19 / 04 / 2024

Kentplus Yalova fiyat listesi 2017

Kentplus Yalova fiyat listesi 2017

163 blok halinde yükselen Kentplus Yalova projesi 383 bin 500 metrekare inşa ediliyor. Proje Emay İnşaat tarafından TOKİ iştiraki EPP güvencesiyle hayata geçiriliyor. Peki Kentplus Yalova Evleri ne zaman teslim?

Yalova'da 24 taksitle arsa sahibi olabilirsiniz! Megakentin yanı başında son dakika fırsatı!

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova ili, Merkez ilçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Yalova'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Yalova'da 916 metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 20 Eylül'de! 

Yalova Kadıköy Belediyesi, Yalova ili, Merkez ilçesi, Kadıköy Köyü'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Yalova Kadıköy'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Yalova'da KDV'den muaf arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Yalova İli Altınova Belediye Başkanlığı, Yalova ili, Altınova ilçesi, Hersek Mahallesi'nde yer alan arsayı KDV'den muaf şekilde satıyor. İşte fiyatı...

Milli Emlak'tan Yalova Çınarcık'ta arsa fırsatı! Konut alanı imarlı arsanın fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Yalova Çınarcık'ta yer alan konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Benim Kentim Yalova ödeme planı 2020!

Benim Kentim Yalova ödeme planı 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Benim Kentim Yalova ödeme planı 2020 ve Benim Kentim Yalova güncel fiyat listesi...

Benim Kentim Yalova fiyat listesi!

Benim Kentim Yalova projesinde ''Hayallerini Erteleme'' kampanyası kapsamında konut fiyatının yüzde 80'lik kısmı için konut kredisi kullanılabiliyor. Peki projede daire teslimler ne zaman? İşte Benim Kentim Yalova fiyat listesi...

Yalova'daki satılık iki katlı bina fiyatıyla ilgi gördü!

İcradan satılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Yalova'da satışa çıkarılan iki katlı bina da fiyatıyla ilgi gördü...

KentPlus Yalova projesinin ihalesi iptal edildi!

Konkordato sürecinde bulunan Emay İnşaat’ın 2016'da EPP’den aldığı dev ihale iptal edildi. Yalova’da yer alan 383 bin 500 metrekare arazi üzerinde 400 milyon dolar yatırımla hayata geçirilecek proje için yeniden ihaleye çıkılacak.

KentPlus Yalova doğayla bütünleşmiş yaşam alanı sunuyor!

KentPlus YALOVA Wellness SPA Resort, konut, otel ve sosyal tesis gibi birçok farklı işlevi bir arada bulunduran karma kullanımlı bir kompleks olarak kullanıcılarına yeşille iç içe bir yaşam vadediyor.

Yalova Asude Evleri fiyat 2018!

Kentin merkezinde site özellikli ilk proje olan Yalova Asude Evleri'nde 2 oda 1 salon daireler 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor..

Emay İnşaat'tan KentPlus Yalova Wellness SPA & Resort projesi!

Emay İnşaat Yalova’da KentPlus Yalova Wellness SPA & Resort ile turizm yatırımına hazırlanıyor. Yatırım bedeli 400 milyon dolar olan projede 4 ve 5 yıldızlı 500 yatak kapasiteli, üç farklı termal otel yer alıyor.

Kentplus Yalova satış fiyatları 2017!

Aralık 2018 yılında teslim edilmesi hedeflenen Kentplus Yalova Evleri'nde 1+1'den 5+1'e kadar farklı dairelere yer veriliyor. Proje 383 bin 500 metrekare arsa alanına sahip...

Kentplus Yalova Evleri ne zaman teslim?

163 blok halinde yükselen Kentplus Yalova projesi 383 bin 500 metrekare inşa ediliyor. Proje Emay İnşaat tarafından TOKİ iştiraki EPP güvencesiyle hayata geçiriliyor. Peki Kentplus Yalova Evleri ne zaman teslim?

Kentplus Yalova fiyat listesi 2017 Haberi

Kentplus Yalova fiyat listesi 2017

163 blok halinde yükselen Kentplus Yalova projesi Emay İnşaat  tarafından TOKİ  iştiraki EPP güvencesiyle inşa ediliyor. 


Kentplus Yalova projesi bünyesinde 1001 konut, devremülk, 1000 yataklı üç termal otel, AVM alanları bulunduruyor. 


1+1'den 5+1'e kadar farklı dairelere yer verilen Kentplus Yalova Evleri'nde  yüzde 25 peşinat ödemesi sonrasında vade farksız 36 ay veya yüzde 0,50 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor.


Kentplus Yalova Evleri ne zaman teslim?


Kentplus Yalova Evleri'nin Aralık 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Kentplus Yalova projesinde dairelerin yanı sıra  1.200 metrekare gölet, spor alanları, yüzme havuzu, plaj, çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar olacak. Proje 383 bin 500 metrekare alana sahip. 


Web: http://www.kentplus.com/

Tel: 444 20 01

Pınar...