ankara’nın gözde yerleşim merkezlerinden İncek’te inşaat çalışmaları devam eden Kent İncek projesinde peyzaj alanını biraz da abartarak kişi...