26 / 04 / 2024

kentbir inşaata yasak

kentbir inşaata yasak

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Atsızoğlu İnşaat, Kent-Bir İnşaat ve Öztürkler İnşaat'a 1 yıl süre ile ihalelere katılma yasağı getirdi

Emlakta Nostalji: 1942'de imar ve inşaata dair yeni yönetmelik!

1942 yılında toplanacak Umumi Meclis'in gündeminde kentin imarı ve yapılacak inşaata dair yönetmenlik varmış.

Gebze - Darıca Metrosu'nda son durum ne? Gebzeliler bitmeyen inşaata tepkili!

2018'deki seçim vaadi olan Gebze - Darıca Metrosu'nun ne zaman tamamlanacağı merak konusu olurken, vatandaşlar yıllardır süren inşaata tepki gösteriyor. İşte o metro hattının çalışmalarındaki son durum...

Çin'in yasak kararı kripto paralara değer kaybettirdi!

Çin'in aldığı yasak kararıyla son zamanlarda yaşanılan mağduriyetlerle sık sık gündeme gelen Bitcoin yüzde 12’nin üzerinde değer kaybetti...

ABB'den Anıtkabir çevresinin inşaata açıldığı iddialarına yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, son günlerde bazı basın organlarında yer alan Anıtkabir çevresinin 10 katlı inşaata açıldığına dair çıkan haberler üzerine yazılı açıklamada bulundu.

Soner Çetin: Projeye aykırı inşaata izin vermem!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 6.9 büyüklüğündeki İzmir depremi nedeniyle inşaatların projeye uygun yapılmasının hayati önemini bir kez daha ortaya koyduğundan bahsederek, ''Projeye aykırı inşaata izin vermem” diye konuştu.

İSKİ tarafından inşaata başlanan arazi meclis gündeminde!

İSKİ tarafından dere yatağında olduğu ve inşaat yapılmaması gerektiği yönünde görüş verilmesine rağmen üzerinde inşaata başlanan bir arazi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dev şirketler parasını AVM ve inşaata yatırdı!

Ekonomist Dr. İsmet Demirkol, ''Türkiye’ye 400 milyar dolar civarında para geldi. Bu paranın büyük bir kısmı borsaya diğer taraftan da gayrimenkul ve AVM’lere gitti. Türkiye’de çoğu şirket 2008 2019 yılları arası ağırlıklı olarak parasını AVM ve inşaata yatırdı'' dedi.

Caprice Gold mağdurları Jet Fadıl’ın geldiğini duyunca inşaata akın etti!

İnşaatı senelerdir tamamlanamayan Bayramşapa'daki Caprice Gold projesinin mağdurları, Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz'ün gece yarısı inşaat alanına geldiğini duyunca inşaata akın etti.

Kadıköy'de inşaata tuğla taşıyan vinç devrildi!

Kadıköy'de inşaata tuğla taşıyan vinç devrildi. Operatör S.K. kazayı yara almadan atlattı. Vinç ve inşaatta ise maddi hasar oluştu.

İnşaata yönelen sanayici hazır giyime geri dönüyor!

Konfeksiyon atölyelerini bırakarak inşaata yönelen sanayici hazır giyime dönüyor. Büyüyen pazar iş adamlarının cesaretini de artırıyor. 

Tasarım merkezleri inşaata yoğunlaştı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, YASED düzenlediği Yabancı Sermaye İşadamları Toplantısı'na katıldı. Türkiye'deki tasarım merkezlerinin daha çok inşaata yoğunlaştığını söyledi.

İnşaata dayanan bir ekonomi politikasından vazgeçilmeli!

2017’nin ortalarına gelindiği halde hala ekonominin bir kıskaçta olduğunu kaydeden MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, sıcak paraya, varlık satışına ve inşaata dayanan bir ekonomi politikasından vazgeçilmesi gerektiğini söyledi.

Cem Argun inşaata olan aşkını 15 yıldır fotoğraf çekerek yaşıyor!

Cam kemik hastası 46 yaşındaki Cem Argun, mimari tasarımlara ve inşaata olan aşkını 15 yıldır fotoğraf çekerek yaşıyor. Cem Argun: "İnşaat firmalarının teslim projeleri öncesi sergilerinde benim de fotoğraflarım yer alıyor. Bu benim için güzel bir başarı" dedi.

kentbir inşaata yasak Haberi

kentbir inşaata yasak

Milli Savunma Bakanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü, Orman ve Su işleri Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü ve Vakıflar Genel Müdürlüğü, bazı kişi ve firmalara çeşitli sürelerle ihale yasağı getirdi.

İhale yasaklarına ilişkin duyurular, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, Milli Savunma Bakanlığı, Muğla Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı, Batuhan İnşaat Turizm İşletmeleri Dış Ticaret Anonim Şirketine 1 yıl süre ile ihalelere katılma yasağı getirdi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Ankara Ticaret Odasına kayıtlı İlköz Makine İmalat Sanayi Ticaret Ltd. Ştine...