29 / 03 / 2024

kentsel dönüşüm avcılar

kentsel dönüşüm avcılar

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ilçedeki kentsel dönüşüm konusunda önemli açıklamalar yaptı. İşte Hançerli'nin o açıklamaları...

Gürşad Arı: Kentsel dönüşüm Avcılar'ı marka yapar!

İnşaat sektöründeki başarılı çalışmalarıyla tanınan Avrasya Mimarlık Mühendislik ve İnşaat'ın sahibi Gürşad Arı; Avcılar'daki imar durumunu anlattı. İşte o söyleşi...

Avcılar'da Japon modeliyle dönüşüm yapılacak!

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, "Sürekli depremlerin olduğu dünyanın gelişmiş ülkelerinden Japonya örneğinden yola çıkarak Avcılar'ın dezavantaj gibi görünen durumunu hazırlayacağımız plan ve destekle avantaja çevirmek istiyoruz" dedi.

Avcılar'da kentsel dönüşüm toplantısı gerçekleşti!

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Tahtakale mahallesi halkını Kentsel Dönüşüm konusunda bilgilendirdi.Tahtakale Çınar Düğün salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Değirmenci “Her zaman yanınızdayım” açıklamasını yaptı...

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Avcılar'da kentsel dönüşüm tüm mahallelere yayıldı: 2029'da riskli hiçbir yapı kalmayacak!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu ve mahalle mahalle son durumları aktardı. Hançerli, 2029'da riskli hiçbir yapının kalmayacağını da söyledi. 

İBB'nin Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusu bir yıldır bekletiliyor!

Çevre şehirlerdeki depremlerde bile hasar gören Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusunun bir yıldır bekletildiği gündeme geldi. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün, açıklamalarda bulundu ve duruma tepki gösterdi. 

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli: Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli son zamanlarda gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yasası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz" dedi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları....

Bursa'nın o mahallesi için acil kentsel dönüşüm çağrısı!

Bursa’nın Gaziakdemir Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm vatandaşlar tarafından dört gözle bekleniyor. Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa’nın Gaziakdemir Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların taleplerini köşesinde kaleme aldı.

Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar halkının en büyük sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz sürüyor. Peki çalışmalar nasıl ilerliyor? Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kentsel dönüşüm toplantılarında vekaletname geçerli mi? 

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, binanın kentsel dönüşüm toplantılarında vekaletnamenin geçerli olup olmadığı sorusu yöneltildi.

Kemal Kılıçdaroğlu Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avcılar'da kentsel dönüşüm bölgesinde incelemeler yaptı.

Avcılar ve Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm hızlandı!

1999 Marmara depreminden en çok etkilenen ilçelerden biri Avcılar olmuştu. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçede kentsel dönüşümü hızlandırdı. Büyükçekmece'de de yapılar en az Avcılar kadar riskli durumda, o ilçede de dönüşüm hızlandırıldı.

Kentsel dönüşüme Avcılar modeli!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ilçedeki kentsel dönüşüm konusunda önemli açıklamalar yaptı. İşte Hançerli'nin o açıklamaları...

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantıları tamamlandı!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle gerçekleştirdiği toplantıları tamamladı. 

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

kentsel dönüşüm avcılar Haberi

kentsel dönüşüm avcılar

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli kentsel dönüşüm konusunda önemli açıklamalar yaptı. Radyo Trafik gönüllü muhabirlerinin sorularını cevaplayan Turan Hançerli, “Yollarla ilgili çalışmalar hazırlık yaptık. Sahil Yolunda çok yakın bir zamanda ciddi bir çalışma başlayacak.” şeklinde konuştu. 1 ay içerisinde çalışmaların başlayacağını dile getiren Hançerli, “Mesela Cumhuriyet Caddesini komple İBB ile birlikte yeniledik. Erişilebilirlik kurullarına uygun, öncelikli olarak yaya yollarında, engelli, çocuk, yaşlı, anne herkesi dikkate alan bir tasarımla yepyeni bir cadde yaptık. Tüm kentte de erişebilirlik kurallarına uygun, kent dokusuna uygun çalışmalarımız devam edecek. Biraz yoğun süreci inşaat süreci bazı ekstra problemler çıkarıyor bunlar biraz zaman alacak.” şeklinde konuştu.

Ayrıca, Avcılar’da kentsel dönüşüm sürecinin çok hızlı bir şekilde yürüdüğünü ve neredeyse her sokakta yeniden yapılan binalar olduğunu dile getiren...